Пълнени яйца за малки и големи

СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Bашата любима рецепта може да спечели 50 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адрес gdelchev@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 33.

КОЙ ГОТВИ

Дафинка Балчева от София също се включи с рецепта в седмицата на яйцето. Тя предлага интересно ястие за четирима.

ПРОДУКТИ

За 4 порции:

4 яйца

30 гпрясно масло

2 с.л. майонеза

2 с.л. лъжици кетчуп

3-4 маслини

магданоз

зелена салата

морков и черен пипер на зърна на украса

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Варимяйцата твърди и ги разрязваме напречно в горния край.

Изваждамежълтъка и го пасираме с прясното масло. От приготвената смес оформяме топчета, с които пълним яйцата.

Оформямефунийки от единият край на моркова. Върху листата от зелената салата прибавяме майонеза и върху нея поставяме сглобените яйца.

Декорирамеястието с магданоз, маслини и кетчуп и го сервираме.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Козунак с плънка

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кул

Изданието за най-вкусните сандвичи е вече на пазара

За първи път у нас излиза една уникална по рода си кулинарна книга – „Сандвичите на Толик”. В нея ще откриете 50 различни рецепти за най-вкусните сандвичи, които някога сте опитвали.

Шоколадови яйца с плодов мус

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кул

Ванилов козунак

Bашата любима рецепта може да спечели 30 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър к