Бус излетя в шубрак, пътник ранен в гърдите

Един човек беше ранен, след като автобус излетя от платното и се заби в храстите. СНИМКА: ДИМА МАКСИМОВА

Автобус на фирма "Адрес Етап" от Разград за София катастрофира край град Стражица в 6,30 ч днес. Един от 9-те пътници в него е ранен, съобщиха от полицията.

Катастрофата станала на третокласен път в участък с множество завои. 35-годишният шофьор И. С. от София летял с висока скорост по виражите, загубил управление над возилото, излязъл от пътя и се забил в шубраците.

От удара се строшило панорамното стъкло на автобуса, смачкана е и предницата й. Пострадал е 54-годишен разградчанин. Той има охлузвания в областта на гръдния кош, прегледан е в търновската болница и е пуснат за домашно лечение. Останалите пътници са откарани с друг автобус до София.

При друга катастрофа пътуващи от Перник за София бяха извадени през прозорец на автобус, слeд като возилото удари джип "Мицубиши Паджеро" вчера. Колата паркирала пред център за гуми. Шофьорът на рейса пък връщал ресто от билети на пътници, не го видял, дал рязко газ и го натресъл отзад.

Няма сериозно пострадали хора. Вратата на автобуса обаче при удара блокирала и се наложило пътниците да бъдат извадени през прозореца.

Това е втората катастрофа с автобус в Перник за две седмици.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
ами никъде по света шофъорите не се занимават с даване на билети и с връщане на ресто ебаси, шофъорът затова е шофъор да вози и внимава, той не трябва да дава билети и да комуникра с пътниците...нямам думи за тая нашта скапана родина...съжалявам че съм се родила

Добави коментар

Добави коментар

Вежди Рашидов: Благодаря, че помогнахме на 5-6 души да ни окрадат, хак да ни е

Разделяте държавата от българския народ. Благодаря, че 6-7 милиона стоят за крадене, а останалите пари на честния български данъкоплатец, отказвате да ги спасите.

Виж всичко за скандала КТБ от парламента днес

Народното събрание обсъжда доклада за КТБ, Сидеров против Искров и Порожанов в парламента за КТБ Мартин Димитров: Замесените в схемата за КТБ ще я повторят,

Павлова: Ръководството на БНБ цели да прехвърли отговорността на политиците

От последните седмици, включително в днешния ден това, което се опитва да направи ръководството на БНБm е да прехвърли отговорността на политиците. Това заяви пред журналисти в парламента Лиляна

Янаки Стоилов: От Искров стана ясно, че сериозни инвеститори за КТБ няма

След изявлението на Искров стана ясно, че няма сериозни инвеститори за КТБ, заяви депутатът от БСП Янаки Стоилов. В писмото има покана те да си осчетоводят активите,

Байрактаров: БНБ ни казва, че се е развила пирамида, а ние не сме видели

Днес трябва да обсъдим доклада на БНБ. Ако мой ученик ми представи такъв доклад, бих му писал три на релси. Може би най-важното от този доклад е на стр. 63 - че БНБ не е страна по договор с одиторите.

Менда Стоянова: Г-н Кънев, не ни обвинявайте в защита на скрити инвеститори

 Искам да отговоря, защо водим този дебат, ако парламентът си бе свършил работата, сега нямаше да говорим за това. Опитахме се в състоянието, в което бяхме поставени,

Радан Кънев: БНБ да каже състоянието на КТБ и да се оттегли

Ако рефлексът не е бил за отлагане, за да не се сблъскаме челно с проблема, мисля, че повечето от нас сме наясно, че по-нататъшно бавене е недопустимо. Защото това намалява активите на банката.