“Цирк дьо Солей” идва с 5 представления в София

“Салтимбанко” е спектакълът, който ще представят 50 артисти от “Цирк дьо Солей” на българска сцена. След като веднъж вече шоуто им падна от афиша на новопостроената зала “Арена Армеец”, сега идването им е потвърдено от организаторите от “София мюзик ентърпрайсиз”.

Името на представлението “Салтимбанко” идва от италианското saltare in banco и означава “да подскочиш от мястото си”. Това е сред най-пищните и зрелищни постановки на цирка. Българската публика може да гледа шоуто на 3 февруари от 20 ч, на 4-и - от 16 ч и от 20 ч, както и на 5 февруари от 14 ч и от 18 ч. Билетите са от 40 до 120 лв.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Владо Пенев на турне с колеги, вечерят заедно в турски ресторант

Владо Пенев замина за Пловдив в сряда, за да участва в международния театрален фестивал “Сцена на кръстопът”. В него той и колегите му играха премиерно новата постановка на режисьора Явор Гърдев

Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева

Съквартирантите в "Образцовия дом" са в шок от влизането в Къщата на Зорница Линдарева. Албена Вулева захапа любовницата почти веднага и разкри пред останалите участници коя е тя.

Германец пее на български в “Х Фактор”

Германецът Франк се обясянява в любов на сцената на “Х Фактор”. Направи го с една от най-хубавите български песни – “Телефонна любов” на Васил Найденов.

Веско Ешкенази взе 300-годишната си цигулка от ремонт

Веско Екшенази свири на цигулка на почти три века. Моделът е “Гуарнери Дел Джезу” от 1738 г. и изисква специална поддръжка. Затова музикантът се беше разделил със своята почти за цяло лято.