Кметшата на Силистра с автомобил от “Втори тото шанс”

Д-р Емилия Найденова

Ключът на новия автомобил бе връчен на д-р Емилия Найденова вчера в центъра на крайдунавския град.

“От 30 години семейството ми играе с едни и същи числа, но за пръв път имаме печалба с фиш от 9 комбинации за 6,30 лева”, каза нефроложката. Късметът й се усмихнал на 20 ноември - десетина дни преди съпругът й д-р Юлиян Найденов да спечели кметския мандат на ГЕРБ в общината.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Тествайте се, страхотен онлайн IQ тест: iq.tochica.com

Добави коментар

Добави коментар

Млад мъж загина в колата си, паднала в Места

22-годишен мъж е загинал, след като загубил управление на автомобила си. Колата полетяла в река Места, съобщават от "Дарик". Трагичният инцидент е станал на пътя от Якоруда към село Краище.

Млад мъж глобен с 500 лева, бил и псувал съграждани

Глоба от 500 лв. наложи Районният съд в Горна Оряховица на 24-годишен мъж, който бил и псувал свои съграждани, съобщават от "Дарик". Спречкването е станало в петък около 21,30 ч. в парк в Г.

Бивш затворник изнасили старица, имала само 8 лева

Бивш затворник изнасилил 87-годишна старица, защото имала да му даде само 8 лв, съобщава "Конкурент". Потресаващата история е от монтанското село Габровница.

Двама загинаха при катастрофи в Кърджалийско

Двама загинаха за по-малко от 24 часа при пътни инциденти в Кърджалийско. В понеделник към 14.05 ч. на кръстовище край с. Седлари 50-годишен с “Опел Вектра” отнема предимството на правилно движещ се а