Камелия Лозанова оглави Агенцията по заетостта

Агенция по заетостта

Камелия Лозанова е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта от днес, 3 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика.

Лозанова е назначена на поста от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов след съгласуване с министър-председателя Бойко Борисов.

От 14 септември досега тя бе изпълняващ длъжността директор на агенцията, след като предишният й директор Росица Стелиянова напусна по собствено желание.

Камелия Лозанова има 20-годишен опит в системата на Агенцията по заетостта като специалист, началник сектор, началник отдел и директор на Дирекция „Бюро по труда" - Видин.

Тя е магистър по Славянска филология. Владее писмено и говоримо полски, руски и английски език. Има международен опит в областта на пазара на труда, по линия на предприсъединителните фондове и програми на ЕС - програма ФАР и оперативните европейски програми - Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", ОПАК, Оперативна програма „Регионално развитие", Оперативна програма "Конкурентоспособност".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Дончев: Борим се за 400 млн. евро евросредства за тази година, част ще изгубим

Има огромен риск от загуба на средства по европейските оперативни програми, каза вицепремиерът по управление на средствата от ЕС и икономическата политика Томислав Дончев пред Дарик.

Чобанов: Мнението на БНБ вече не е експертно

„Вече не можем да приемем мнението на БНБ като експертно заради това, което се случи в КТБ”, каза пред "Нова телевизия" Петър Чобанов, бивш министър на финансите и народен представители от ДПС.

Българите почивали по-малко това лято

По-малко са почивали българите през това лято в сравнение с предишното, показват данни на НСИ, обявени днес. Туристическите пътувания от юли до септември са намалели с 2,

Връщат 10% данък за депозитите

Междувременно ГЕРБ, РБ и ПФ внесоха проект за промени в закона за банковата несъстоятелност. Това стана ден, след като премиерът Бойко Борисов се договори с банкерите да бъдат отменени всички сделки

Минималната работна заплата остава 340 лв. и догодина

Минималната работна заплата ще остане 340 лева и догодина. Това заяви председателят на бюджетната комисия Менда Стоянова, предаде Дарик. Тя обясни, че е възможен е и компромисен вариант - да има

Менда Стоянова обяви: Цесиите в КТБ са около 1 млрд. 170 млн. лева

"Имаме информация отпреди две седмици, когато имахме бюджетна комисия, че квесторите на КТБ са получили уведомления за около 1 млрд. 170 млн. лева цесии, от които около 800 млн.

Удължават сроковете за съставяне на технически паспорти на строежи

С една година се удължават сроковете за съставяне на техническите паспорти на строежи в зависимост от категорията на строежа. Това предвиждат предложените от министъра на регионалното развитие и