Три нови мола в София - повече кина и леден ринг

Така ще изглежда един от бъдещите софийски молове, в който е планирана и ледена пързалка.

Забавлението - на това вече залагат новите и съществуващите молове в София и в страната, след като потреблението на дрехи, обувки и стоки за дома спадна в кризата.

Новият център, който се изгражда в Лозенец, например е обявен като лайф-стайл мол. Освен магазини с известни марки, ресторанти, кафенета, боулинг, билярд, видеоигри, фитнес, кино, вече ще има и ледени пързалки и атракциони за силни усещания и активна почивка.

Амбицията на инвеститорите е да направят проекта "зелен" - енергоефективен и в унисон с природата. Ще има вътрешни фонтани и водни каскади, озеленяване и естествена светлина. Отдаваемата търговска площ е 80 000 кв. м, което го прави най-големия у нас.

Новият мол, който се строи на околовръстното, също ще залага на развлеченията. В него са планирани кина, хипермаркет, магазин от типа направи си сам. Едно от основните му предимства е близостта до ИКЕА. Молът ще е с близо 72 000 кв. м отдаваема площ.

Бъдещият център на бул. "България" ще разполага с около 33 000 кв. м. Той ще има офисна част. Залага се на концепцията в търговската да се настанят средни и висок клас марки. Ще има също кина и хипермаркет.

И съществуващите молове се обърнаха към забавлението. В единия софийски например освен кината заработи и 3D симулатор на Формула 1 или на рали.

Друг търговски център също в София редом с традиционните киносалони има и зала с 4D кино, както и различни атракции - боулинг, билярд. Неотдавна там се откри и нов детски кът. Има и басейн, в който малчуганите ходят по вода в прозрачни топки.

Забавления предлагат и моловете в Стара Загора. В един от тях има още арени за лазерни битки, стена за катерене, писта за картинг в подземния паркинг. Такава е планирана и в един от огромните магазини във Варна. Там също залагат на "ходене по вода", но и на пейтбол, казино, зали за танци и др.

За привличане на клиенти търговските центрове правят и сезонни кампании обикновено с игри и награди.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

0
Ами как живеяг хората на село - бедно, гледат кравички и пият домашно вино.

0
V sofia smo novi molove i metra,a za ostanalata chast na stranata koga shte pomislite.Znaete li kak jiveiat xorata na selo?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Зам.-министър Димитров подписа протокол за увеличаване на стокообмена с Виетнам

Заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров подписа Протокола от Двадесет и третата сесия на Междуправителствената българо-виетнамска смесена комисия за търговско-икономическо и

Първа инвестиционна банка с нова организационна структура

Тя отговаря на изискванията на Европейската комисия и отразява препоръките на Международната финансова корпорация към Световната банка През 2014 г. Първа инвестиционна банка (Fibank) пое ангажимент

Пускат новата банкнота от 20 евро в обръщение

Европейската централна банка (ЕЦБ) пуска днес новата банкнота от 20 евро, информират световните агенции. Общо 4.3 милиарда купюри от новата банкнота са отпeчатани за всички страни от еврозоната.

Евразийските транспортни коридори трябва да минават през България

Китай иска да прави пътя Русе-Свиленград, променят маршрута през тунел под Шипкса ВИКТОР ИВАНОВ, наш човек в Китай Географското положение на България е такова,

"Най-добра българска фирма на годината" за четвърта година от ПИБ

За четвърта поредна година добрите български бизнес практики бяха отличени в утвърдения вече конкурс „Най-добра българска фирма на годината“, организиран от Първа инвестиционна банка.

Таван в хотел падна, докато банкери обсъждаха лихви

Калин Христов: Чакаме да са около нулата, но не и отрицателни Част от стъкления таван на бившия хотер “Шератон” в София, сега “Балкан”, се срути, докато в него се провеждаха три конференции,

Нашите кампании и събития през 2016 година

Ако темите и каузите са важни за вашия бизнес - бъдете ни партньори НОВО: УЧИ, ЗА ДА РАБОТИШ Кампания на „24 часа” и „Труд” – за бизнеса, който търси най-добрите кадри.