Три нови мола в София - повече кина и леден ринг

Така ще изглежда един от бъдещите софийски молове, в който е планирана и ледена пързалка.

Забавлението - на това вече залагат новите и съществуващите молове в София и в страната, след като потреблението на дрехи, обувки и стоки за дома спадна в кризата.

Новият център, който се изгражда в Лозенец, например е обявен като лайф-стайл мол. Освен магазини с известни марки, ресторанти, кафенета, боулинг, билярд, видеоигри, фитнес, кино, вече ще има и ледени пързалки и атракциони за силни усещания и активна почивка.

Амбицията на инвеститорите е да направят проекта "зелен" - енергоефективен и в унисон с природата. Ще има вътрешни фонтани и водни каскади, озеленяване и естествена светлина. Отдаваемата търговска площ е 80 000 кв. м, което го прави най-големия у нас.

Новият мол, който се строи на околовръстното, също ще залага на развлеченията. В него са планирани кина, хипермаркет, магазин от типа направи си сам. Едно от основните му предимства е близостта до ИКЕА. Молът ще е с близо 72 000 кв. м отдаваема площ.

Бъдещият център на бул. "България" ще разполага с около 33 000 кв. м. Той ще има офисна част. Залага се на концепцията в търговската да се настанят средни и висок клас марки. Ще има също кина и хипермаркет.

И съществуващите молове се обърнаха към забавлението. В единия софийски например освен кината заработи и 3D симулатор на Формула 1 или на рали.

Друг търговски център също в София редом с традиционните киносалони има и зала с 4D кино, както и различни атракции - боулинг, билярд. Неотдавна там се откри и нов детски кът. Има и басейн, в който малчуганите ходят по вода в прозрачни топки.

Забавления предлагат и моловете в Стара Загора. В един от тях има още арени за лазерни битки, стена за катерене, писта за картинг в подземния паркинг. Такава е планирана и в един от огромните магазини във Варна. Там също залагат на "ходене по вода", но и на пейтбол, казино, зали за танци и др.

За привличане на клиенти търговските центрове правят и сезонни кампании обикновено с игри и награди.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

0
Ами как живеяг хората на село - бедно, гледат кравички и пият домашно вино.

0
V sofia smo novi molove i metra,a za ostanalata chast na stranata koga shte pomislite.Znaete li kak jiveiat xorata na selo?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Фалшивите пари у нас са нараснали с 30%

С 30 % са нараснали фалшивите пари у нас само за година. Най-често банкнотите менте се пробутват в заведения, съобщава Нова тв. От обменните бюра признават, че се случва и тях да ги излъжат.

Министерството на земеделието: Ще отговорим на ЕК в срок от 2 месеца

"Във връзка с взетото от Европейската комисия решение да поиска официално от България и други страни членки да представят съображенията си относно своите закони,

Грудев: Новите схеми по директните плащания ще създадат базова справедливост в земеделието

Заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев заяви на информационната среща по кампанията за директните плащания в гр. Пазарджик, че схеми са насочени към секторите животновъдството

Домусчиев обсъжда с министъра на туризма ваучери за почивка за служители на компании

Председателят на УС на КРИБ Кирил Домусчиев и Евгений Иванов, изпълнителен директор и член на УС на КРИБ се срещнаха с министъра на туризма Николина Ангелкова, съобщиха от организацията.

EK започна процедура срещу България заради земеделските земи

Европейската комисия взе решение да поиска официално от България, Унгария, Литва и Словакия да представят съображенията си относно своите закони, които регулират придобиването на земеделски земи.

В реките имало 5 пъти повече вода

Пет пъти по-висок е бил водният отток през февруари тази година в сравнение със същия месец на 2014 г., съобщи министърът на околната среда и водите Ивелина Василева по време на заседание на

Регулаторът нагласил цените на парното

След 1 април топлофикациите ще работят на загуба заради новите цени на парното и топлата вода. Това обявиха от дружествата по време на откритото обсъждане на цените в Комисията за енергийно и водно