“М-Тел” пуска bob за евтини разговори по 12 ст.

Мартина Вачкова стана първият клиент на bob.

Евтини разговори във всички мобилни мрежи ще предлага нова мрежа, която пусна вчера "М-Тел". Името на новата услуга ще е bob и идва от английския израз best of both (най-доброто от двете). Името е избрано, защото bob ще предлага най-добрата цена в най-голямата мрежа, обясниха от "М-Тел" при представянето на новата мрежа.

Пръв клиент на новата услуга стана актрисата и телевизионна водеща Мартина Вачкова.

Цената на разговорите с карта на bob ще струват по 12 ст. на минута към всички мрежи. Толкова ще е и тарифата за есемес. Отличителна черта на bob е, че клиентът не плаща месечна абонаментна такса и няма дългосрочен договор с оператора.

С активиране на картата bob всеки клиент получава стартов пакет със 150 минути и 150 кратки съобщения, като те отново могат да бъдат ползвани към всички мрежи в страната. Цената на стартовия пакет е 14,90 лв.

Bob ще се предлага в 55 магазина в 40 града, съобщиха от "М-Тел". Голяма част от тези магазини са в хипермаркетите от веригите "Кауфланд" и "Т-Маркет". Новата услуга ще се продава и от мобилни продавачи, а всеки може да си поръча стартовият пакет да му бъде доставен у дома на телефонен номер 0800 80 123.

Bob ще има и собствен център за обслужване на клиенти на кратък номер 123, а потребителите ще могат да ползват и интернет страницата на новата мрежа www.bob.bg.

Цветовете на bob ще са черно и синьо, разкриха още от компанията майка.

Целта е новата мрежа да се развива самостоятелно на пазара. (24часа)

Вижте предизборния сайт на "24 часа"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 68

Сортирай по:

0
Ако пуснат в плановете и неограничен интернет ще избият рибата :)

0
БОБ или производното на боба, Пръдня!!!!!! Всичко свързано с М-тел бозата е много неизгодно, замисляте ли се, че цената се отчита на минута!? Говориш 1:01 мин. и веднага отиваш на 24 ст. в секунда,, това си е супер дърво!!!!!!!

0
12 st na minuta , ami bravo be! А какво да кажем, след като разговорите в стационарната мрежа на Виваком са по 1 ст или безплатни? БОБ отново не е достатъчно изгоден, защото цената уж е ниска на пръв поглед, но не е достатъчно! Аз например позлвам по 15 мин на ден безплатни към Глобул 1 номер на предплатена и ако мина на БОБ , ще плащам много повече, така че пак е неизгодно....

0
Мтел ли никога повече не ги искам тия мошенници.

0
М-ТЕЛ СА НЕКОРЕКТНА И НЕЛОЯЛНА ФИРМА!!!!!!!!!!!! И ТОВА ГО ЗНАЕМ ВСИЧКИ ЗАТОВА СЪЗДАВАТ БОБ ЗАДА МОГАТ ДА СИ ВЪРНАТ КЛИЕНТИТЕ КОИТО СА ИЗГУБИЛИ. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ КАЗВАТ ЧЕ БОБ И М-ТЕЛ СА ЕДНИ И СЪЩИ МОШЕНИЦИ!!!!

0
komentari slet ma4a parvo probvaite posle govorete

0
M-tel si e nomer edno, kvoto i da mi se razpravq.

0
до хората на Янаки Ганчев. Моля ви се стига сте писали глупости. Само луд би се прехвърлил от М-тел на някой мижав дребен оператор с мижаво покритие и услуги.

0
krasi пълни глупости са това. от 10 години съм с м-тел, най-добрия оператор са.

1
bob-еца ще стане новия хит в бг, ще видите

0
poznavam hora na bob ne se oplakvat qvno vurshi rabota.

0
така е топьо даже реално няма и връзка с М-тел. Други хора го управляват промотират и т.н.

0
На практика това е четвъртия оператор, доколкото разбирам.

0
Боб си е отделен оператор, нищо че се води собственост на Мобилтел и не е нужно да имаш каквото и да е към м-тел. При пренос на номер към боб от който и да е оператор включително м-тел дължиш неустойка на съответния оператор ако си на договор. Аз бях на договор към м-тел и ми взеха 4.08 лв.

0
трябва ли да съм на сметка към м-тел , за да ползжам услугата на боб

0
Някой от многото изживяващи се като жертви, да ми каже някоя ''скрита уловка'', която не е написана в сайта на боб.

0
И това е ситният текст под ценовата листа на БОБ....... Метод на таксуване на изходящи обаждания от I зона към I зона: първоначален интервал от 30 секунди и последващо таксуване на секунда. Метод на таксуване на входящи обаждания в I зона – на секунда, считано от първата секунда. Метод на таксуване за всички останали обаждания – на 1 минута. интервали от 100 КВ). Цената на MMS се определя от зоната, в която се намира абонатът. Таксува се трафикът, генериран при изпращането и получаването на MMS в роуминг, за всеки започнат интервал. Повикванията до номера с добавена стойност се таксуват по цените, предоставени от роуминг партньорите на bob. За да активирате услугата Роуминг, елате в bob магазин или се свържете с Центъра за обслужване на клиенти на тел.12

0
Ау, "стелт" комуникацията тук е във възхода си :D

0
Ей приятели - по далеко от M-tel и ще видите че ще ви е много подобре и много по-спокойно, ама съвсем сериозно Ви казвам. Бях абонат на M-tel от 1999 год. Бях много доволен до 2000 год, след това започнаха проблемите, които прекратих с много усилия през 2002 г.

0
В момента когато подадох молбата за напускане към М Тел и започнаха ухажването.Та индивидуален план,та ниски цени,та какво ли не.А защо не го направиха по-рано?Или си ме клатеха и обираха години,а когато ножа опря до кокала,тогава започнаха да се умилкват!Е да ама късно!Хора,ако са ви високи сметките или говорите повече с другите мрежи отколкото с М Тел,обърнете се към тях.Да ви направят индивидуален план,защото иначе може с години да си плащате високи сметки.Те няма да ви кажат,че може и иначе.За тях е по-добре да си прибират парите ви и да си траят!Само крайните средства помагат да се осъзнаят и сами да ви предложат промени!Промени,от които ще спестите доста!

0
Бях към М Тел има няма 10 години.През това време смених доста планове,но в апогея на бизнеса,който въртях говорех доста и нямах сметка под 100-120 лв.Сега съм към Виваком.Плащам 30 лв такса,но имам 120 минути към всички мрежи.Както и да го смятам си е 25 ст на минута,но...имам и над1000 минути към Виваком и фиксирани мрежи и тези 25 ст на минута клонят към 15 ст средно/защото все още много хора са към М Тел и Глобул/.Сега също говоря много-постоянно с доставчици и клиенти/,но нямам сметка по-голяма от 50-55 лв.Е,вярно,покритието им е малко по-зле,но това ще го оправят в бъдеще.Все пак са от 4-5 години или по-малко,не съм сигурен!Така че колкото и да е евтино в М Тел,във Виваком е по-евтино!

0
Да ама не. Днес ходих в офис на "М-тел" в жк.Надежда в София за да питам за БОБ и там една мадама ми обясни че след първата минута се таксувало по 12стотинки на секунда ?!. За сравнение в мрежата на "yoigo" тарифата е 15цента на разговор.

0
Почти сигурно е , че като поделение на М тел сметките ще са отново добре надписани и е невъзможно да си върнеш парите защото от сигурен източник знам,че жалбите на клиентите ги хвърлят директно в кошчетата за боклук без да ги четат.

0
M-tel em bodliva.....em bob em pradliv....

0
Бе не знам какво, що е към този БОБ, ама доста платени коментарчета има.Направо нереални.Някакси се надявах да не е дъщерна фирма на 3те монопола в България, ама . . . уви.Все едно филм има 100% ,тепърва ще се види за какво става въпрос.

0
Хубаво е че са избрали повечето им магазини да са в Кауфланд и Т-маркет, защото на много хора ще им е удобно да ги посетят докато си пазаруват за вкъщи

0
Аз вече си всех и съм много доволен.говоря си за 12ст. с всички :)

0
Днес бях в Кауфланд и посетих БОБ, другата седмица ще съм новият им клиент :)

0
Супер е че БОБ ще се предлага в толкова много градове и магазини и всеки ще може да си го закупи лесно и без много разкарване

0
За момента тази цена е най-изгодна, новия бранд тръгва доста добре, дано и в бъдеще ни изненадват така приятно

0
Много сте се разгорещили в коментарите тук, че и линкове сте пускали насам натам, но всеки е свободен да определя сам мобилния си оператор от който е доволен. Аз например съм вече години на Мтел и не съм имъл издънки от тях, което ги прави единствени за мен

0
Ето няколко стати за настоящи и бъдещи фенове на МТел / Mtel БОБ / BOB и изобщо всички мобилни оператори: - БОБ (скритите условия) или защо МТел са лъжци и манипулатори - http://www.ivoapostolov.eu/ - МТЕЛ ХАКОВЕ (възползвайте се докато мтел запушват..) - http://www.lifehacker.bg/mtel-hakove-vzpolzvayte-se-dokato-mtel-zapushvat/ - Прекратяване на договора – мисията (почти) невъзможна - http://busylines.wordpress.com/2011/02/13/241/ - Прекратяване на договор към Мтел - http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=144811

0
Колеги, мога да кажа само едно - 3 пъти чети и изсквай инфо - веднъж подписвай! Докато не ви стане ясен и последния детайл от предлаганата услуга и условия, не се подписва! Ако служителя или супервайзора е сърдит - покажете му, че вие "водите хорото" ! При новия мобилен оператор / бранд ( или каквото ) е BOB / БОБ може да няма автоматични преподписвания, но има друг уловки. МТел са уникални манупулатори (незнам за другите, но за тях съм сигурен) и затова аз лично много се дразня като искат да оберат недоволните клиенти с "чисто нова и неопетнена" марка. Целия им персонал е обучен да "клати" клиентите, което, разбира се, се определя от манталитета на мениджмънта им! БОБ / BOB + МТел / Mtel = МОБИЛТЕЛ

0
roko я си ходи пак в чужбина, че така като те гледам от миенето на чинии си изпростял още повече! М(ен)Тел или БОБ / BOB все едно - манипулацията е гарантирана от МОБИЛТЕЛ ЕАД !

0
..................... Я сега си размърдайте мозъците малко и сметнете при среден разговор от 5 до 8 мин. кое е по изгодно: 5мин и 36 сек. разговор по 36ст. или 6мин. по 12ст. Ако ви е трудно на ум, компа на който четете има калкулатор. А за гл. поща, ами нормалните хора я използват, много е удобна, не я изклучват. Той който те набира така или иначе ще ги плаща тея минути. А за теб проверката на пощата е безплатна. Не мога да разбера за какво ревете. Живял съм 10 години в чужбина и като си дойдох се възмутих на какви тарифи се говори тук. Сега малко по малко нещата започват да се доближават към реалноста, макар, че още сме доста далеч, но се радвам че има прогрес. О, и не правя реклама на компанията, въобще не ми пука кои са, просто оценявам когато нещо се прави в правилната посока.

49
Абе малоумници балкански, като ви чета коментарите и чак яд ме хваща. Ама гласовата поща била включена, ама таксуването било на минута, преебавали се били. С какво се преебавате бе малоумници. Колко от вас са били на истински план, като тези в белите дуржави. Това да ходиш с 3 телефона в джоба за всеки оператор само тук го има. В нормалните държави няма разлика на кой оператор звъниш таксува се еднакво. И тарифирането е на минута. .............

0
Интересно в предложението е че можеш да си го поръчаш на 0800 80 123 и да ти го доставят вкъщи. Защо да се разхождаш по магазините като се предлага подобна услуга към офертата

0
Искам да споделя с вас и друг факт за тази нова мобилна мрежа към Любимия ми оператор МТЕЛ, опитах се да сключа приятел в услугата- Семейство и приятели , който използва въпросната услуга БОБ, и ми казаха че няма как да стане. Причина не казаха, но вече знаем, когато ние се обаждаме на тези монера от БОБ, заплащаме по високата тарифа. Именно лъжат въпросния потребител на БОБ, че е евтино на него, и прецакват неговите приятели и други хора, които го търсят. Еми благодаря вие сте много велики, пак играете доброто и лошото ченге.

0
За момента тази оферта е най-изгодна и колкото и да се чудим ако искаме да ползваме телефона си евтино това е един от вариантите

0
след 2-3месеца всичко ще стане ясно.нямам им доверие на тези от М-TEL.самата политика на компанията до сега се доказа като измамническо-рекетьорска което няма нищо общо с общоприетите европейски ценности.да но както се казва в разговорния език мъжко магаре един път се е.е така че след като според тяхната класация сме в групата на глупаците ще преминем към руският почин паживьом увидем.знаеш ли може и да са се вразумили след като доста от абонатите им се отказаха от тях макар че знаем поговорката за вълка и козината му и ако са си все същите ще си получат присъдата нека си говорят сами

0
А как ще започва номера ? 0886..? 0881..?

0
готино е тва че няма договор обаче. въпреки, че реално договора пречи само на тия дето не го четат, които са си глупаци меко казано.

0
човек туй ся кога ще можем да го пробваме ? Има ли го вече на пазара ?

0
BOB е известна в австрия. аз живях там, известно време и доста хора и българи включително го ползват. може би и тук ще сткане хит.

0
az puk dokolkoto razbrah tova ne e prqko svurzano s m-tel i e druga firma ?

0
Не знам кои е режисиран ама ако е изгодно се записвам и не ме интересува на кой оператор е.

0
Зорка, Стоян и вероятно Мария са супер прозрачни в изказванията си. Веднага се вижда, че са добре режисирани съобщения. Вижте само колко правилно са написани, в един и същи тон, с еднакви отстояния от думи и препинателни знаци,....

0
da si ebat maikata tiq mtel she gi eba v zagubenqcite smotani she izgovora az 5 leva za celiq mesec tiq she blaskat smetka ot 50 da si ebavat maikata

0
Много лесно можеше М-тел да направят подобни ниски такси на предплатените си карти Prima. Без да пускат нови мрежи, без да си сменят цветовете, без да ги кръщават BOB. Но, нееее! Маркетинговите стратези на Мтел си знаят работата и добре са си направили сметката. Пожелаваме им Успех.

0
на мен лично ми харесва не се обвързвам с договор и месечна а таксуването и на 1:01 мин. да ми таксува две пак ми е по-евтино допада ми не мислех че ще има такава оферта скоро в България

0
Откога чакаме евтини разговори, най-сетне една от компаниите се усети.

0
nikoga ne se lajete ot4itaneto e samo na minuti tova zna4i 4e ako govorite 1.01 tova ot4ita 2 min nai golemite lujci m tel

0
Най-после нещо добро.....................няма договори, 12 ст разговори............еми това ще е !!!!!!!!

0
Да ви кажа честно първо ми хареса ,но сигурно ще има активирана гласова поща и за да е деактивираме трябва да платим 4 лв,за да се свържем с оператор 49 ст ОМГ виваком е безплатно а глобул 15 ст да е тези не са добре.. мислих да си взимам такава карта но хубаво че има такива коментари като по долните че да размисля :) това е нещо като frog mobile към глобул .. или измислените trudmobile и т.н VIVACOM за сега си е най-изгодно :) в този боб да си купиш телефон с картата нее въобще по изгодно,тъй като тези телефоонии във виваком ги дават безплатно а тук 50-150 лв ;х

0
bob допълнителни услуги цена Обаждане към автоматичното меню на тел.123 безплатно Обаждане към сътрудник на тел.123 0,49 лв./обаждане Деактивация на Гласова поща 3,90 лв. Смяна на потребител 12,00 лв. Обединяване/разделяне на абонаменти 6,00 лв. Eднократна подробна месечна справка за минал период до 12 месеца – доставка на адрес 4,90 лв. Eднократна подробна месечна справка за минал период до 12 месеца – на електронен адрес 0,60 лв. Дубликат на данъчна фактура безплатно Смяна на SIM карта в случай на кражба, загуба, механично увреждане или блокиране с PUK код 9,90 лв. Свързване след временно спиране заради неплатени фактури 0,60 лв. Предоставяне на PUK код 2,40 лв.

0
Супер е, че новата услуга на м-тел ще се предлага и големите хипермаркети и ще е достъпна до много хора

-28
Като гледам целта им е да разделят мрежата си на отделни сегменти, все едно даваме ти 2000 минути но към 10 номера. Това е един вид нещо подобно. Както Луб , сега измислиха Боб. Може в самата БОБ да е евтино ,но от мрежата на МенТел хората обаждащи се към Боб ще плащат все едно говорят с други оператори и така ще финансират пък разговорите на БОБ. .Вие от М Тел сте толкова жалки, цял ден смятате как да ни прецакате.

0
Хич не се лъжете ! Не е важно колко струва минутата разговор ; Даже и договора НЕ Е толкова важен ! Важно е КОЙ и КАК Ви прави сметката , на която пише " Total " ! С годините Ментел доказа неедноккратно , че работи по собствена " Ментелска " аритметика ! Която няма нищо общо с тази която се изучава в училищата по цял свят ! Няма как Ментел да са доказани мошеници , а " БОБ " да са нещо по-различно ! Преоблякъл се Илия ; погледнал се - пак в тия ! Бегайте далече и не се лъжете !

0
Боб пръдлю

6
Баси, тия платените коментатори са плъзнали навсякъде!

0
Най-после и аз да се почувствам като човек - не ми трябват сложни пакети, искам само да говоря по телефона си и по възможност без месечна такса и договор. Новата оферта на МТел сякаш е мислена за мен!

0
Новата услуга на Мтел си я бива - хем говориш на изгодни цени, хем не си на договор. Този БОБ ще вземе да ми хареса!

0
В магазина: - Дайте ми боб. - Смилянски или М-телски боб ще обичате?

0
Мартина Вачкова обича боб и стана първият клиент, писа 24 часа. Ще си поръчва големи порции от услугата редовно.

0
М-тел пуска боб за бедните. Очакваме да пусне и леща.

0
Всяка започната минута се таксува 12 ст.!!!! Една минута и една секунда разговор се таксува 24 ст.

0
Овчици блеещи - БОБ е най-скъпият "оператор" на Ментел! Включена ви е веднага гласовата поща и деактивирането и струва 4 лева! Кредитния лимит за 30 дена е 100 лв. и не може да се намалява! ПУК КОДА струва - 3 лева!

0
Най-сетне дочакахме икономичен и опростен план за хора, които говорят малко и не искат да ги товарят с излишни такси. След като разходите скочиха, а приходите не, е нормално да искаме по-икономични планове. Предимство на плана е липсата на месечна такса и факта че говорим на 12ст. вместо на 32 ст.за мин. А и в крайна сметка ако преценим, че не е за нас плана винаги можем да се махнем без неустойки и д-р.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

България и Китай разширяват търговията със селскостопански продукти

България и Китай улесняват и разширяват търговията със селскостопански продукти, което ще се постигне спазвайки и гарантирайки контрола по предотвратяването навлизането,

Десислава Танева: България ще бъде вратата за селскостопанските продукти за Китай от ЦИЕ

„България ще бъде вратата за селскостопанските продукти за Китай за страните от Централна и Източна Европа.“ Това заяви министърът на земеделието и храните Десислава Танева пред министъра на

Румен Овчаров: Турция ще загуби шанса да е енергиен хъб, България е алтернатива

Турция и Русия вероятно ще се разберат, но Турция ще загуби едно от нещата, за което работи от 10 г., да се превърне в енергиен хъб. Това заяви бившият министър на икономиката и енергетиката Румен

Представят новата монета от 2 лева

Днес в БНБ ще бъде представена новата монета от 2 лева, която ще замести добре познатата ни банкнота. Новото платежно средство официално ще влезе в обращение в началото на декември.

Депутатите гласуват промените в Закона за опазване на земеделските земи

НС ще гласува на второ четене промените в Закона за опазване на земеделските земи. Това предвижда първата точка от дневния ред на парламента за днешното редовно пленарно заседание.

Министър Теменужка Петкова: Към момента няма риск за доставките на газ

Към настоящия момент не са на лице основания за промяна в режима на работа на националната и транзитната газопреносна мрежа. Това каза на брифинг министърът на енергетиката Теменужка Петкова,

Оспорват 177 вземания от КТБ, сред тях и влога на Доган (обзор)

Ахмед Доган е в списъка с хора и фирми, чийто вземания от КТБ са оспорени. Това стана ясно, след като синдиците на фалиралата банка публикуваха списъка в Търговския регистър.