Камелия Лозанова оглави Агенцията по заетостта

Агенция по заетостта

Камелия Лозанова е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта от днес, 3 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика.

Лозанова е назначена на поста от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов след съгласуване с министър-председателя Бойко Борисов.

От 14 септември досега тя бе изпълняващ длъжността директор на агенцията, след като предишният й директор Росица Стелиянова напусна по собствено желание.

Камелия Лозанова има 20-годишен опит в системата на Агенцията по заетостта като специалист, началник сектор, началник отдел и директор на Дирекция „Бюро по труда" - Видин.

Тя е магистър по Славянска филология. Владее писмено и говоримо полски, руски и английски език. Има международен опит в областта на пазара на труда, по линия на предприсъединителните фондове и програми на ЕС - програма ФАР и оперативните европейски програми - Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", ОПАК, Оперативна програма „Регионално развитие", Оперативна програма "Конкурентоспособност".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Безработицата в еврозоната е паднала до най-ниското си ниво от януари 2012 г. насам

Безработицата в еврозоната миналия месец е паднала до най-ниското си ниво от януари 2012 досега, показва доклад на Евростат, публикуван днес, който опровергава очакванията на аналитиците и

Първите 202 договора по програма „Иновации и конкурентоспособност“ ще бъдат сключени до Коледа

Първите 202 договора за финансиране по новата оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ (ОПИК) 2014-2020 ще бъдат сключени до Коледа. Това обяви министърът на икономиката Божидар Лукарски

Големият риск за руската икономика: цената на петрола да падне до 30 долара

Кошмарът за икономиката на Русия се нарича 30 долара за барел петрол. Ако цените на черното злато паднат дотам, това може да разклати сериозно финансовата система на страната.

Петкова: Цената на тока ще се определя от търсенето и предлагането, не от КЕВР

Пълната либерализация на енергийния пазар трябва да се случи в началото на 2016 г., това е наш ангажимент, почти навсякъде в Европа вече е установена.

Първи магазин на ЛИДЛ в МОЛ

ПЕТИМА ПАЗАРУВАТ БЕЗПЛАТНО Непосредствено след отбелязването на 5-тата годишнина от стъпването на Лидл в България, веригата откри своя най-нов магазин в Галерия МОЛ в град Бургас на 30.11.

Димитър Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите: Нарушенията на търговците намаляват

От догодина 5 секторни помирителни комисии безплатно и бързо ще решават спорове - Г-н Маргаритов, какво ще направи Комисията за защита на потребителите преди коледните и новогодишните празници,

Кога и как можете да върнете купена стока

За Коледа и Нова година традиционно купуваме подаръци за роднини и приятели. И получаваме подаръци от близки и приятели. Въпреки старанията всеки може да сбърка. Да купи нещо дефектно.