Фотогалерия и последни новини от драмата в Катуница

Между 300 и 400 души се събраха пред НДК в памет Ангел Петров.

Младежите са се организирали предимно в интернет и в социалните мрежи. Пред НДК те се събираха в продължение на около половин час, след което потеглиха на шествие по софийските улици.

Младежите скандираха „България, събуди се". От време на време се чуваха крайни лозунги като „Циганите на сапун".Скандиращите носеха два плаката в памет на убитото момче. Шествието минаа без никакво полицейско присъствие.
Протестиращи от Пловдив пристигнаха в Катуница пред къщите на Кирил Рашков, които горяха снощи.

Жандармерията се е подредила в кордон.

Стотици жители на Катуница присъстваха на погребението на загиналия 19-годишен Ангел Петров.

Било е решено то да започне по-рано, с цел да се избегне участие на рокерите на траурната церемония, нежелани били и журналистите.

Все още не е ясно дали отново ще ескалира напрежението в селото. Хората обсъждат евентуални последващи действия.

лизо 500 души са се събрали на площад „Съединение" в Пловдив. Пристигат още мотористи, те са заявили, че ще са около 600.

Мотористите продължават да пристигат. По информация от тях - тук трябва да се съберат около 600 мотора.

Рокерите пристигат директно от събора в Сопот, преди това са минали през Катуница. Там им е казано, че погребението на 19-годишния Ангел ще се изтегли в по-ранен час, за да не присъстват, смятат те.

Рокерите протестират срещу беззаконието по отношение на малцинствата.

В момента на площада в Пловдив присъстват предимно младежи, настроени расистки, повечето носят българския трикольор. Полицейското присъствие в района засега е слабо.

Асеновградският районен съд постанови осъдителни присъди на петима от общо 28-задържани по Указа за борба с дребно хулиганство във връзка с размириците в с.Катуница, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На четирима е наложена глоба от 300 лева, а един е осъден на 3 дни „лишаване от свобода" в полицейски арест.

Изселването на фамилията на Рашкови от Катуница ще бъде трудно за реализиране. Това са обяснили от МВР на инициативния комитет от селото, който настоява за мярката срещу Цар Киро и роднините му, предаде агенция "Фокус".

Според Димитър Здравков от комитета на срещата, която се състояла в дирекцията на полицията в Пловдив, МВР и Прокуратурата са поели ангажимента да се заемат с установяване на произхода на всички имоти - движими и недвижими - на фамилия Рашкови.

Срещата на Инициативния комитет от Катуница за изселването на фамилията на Кирил Рашков бе свикана по инициатива на директора на ОД МВР Пловдив. На нея присъствал и заместник-министърът на МВР Веселин Вучков, главният секретар на МВР Калин Георгиев и окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов, от селото са дошли шест човека.

Действията на полицията бяха преценени съобразно събитията, които се развиваха на място, заяви заместник-министър Димитър Георгиев в предаването на БНР „Неделя 150" по повод събитията в Катуница.

Единствената цел беше - да не се допусне да има наранявания или да се дават други човешки жертви.

Има трима ранени полицаи, двама със счупени ръце от началото на сблъсъците. Основната цел е да се опази човешкият живот. Операцията, която проведе полицията снощи, е правилна с оглед на това, че не се допуснаха други пострадали, допълни Димитър Георгиев.

Преди шофьорът на буса е говорил с близките си точно преди да влезе в България и е споменал, че се прибира. Именно и така е бил заловен, заяви главният секретар на МВР главен комисар Калин Георгиев.

127 лица са доведени в различните районни управления на полицията, Георгиев.

Разпитани са 101 лица. Образувани са 28 преписки за хулиганство. В 10,30 часа тази сутрин е започнало първото дело срещу уличените лица, добави Георгиев.

Три досъдебни производства са образувани срещу извършители на вандалщини снощи.

Главният секретар отбеляза, че полицията в никакъв случай няма да толерира нарушаване на обществения ред.

Калин Георгиев благодари за действията на колегите си, които балансирано не са допуснали загуба на повече човешки животи, за да не бъде организирано поредното погребение. Той също така даде много висока оценка за работата на пловдивската полиция, в частност - на директора й Тодор Чонов, на заместника му комисар Тодор Гребенаров, началник на Охранителна полиция. Висока е оценката за действията на жандармерията, която ще остане в Катуница докато е необходимо.


Пет отделни досъдебни производства са образувани по целия случай в Катуница. това каза окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов на пресконференцията.

Първото е с предмет - смъртта на 19-годишното момче. Разпитани са свидетели, установен е извършителят, повдигнати са му обвинения и е задържан за 24 часа. Обвиненията са за причиняване на умишлена смърт при пътнотранспортно произшествие. Законът предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Второто досъдебно производство за прегазването на няколко служители на полицията и гражданите, при което двама полицаи са със средни телесни повреди. По това досъдебно производство са задържани двама, повдигнати са им обвинения за 72 часа.

Обвиненията са за умишлено причиняване на средна телесна повреда. Законът предвижда от 3 до 12 години лишаване от свобода.

Образувани са три досъдебни производства за запалване и увреждане на движимо и недвижимо имущество - две къщи и два автомобила. Те са срещу неизвестен извършител.

Проверка на доходите на Кирил Рашков е разпоредил главният прокурор, заяви Иван Даскалов.

Разпространена е петиция в държавните институции по този въпрос. Самият Кирил Рашков в момента е на разположение на полицията, заедно със своите близки.

В момента няма неприключена жалба срещу ромския бос, добави още Даскалов. Някои от жалбите са приключили с внесени в съда обвинителни актове. Повечето от тези жалби касаят дейността на хората около Рашков.

Има двустранна жалба, която е подадена преди трагичното събитие и тя е приобщена към досъдебното производство.

Издадени са предупредителни протоколи на лицата, подали жалбата.

В рамките на досъдебното производство се разследва връзката между причинителя на катастрофата и внука на Цар Киро и също така дали има поръчител на извършеното деяние.

Изселване на фамилия - такова нещо не може да се очаква в ХХІ век заключи Иван Даскалов.

Според него н яма цивилизован начин, в ХХІ век, в една правова държава, едни хора да бъдат изселени - каза Даскалов.

Такова нещо се е случило веднъж, за фамилията Зрънкови, но то е било с тяхно съгласие, поясни Даскалов. Никой не бива да има такива очаквания, за изселване, подчерта той.

Около 300 рокери от цялата страна са се събрали пред изгорелите царкирови къщи в Катуница на мълчалив протест, предаде репортер.

В района има засилено полицейско присъствие. Рокерите припалват отвреме навреме моторите и стоят мирно до тях, без да предприемат други действия.

Рокерите пристигнаха в Катуница на няколко лъча. Периодично те напускат района на къщата и пак в лъчове обикалят селото, след което се завръщат. Участници в рокерското шествие казаха, че се очаква да пристигнат още техни колеги. В 15.00 часа те имат намерение да присъстват на погребението на 19-годишния Ангел Петров.

19-годишният Ангел Петров от Катуница ще бъде погребан днес в 15:00 часа. Поклонението ще се състои тази сутрин в църквата в родния му град, съобщи агенция „Фокус".

Припомняме, че момчето загина в петък, след като бус с роми го блъсна на ул. "Стадиона" в Катуница. В селото избухнаха сблъсъци и жителите настояха за незабавно изселване на ромския клан на Кирил Рашков.

Другите две момчета, които са били заедно с Ангел в злополучния ден, все още са в болница. Бабата на едното момче каза, че то е със счупен крак и много синини по тялото.

Спасил се е благодарение на това, че някой го е изтеглил за ръката, за да не мине колата през него. Лелята на убития Ангел пък твърди, че самият внук на Кирил Рашков го е прегазил, а не - както се твърди - шофьорът на буса, който снощи бе заловен.

Говори се, че Цар Киро е изкупил цялата махала и същинските му домове са навътре, по-далеч от мястото, където снощи бяха запалени три празни къщи и разрушени входните арки и оградите.

Там стоят непокътнати и неговите автомобили. Не се допускат медии до самите къщи на фамилията.

На входовете и изходите на селото има жандармерия и полиция. Проверяват се документи.

В Пловдив се организира шествие в подкрепа на хората от Катуница, съобщи "Дарик". По информация от социалните мрежи, в 14.30 часа на площад "Съединение" ще се съберат всички, които искат да почетат паметта на 19-годишния Ангел Петров и да подкрепят местните от Катуница, които искат изселване на фамилията "Рашкови".

Протестиращите предлагат от Пловдив шествието да тръгне към Катуница.

В сградата на Областната дирекция на МВР Пловдив от 10.00 часа се провежда среща на инициативния комитет от Катуница, който иска изселването на ромската фамилия на Цар Киро от селото.

В 11.00 часа започна пресконференцията на главния секретар на МВР Калин Георгиев, директора на ОД МВР Пловдив старши комисар Тодор Чонов, окръжният прокурор на Пловдив Иван Даскалов по повод събитията в Катуница в последните два дни.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 69

Сортирай по:

0
,,Изселването на фамилията на Рашкови от Катуница ще бъде трудно за реализиране. Това са обяснили от МВР'' ,Изселването ще ни коства да се напънем,а да разпръскваме и бием протестиращите ще е по- лесно и по ни е присърце.Колко мъдро.Дали някой разбира,че тези събития не са действието ,а само овертюрата?

0
Точно така - циганинът си остава циганин. Е ,ако Хитлер беше жив щеше да се справи с тая циганска напаст !

0
NE VIV EVROPESKIA SIYUZ V MARS DA VI PRIEMAT POMIYARA SI OSTAVA POMIYAR

0
Интересно ми е какъв е коментара на уж много цивилизована Европа за ставащото в България? Не съм чула да има изказвания на чужди медии от Еврозоната. Май никой не смее да гъкне, защото се видя какво стана в Норвегия.

0
Мастията Миролюба Бенатова заслужава да бъде изнасилена от озверяла циганска банда, както това често се случва по улиците на Пловдив. И след това и тя няма да посмее да се оплаче в полицията, защото ще бъде заплашена от мръсните мангали, че ще разпорят нейните близки хора.Хиляди българки нощно време сънуват кошмари или плачат тихо в мрака, спомняйки си унижението от груповото изнасилване. Смърт за циганските паразити ! Мангалската подлога Бенатова - вън от българските телевизии завинаги !

0
Защо сега,защо сега? -Защото в България трябва някой да умре за да се вземат мерки. Саркози го каза по националната телевизия - Само Хитлер може да интегрира циганите.

0
TRQBVA DA VNIMAVAME .IDVAT IZBORI.DA NE ZABRAVQME ,4E POLITI4ESKATA MAFIQ SA GOTOVI NA VSI4KO SAMO I SAMO DA ZAPAZQT ILI SPE4ELQT VLAST.

0
Шофьорът на буса, блъснат момчето е арестуван, след като турските власти са го върнали в България. Причината е, че Турция и Русия преследват Цар Киро и фамилията му заради фалшивия алкохол, от който починаха туристи. Туризмът е важен за Турция. Дали са му възможност да се обади в България на роднини да го посрещнат, за да може българските служби да го засекат и готово! А иначе той няма деяние на турска територия и те нямат основание да го задържат, но просто са го изгонили без обяснения. Лошо му се пише на Кирил Рашков и фамилия.

0
EE OT GERB LI E STIGA E NE VIARVAM AS , KAK MOJE TOVA PAK E KOMPROMAT , GERBAJII SA SAMO SVETI LUDE , TOVA 6TE NEKOI KOMPROMAT OT rzs ILI SDS ILIMITIO PI6TOFA IKSA DA STANE PREMER , AIDE GRBERI ISKAM DA VIDIA TOZ PAT KAK 6TE IZVARTITE NE6TATA, NE4E NE VIARVAM 4E PAK 6TE MINETE MEJDU KAPKITE , AMA KRAIA IDE

0
настана време заспалите да се събудят.погледнете истината в очите хора.последните години не живеем а вегетираме.парите вечно не достигат за нищо и то не защото не работим,а защото ни плащам изключително малко.дори навремето робовладелците са се грижили повече за своите роби.време е да надигнем глави и да кажем-СТИГА.стига глад,стига мизерия,стига подаяния-искаме си живота и си го искаме сега.нека се изправим като народ срещу хората които наложиха геноцид срещу българския народ и да ги наврем където им е мястото-в затворите.аз казах-СТИГА

0
...........................................................................................................................

0
Що за неграмотно написана статия! Спокойно може да се даде на ученици за корекция - с кеф да си търсиш грешки от всякакъв тип! Коректори нямате ли?

0
По-горе прочетох, че прокуратурата се е заела да разследва произхода на имотите на членът на партия ГЕРБ Кирил Рашков. Абе те на идиоти ли ни правят? Чак сега ли прокуратурата се сети да се самосеизира ? Защо досега не се поинтересува от имотите на този престъпник ? Или досега прокуратурата не знаеше нищо за въпросните имоти, но чак сега се е досетила. НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИ !!! А И НЕ МИСЛИ ДА НАПРАВИ!!!

0
Българино, какво става в нащата държава.Мен могат да ме изгонят от апартамента ми,а Цар Киро не.Е бат Бойко това ако не е корупция здраве му кажи.Не гледай на малцинствата като избиратели.Сега малко неловко се получи-този фал малко преди изборите. И Миролюбка се помъчи малко да замаже положението- ама не би.Какво става Българино-трябва да се защитаващ в собствената си държава.Българино вдигни глава и помети тези управляващи веднъж за винаги.Покажи,че можеж да мислиш и никога не гласувай за тези които ни управляват в последнита 20 години.Гласувайте всички,за да се преборим с изборният туризъм и *Циганията в България*.Иначе в цяла Европа ще ни сочат с пръст като румънски и албански *цигани*.Успех Българино събуди се!!!

0
История на безнаказаността на Кирил Рашков: http://www.marica.bg/show.php?id=66869

0
Току що чух Бойко Борисов да казва,че полицията вчера не си е свършила добре работата!Допуснала е да бъдат подпалени къщите на приятеля му,съпартиеца ,спонсора на ГЕРБ и носителя на циганските гласове Кирил Рашков!СРАМ,ГОЛЯМ ПОЗОР!

0
Бах мааму! BG - Нали последния се смее най-добре! А знаеш ли кой се смее последен??? ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ ТОЯ , КОЙТО СТРЕЛЯ ПРЪВ! ! ! Властта не иска да стреля първа и затова ще духа ..... таратора. Аре чао че идат избори и доста хора ще преосмислят решението си.

0
Проблемът не е в циганите, нито конкретно в клана Рашкови! Проблемът е, че в страната реално няма правораздавателна система! Полицията изпълнява политически поръчки и не третира гражданите по еднакъв начин! Съдебната система е корумпирана и осигурява "чадър" над престъпници, които си плащат! Партиите са свързани с престъпните групировки и се финансират от тях. Тези проблеми ще доведат до нови бунтове на населението!

0
Na orujie za Maika balgaria

0
http://bg.altermedia.info/?p=429

0
Липсата на персонална отговорност за служителите от митницата които трябва да следят спирта с есенциите , за данъчните извършвали проверките на фирмите собственост на Рашкови, на общинските служители издали документацията за строеж на имотите му, партиите получили дарения от Рашкови, контролът върху бутилирания спирт с есенция под различни имена на спиртни напитки с който тровят данъкоплатците ! Всичко това се трупа , като вятър засят от правителствата и сега жънем бури , които могат да прерастнат в урагана на народното недоволство! То може да помете политиците !?Затворите са пълни с бедни хора, а богатите бандити след споразумение са на свободен режим ? Посочването на един етнос , обезличава бандита ! Ние сме граждани на РБългария и трябва да спазваме законите !

0
Преди седмица в Козлодуй имаше същия случай.Цигански тартор,прегази на пешеходна пътека жена,със 100км/ч,без да се опита да спре .Отежняващите вината обстоятелства и 18 му висящи присъди,не пречат да се разхожда все още безпроблемно из града.Всъщност случаите на мародерства от страна на циганите върху българите,тук в северозападна България е ежедневие.Хора,вие просто не можете да си представите,какви мащаби е заела тази престъпност, в най-бедния ни край!!Волен вчера дойде и видя!Не мога да приема толерантност,защото съм майка и ако моето дете се окаже под гумите,ще заколя гадината.Защото най-страшното нещо за един родител е да надживее детето си!

0
ГЕРБ=мутри+цигански престъпни кланове+манипулирани медии+терор и геноцид върху българския народ+членска маса и ръководство от 4-я(най прост и жесток) ешалон на бившата БКП=България ограбена,тероризирана,лъгана,убивани младите хора на България!

0
Първо-лека им пръст на момчетата!!!!!!Смърт на убийците!!!!!!!Но нека да е по закон!!!!!!Н е ни трябва Косово,не искам гражданска война.Не искам също рокери и футболни фенове да изразяват мнението ми.Защо не реагираха така,когато на ВЕЛИКДЕН убиха шестимата младежи,с какво пияният шофьор е по-малко виновен от циганина.НЕ ПРЕДИЗВИКВАЙТЕ ЛОШОТО,ХОРА,НЯМА НУЖДА ОТ ОЩЕ ЖЕРТВИ.Не мисля,че има случайни неща.

0
ИВАНЕ,ОБЯСНИ НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД КОНСТИТУЦИОННО ПРАВЕН ЛИ Е "ЗАКОНА ЗА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ",АКО ТВЪРДЕНИЕТО ТИ ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗСЕЛВА Е ВЯРНО.КЪДЕ СА БИЛИ ТОГАВА ЮРИСТИТЕ ВЪВ "НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ" ПИ ПРИЕМАНЕТО НА ТОЗИ ЗАКОН ИЛИ ЛЪЖЕШ ПРЕДВИД ОБСТАНОВКАТА,ИВАНЕ??

0
"Изселване на фамилия - такова нещо не може да се очаква в ХХІ век заключи Иван Даскалов" ИВАНЕ,ИВАНЕ!! А обикновения български гражданин може да бъде изселвн от апартамента си съгласно "ЗАКОНА ЗА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ". НО ЦИГАНИН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗСЕЛВА.Бедна,нещастна страна.

0
Не купувайте стоки и услуги от фирми рекламодатели на БТВ!

0
Преди време прочетох, че кмета на Козлодуй от ГЕРБ е решил да узакони незаконно построени къщи на най-богатите цигани в циганската махала. Май ако човек се поразрови, ще се намерят много подобни случаи на взаимната любов между ГЕРБ и циганите из цяла България, точно преди избори......

0
Има над 3000 човека, не са 500-600, НЕЩАСТНИ МЕДИИ ... спрете да манипулирате хората...

0
Събуди се БЪЛГАРИНО....да гласуваме за националистите....като Холандия...

0
@ivanov Курвата Бенатова не се притеснява нито за имотите на циганина, нито за убитото момче, а за мястото си в телевизията и затова ще прави репортажи съответстващи на политиката на собствениците. На големите чуждестранни магнати държащи медиите у нас и навсякъде по света мед им капе на сърцето, когато стане въпрос за малцинства, и най-вече за цигани. Ти да не си мислиш, че журналистите са свободни да говорят каквото си искат ? Който не играе по свирката е свободен да напусне. Не следи ли историята с News of the World ? Представи си щом в така наречените развити демокрации всичко е пълен цирк, какво може да се очаква у нас !

0
miroluba_benatova@btv.bg ПИШЕТЕ И НА КУРВАТА БЕНАТОВА,КОЯТО СЕ ПРИТЕСНЯВА ПОВЕЧЕ ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ ИМОТИ НА ЦИГАНИНА ОТКОЛКОТО ЗА УБИТОТО МОМЧЕ ,СРААААМ,ВЪН ОТ БТВ !!!!!!!

0
БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ! ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ СТЕ ПОДЛОЖЕНИ НА БЕСПРЕЦЕДЕНТЕН ГЕНОЦИД В СОБСТВЕНАТА ВИ РОДИНА ! НОЖЪТ ВЕЧЕ Е ОПРЯЛ ДО КОКЪЛ

0
Да изберем Саркози за президент - жалко, че не е роден в България :))))

0
Balgarskite mladeji ne sa rasisti , a patrioti obi4a6ti Balgaria! Rasisti sa ciganite ubiva6ti balgarski mladeji !

0
До когато има такива журналисти който искарват парите си на гърба на жертви, БЪЛГАРИЯ нама да си оправи. Един некадърен журналист можи със предаванията дори и към затвора да те прати невидно, за това недейте да вдигате на некъдърните журналисти имиджа им ,като ги правите велики разследващи.е една която се е навряла вътре и гледа нещо да стани, но в очите ми е много глупава журналистка и за това кадърните страдат заради такива като Бенатова. Няма друга такава некадърница която иска дори нож да забиеа на кадърните. Нека не забравя че рано или късно хората ще я повалят лошо защото никадърните нямат място в журналистиката

0
"...Изселване на фамилия - такова нещо не може да се очаква в ХХІ век заключи Иван Даскалов..." Може, г-н окр.прокурор, и във Видин го приложиха за семейство Зрънкови - цели 2 години скитаха по страната и никой не ги искаше. Работата е друга: Не може районен и окр.прокурор толкова години да търпят издевателствата и терора, та дори и убийствата от клана Рашкови. Затова магистратите трябва да станат изборни и тогава ще разберете, че при зор кон яде и суров боб. А сега сте "независими", несменяеми, говорите без да мислите, че и ние вече научихме много неща. Дано гл.прокурор вместо да обира негативите, накрая се реши да започне да ви наказва, а депутатите - да приемат Закон за вашата изборност. Очевидно, това при леля Цура няма да стане, ама при други може и да заквасим морето. Тогава ще си пишете мемоари на тема "Когато под моята власт бяха хората от пловдивско.." ако новият прокурор не реши,че вие със своето бездействие сте допринесли за станалото убийство.

0
Мила tsveta,моя происход е селски и не го крия,но като гледам днешната младеж колко е агресивна,та те немогат да разговарят и общуват помежду си .Предполагам четеш как без да има съществена причина се убиват.Съжалявам за убитото момче в Катуница педполагам нещо са се сдърпали на етническа основа и ето резултата.С подпалването на къщите на цар Киро момчето няма да се върне,по -добре ще е този който е виновен да си получи наказанието в съда отколкото саморазправата която видяхме.От този инцидент може да стане нещо по голямо и тогава ще пострадат много хора,затова трябва да сме по-сдържани с инциденти на етническа основа.

0
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен images (1)като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал „братята си по съдба“ да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че циганският неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.

0
Dani ,a dokato prodaljavame da pravim mili ochi na prestapnitsite ot vsiakakav xarakter moje6 li da mi otgovori6 dokade bixme stignali naistina 6tom si tolkova otvoren .... Da "rakovodstvoto si e na miasto" predimno, kogato triabva da pravi reveransi na chovekopodobni s nechista savest ...... No to i bez zavist i omraza mnogo nevinni si "otivat ot tozi sviat" bez povod i prichina, izvar6eni ot predstaviteli na taka narechenata etnicheska masa "romi"......ako iska6 moga da ti dam mnogo primeri ot obiknovenniat chove6ki jivot na balgarina

0
Стига с този Бойко Борисов,той не е длъжен да присъства на всяка махленска свада,за това има подчинени който изпраща.Ние хората се избиваме помежду си после търсим друг да поеме вината,ако всички спазваме законите и не се настройваме едни срещу други няма да имаме такива проблеми.Ръководството си е на мястото ,ами ние не сме за нищо,двама се скарали единия убил другия и хайде правителството виновно,че не ги разтървало.Колко просто и логично.Докато продължаваме да се подчиняваме на завистта и умразата много ще си отидат от този свят.

0
roni ,ako ti si na mestoto na roditelite na postradalite mladeji SIGYRNA SAM, CHE DRYGA PESEN 6TE ZAPEE6 .......... ako naistina ima zakoni v tazi Balgaria dai mi primer kak se spazvat i izpalniavat ili moje bi tselta ti e da xvarli6 vinata varxy nevinnite postradali mladeji ......... STIGA SI FILOSOFSTVAL A POGLEDNI NE6TATA V TIAXNATA REALNA SVETLINA,A MOJE BI NE TI STISKA,ZA6TOTO KOI ZNAE KAKAV SI PO PROIZXOD I TI

0
В България има закони и всеки един от нас е длъжен да ги спазва.Този който нарушава законите трябва да бъде съден,никой няма право на саморазправа,това че си убил някого с кола или по друг начин съд и затвор,посегнал си на чуждо имущество чрез палеж или по друг начин съд и затвор,саморазправа съд и затвор ,тогава всеки ще спазва правилата.Към пишещите по-долу,хора вие какво искате ,да станем като Косово и Босна и като защракат автомати и бомби вие къде ще бъдете сигурно ще се изпокриете като мишоци ,а ще загиват деца и невинни хора.Неможе 200-300 ултраси със своите необуздани набези да унищожават всичко по пътя си,стадиони,съоръжения по паркове и градини,а сега палежи мястото на тези неуравновесени хора е зад решетките.Отговорност трябва да се търси от тези които сеят бури в противен случай ни очакват автомати и бомби.

0
HORA, BALGARI !!! VINATA Za SMARTA i na TEZI i MNOGO Drugi BALGARI e tce VLASTIMASHTITE NE sa SAZDALI EFEKTIVNA SISTEMA s kojto da se e REAGIRALO ADEKVARNO i RESPEKTIRASHTO na OPLAKVANIJTA i GALBITE na BALGARITE sreshtu SISTEMNI IZDEVATELSTVA na Tciganete !!! VLASSIMASHTITE koito sa NATCELO s BOIKO BORISOV sa VINOVNITCITE za TOVA Sastojnie i SMARTTA NA Tezi i MNOGO Drugi BALGARI!!! Boiko Borisov ako IMA i Malko SAVEST i MORAL Trjbva da poeme OTGOVORNOSTTA i si Podade OSTAVKARTA !!! NEGOVOTO NEEFEKTIVNO i NEADEKVATNO Rakovodstvo DOVEDE Do Tezi SITUATCII !!!

0
-------------------------------------------------------------------------------------- ВАЖНО! ЛИЧЕН E-MAIL НА МИРОЛЮБА: miroluba_benatova@btv.bg --------------------------------------------------------------------------------------- изразете личното си мнение към най-продажния български журналист

0
С алкохол менте бяха отровени руски туристи в Турция. Според изнесеното в пресата, този алкохол е бил произведен в България! Аз, ако съм на Турция, ще отправя официална нота и ще искам разследване на случая!

0
и луксозните коли - напр 7 къщи по 2-5 млн 28 млн и десет коли по 50-500 000 лв е 3 млн и земя -колко земя ползва ? -за кое има ФАКТУРИ- ? СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ПЛАЩАЛИ ЛИ СА ИЛИ СА КРАДЕНИ ,ЗА СТРОИТЕЛЕН ТРУД ПЛАЩАЛ ЛИ Е ИЛИ Е ПОЛЗВАЛ РОБСКИ ТРУД -МИН ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ХЛЯБ И БЛАГОДАРНОСТ ....Скоростта ,с която Бил Гейтс е направил първия милион от продукт със световно революционно приложение е 10 години,като е бил с отлични знания и върховни интелектуални постижения ,но мисля,че има един или не повече от три къщи с по-малка площ ,и плаща данъци ,и раздава обратно 1 млрд ,за да функционират други приоритетни сектори ...А този клан роми колко данъци и осигуровки са внесли ? Имат ли резрешителни за производство на безопасен алкохол? И т.н. Как си мисли,че убитият младеж е влизал при него ,след като е имал охрана и видео-камери денонощно ? КЛЕВЕТИ ЛИ? ЛЪЖЕ ЛИ ? НАЛИ И ЗА ТОВА ИМА ОТДЕЛНИ ПРИСЪДИ ДО 15 ГОДИНИ ЗАТВОР

0
Мисля този път да гласувам за атака, то други няма и без това.

0
Има заКон и заЛъв ! Богатите финансират партиите, плащат допълнителни заплати на държавни и общински служители! Затворите са пълни с бедни, а богатите престъпници или не влизат вътре или по споразумение управляват от затвора на свободен режим ?Законите се правят от държавните служители в полза на богатите и като хранилка за корумпираните от тях ! Не е случайно, че не се предвижда персонална отговорност за служителя и предвидените според международните документи не се спазват ? Дали ще потърсят отговорност от служителите на митницата, от данъчните и общинарите издали документацията за имотите на Рашкови? Сега партиите трябва да сърбат попарата която са си направили ! Който сее вятър, ще жъне бури !Самото разделяне на бандитите по етноси,работи за тях и в полза на политиците ?

0
Eto Schengen NA BB CC I MLADENOV kojto dava ultimatume na HOLANDIA I FINLADIA da ni primat v tova prostransvo ETO sasto priatela na BB CAR KIRO kato se pocerpicha s naj golimata pacuca na Vecnia ciganski CAR KIRO da hvali pone dva glasa ze Pleventliev nooganseto tleese no sega gori i nima koj da go ugasi.

0
Да избием гадните мангали ! Смърт за тях !!

0
"...Изселване на фамилия - такова нещо не може да се очаква в ХХІ век заключи Иван Даскалов..." такова нещо има и съществува в страни като Испания,Франция,Англия и т.н.по4ти в цяла Европа,г/н Даскалов не заблуждавайте народа,ами ги изпратете тези цигани вмирисани,4ак в Индия!

0
Малко ме съмнява, че не може да бъде изселен?! Като му запалят имотите още няколко пъти ще се изсели сам.

0
Къде е бившият бандит и сегашен премиер на държавата ? Защо не е отишъл лично в Катуница веднага след инцидента ? За какво получава заплата ? За да реже лентички при откривания на магазини и пътища ли ? Или да ръководи страната ? Да не се е насрал от страх и не смее да се покаже ?

0
tolkova mnogo prava im e dala darjavata na ciganite ,4e se mislqt za nedosegaemi.rajdat po 10 deca, za da poly4avat pomo6ti,ne pla6tat danaci i jiveqt na gurba na obiknovenniq grajdanin.

0
Благодарение на полицията вече сме в реална гражданска война. Циганите убиват безнаказано , а полицията арестува 127 българи от протестиращите, полицията арестува данъкоплатците и пази престъпниците. И сега родната циганско- турска правосъдна система ще вкара в затвора героите-българи, а ще погали с перце бандитите. И къде е министър-председателя ? В която да е друга държава от Европейския съюз премиерите прекъсват дори отпуските си и се връщат от международни пътувания за да поемат случая. А Бойко не иска да вижда "лошия български материал". За ГЕРБ само добрия цигански материал е важен и ГЕРБ е готов за гражданска война в защита на циганите.

0
Не политизирайте случая, магалът Киро е основен член на партия ГРОБ на ББ

0
Изселването на фамилията на Рашкови от Катуница ще бъде трудно за реализиране. Това са обяснили от МВР на инициативния комитет от селото, който настоява за мярката срещу Цар Киро и роднините му, предаде агенция "Фокус". Как няма да е трудно: защо жандармеристите пазеха една от хасиендите и не допускаха пиле да прехвръкне, камо ли човек! Та това е крепостта на Киро! И как тези от МВР ще изселят барона: та той пред всички управляващи се е отчел - и пред СДС, и пред НДСВ, и пред Тройната коалиция - разбирай БСП , и пред ГЕРБ. Накрая: цар Киро вън! Това никога няма да стане; в НС ще се дърлят 1-2 дни, ком.Чонов и някой райнен прокурор ще им дръпнат леко ушите и дотук. Сетне ще се съберат повече хора, помощ и от Филибето, и от София ще дойде и на К.Рашков няма да му се размине. Защото нашите политици като усетят дебелия, дават бързо на задна скорост. А хората от Катуница не забравят и вече усетиха,че 200 фенове на пловдивските отбори им стигат. И Чонов и Георгиев няма да се вечни комисари, я!

0
http://bg.altermedia.info/?p=15332 ЕТО ТУК Е ИСТИНАТА!!! МИР НА ПРАХА НА ДЕТЕТО.

0
Някъде бях чел, че по времето на Тато в НСО е имало 70 човека охрана, а сега са повече от 1200 души . Тогава бяхме 8 - 9 млн население, а сега сме около 7 млн, от които повече от 1 млн работят зад граница . Кого всъщност пазят НСО ? Народa или ' хората от народа ' , самоопределящи се като политици ? Вчера случайно видях един от т. нар. кандидат - президенти . Около него имаше 4 - 5 души / поне / охрана и с две лимузуни със син буркан обикалят страната . А иначе пари за пенсии и заплaти за честните и трудолюбиви български граждани няма, нали ? Но за запазване на статуквото има, нали ? Какво тогава да коментираме ? Партията - майка си мени обичаите, лицата и имената, но НЕ и нравите ... Докога ? Гоце ще взима около 2700 лв, когато стане млад пенсионер ... А колко хора вземат 2700 лв пенсия ?

0
БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ! ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ СТЕ ПОДЛОЖЕНИ НА БЕСПРЕЦЕДЕНТЕН ГЕНОЦИД В СОБСТВЕНАТА ВИ РОДИНА ! НОЖЪТ ВЕЧЕ Е ОПРЯЛ ДО КОКЪЛ ! СРЕДЕН ПЪТ НЯМА ИЛИ СИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ИЛИ ПРОТИВ И РАБОТИШ ЗА ТУРЦИЯ ! СМЪРТ ИЛИ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОЛИТИЦИ РАБОТЕЩИ ПРОТИВ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ! СМЪРТ ИЛИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ ТУРЦИ И ЦИГАНИ ! ВСИЧКИ КОИТО МИЛЕЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВОЛЕН СИДЕРОВ ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ, ХОДЕТЕ НА ГРУПИ ПО 10, БИЙТЕ И УБИВАЙТЕ ЦИГАНИ И ТУРЦИ ПРИ ВСЕКИ ИЗГОДЕН СЛУЧАЙ ! СПРЕТЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ УМИШЛЕНА ТУРЦИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ! НАЙ-ДОБРИТЕ ТУРЦИ И ЦИГАНИ СА МЪРТВИТЕ ! СМЪРТ НА ВСИЧКИ ТУРЦИ И ТУРЧЕЕЩИ СЕ ЦИГАНИ ! САМО АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ ЩЕ ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ! ММА + АТАКА + ВОЛЕН СИДЕРОВ = БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ !

0
Нашата полиция ме пази.

0
До Хан Крум няма какво да се сдържаш приятел. Аз лично съм върл фен на Волен и Павел Шопов. Те са единствените които правят някакъв шум и опити за повдигането на циганския въпрос в България. Единствено партия Атака ми се струва че може да работи в интерес на българските граждани и да ни възвърне достойнството като българи в собствената ни държава и Европа че и целия свят. Той не е удобен на всички останали и затова медийте го осмиват,но същите тези медиий сега се опитват да оправдаят циганите за смъртта на две невинни български момчета, но този които се смее накрая се смее най-добре.

0
Мръсния цървул Рашков трови вече 20 години народа с неговия алкохол-менте.Вън от България гнидо!

0
Днес по телевизията цар Киро си каза направо: Все ми е тая, че са ми изгорили палати. мургавият барон си има много имоти, така че тази загуба не е голяма. Забрави да каже, че си има и полиция, и жандармерия, и прокурори. Само че твърдо заяви, че държавата трябва да пази хасиендите му. И "държавата" в лицето на жандармерията пазеше и хасиендата, и клана Рашкови. Други коментари?! "Роодното МеВеРе ни паазии!"

0
Жалки и мръсни отрепки сте вие от БСП които създадохте всички престъпни кланове в България.Цялата мафия и престъпни босове беше създадена от БСП с цел потъпкването на свободата на народа.Нагли и безкрупулни свине от БСП-трижди трябва да умрете!!!!!!!

0
ЕДВА се сдържам вечеза да НЕ гласувам за Волен, много ни е писнало вече да ни мачкат циганите , а държавата да ги защитава.Ето още една жертва на ромската пасмина. Почивай в мир приателю!!!

0
Другото момче колабира и почина пред камерите вчера.Лека им пръст. Тия мангасари трябва да изгният в затвора и да им се вземе абсолютно всичко.Държавата е виновна,защото им е осигурила чувство за върховенство и безнаказаност на мангалите,сега какво тия момчета дето защитиха хората от катуница тях ще ги съдят ,така ли? Жалки боклуци сте ГЕРБ.

0
Почивай в мир мило момче още една жертва на гадните български политици който се грижат единствено за банковите си сметки и смръдливите цигани. Но няма страшно Европа се събужда националистическите движения набират сила и е само до време когато всеки един от тези цигани ще бъде изпратен там където им е мястото или откъдето са дошли.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Пенсионер закла две прасета, после и сина си

Баща на 70 години уби 39-годишния си син, след като го прободе няколко пъти с нож. Драмата се разигра в радневското село Трънково в събота, съобщиха днес от полицията в Стара Загора.

Търсят от врата на врата шофьор, убил 84-годишна пешеходка

Полицията в Бургас издирва шофьор, убил 84-годишна пешеходка на кръстовището на ул. "Христо Ботев" и "Пробуда". Катастрофата стана около 17,30 ч. на 27 ноември,

Еленски полицаи задържаха автокрадец, дирен от 6 полицейски управления

Бързо производство за неизпълнение на полицейско разпореждане е образувано в Районното управление на МВР в Елена срещу 52-годишен мъж от Враца.  В петък около 15.55 ч.

Англичанин и българин се биха в селска кръчма

18-годишен младеж от видинското село Ново село е настанен в болница след побой. Между него и 53-годишен англичанин, с когото живеят в едно и също село, възникнал конфликт,

Трети опит за палеж на кафене в центъра на Бургас, загасиха го навреме

Подпалвачи отново са посегнаха на известния в Бургас бар „Хавай” на ул. „Райна Княгиня”. Сигналът, че покривът на кафенето е пламнал, е подаден в около 4 ч.

Крадат сметки и пароли с мейл менте от солидни компании

Заради многото измами abv.bg пуска видео Mail.bg с антиспам филтър Най-голямата българска електронна поща абв.бг тръгва на война с измамниците, които се представят за членове на компанията,

Съдят най-известния пернишки бандит Янко Ваташки за рекет от 5000 лв.

Счупи стъклото и намери начин да запалиш колата, заповядва Янко Ваташки на приятеля си от детинство Марин Човалинов. Двамата се срещат на 29 юли т.г. Янко,