Кметшата на Силистра с автомобил от “Втори тото шанс”

Д-р Емилия Найденова

Ключът на новия автомобил бе връчен на д-р Емилия Найденова вчера в центъра на крайдунавския град.

“От 30 години семейството ми играе с едни и същи числа, но за пръв път имаме печалба с фиш от 9 комбинации за 6,30 лева”, каза нефроложката. Късметът й се усмихнал на 20 ноември - десетина дни преди съпругът й д-р Юлиян Найденов да спечели кметския мандат на ГЕРБ в общината.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Тествайте се, страхотен онлайн IQ тест: iq.tochica.com

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Средно за 8 минути обслужват клиент в данъчното във Велико Търново

Средно 8 минути са нужни, за да бъде обслужен клиент в приходната агенция във Велико Търново. Повече време се губи в чакане от изтеглянето на номерче до влизане при съответния данъчен служител.

Самотница изгоря в пожар

70-годишна жена загина при пожар в троянско село. Тази сутрин в 5.40 часа пожарникари от РСПБЗН-Троян реагирали на сигнал за пламъци в с. Патрешко в местността Предела.

Камион с крадени дърва затисна и уби работник

41-годишен мъж от с. Галата загина, затиснат под дървени трупи в понеделник привечер. Трагичният инцидент станал на черен път в гора. При спускане със силен страничен ляв наклон с товарен "Газ 66",

Сигнал за бомба затвори Съдебната палата в Петрич

Отцепен е районът около Съдебната палата в Петрич поради сигнал за бомба. Това каза за Радио „Фокус” – Пирин дежурният полицай в Районно управление Петрич.

Касираха изборите за общинари в Харманли

Състав на Хасковския административен съд призна за недействителни изборите за общински съветници в Харманли. Делото бе започнато след жалба на местната коалиция "Промяна за Хараманли",

Сърдечноболен шофьор загина при катастрофа

52- годишен шофьор от Берковица се почувствал зле зад волана, изгубил контрол над управлението на автомобила си и издъхнал в болница. Трагичният инцидент станал на 30-ти ноември около 18,45 часа.

Автобус се запали на пътя Димитровград - Хасково

Автобус се е запалил на пътя Димитровград - Хасково, съобщава bTV. В превозното средство е имало около 20 -30 души, посочва очевидец пред телевизията.