“Цирк дьо Солей” идва с 5 представления в София

“Салтимбанко” е спектакълът, който ще представят 50 артисти от “Цирк дьо Солей” на българска сцена. След като веднъж вече шоуто им падна от афиша на новопостроената зала “Арена Армеец”, сега идването им е потвърдено от организаторите от “София мюзик ентърпрайсиз”.

Името на представлението “Салтимбанко” идва от италианското saltare in banco и означава “да подскочиш от мястото си”. Това е сред най-пищните и зрелищни постановки на цирка. Българската публика може да гледа шоуто на 3 февруари от 20 ч, на 4-и - от 16 ч и от 20 ч, както и на 5 февруари от 14 ч и от 18 ч. Билетите са от 40 до 120 лв.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Как Вили-Радка не стана Вилелаурелия

23-годишната студентка по медицина Радка Иванова искала да се казва Вилелаурелия, а в краен случай - Вили. Съдът й разреши да е Вили, но отхвърли Вилелаурелия.

Татуировките са новите анцузи

“Искам да си направя ръкави”, това напоследък чува всеки втори родител на тийнейджър. Но ръкавите не са поредната хитова дреха, а татуировки, покриващи плътно цялата ръка, започвайки от рамото и стига

Дъщерята на адвоката на Сергей Антонов е лицето на кинофестивала в Рим

Макар че тръгна като на шега преди 9 години, филмовият фестивал на Рим вече се настани удобно в календара от реномирани кинопразници, които предлагат много столици по света.

Камелия: За мен щастието е да се наспя добре и да правя хубав секс

Ако за мен щастието е да се наспя добре и да направя хубав секс, то за други хора щастието може да е в съвсем различни неща. За мен щастието е да съм в хармония в себе си.

Майката на Тачо: Той е рицар

„Не, никога не бих влязла в Къщата на VIP Brother”, каза в „Събуди се” майката на Тачо – Рина Манова пред Стани Дочев. Тя разказа, че още от малък Тачо е бил чаровник.

"Ямато" идват с 500-килограмов барабан

Японските барабанисти “Ямато” отново се завръщат в България, за да представят поредния си спектакъл в зала 1 на НДК на 28 октомври. С шоуто си “По пътя” те празнуват своя 20-годишен юбилей. На сценат

Мартин Иванов-Данона е най-желаният ерген в Пловдив

Плейбой, бивше гадже на фолкпевицата Анелия, любител на високите скорости. Така жълтите издания описват Мартин Иванов-Данона, избран за депутат от “България без цензура”.