Камелия Лозанова оглави Агенцията по заетостта

Агенция по заетостта

Камелия Лозанова е новият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта от днес, 3 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика.

Лозанова е назначена на поста от министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов след съгласуване с министър-председателя Бойко Борисов.

От 14 септември досега тя бе изпълняващ длъжността директор на агенцията, след като предишният й директор Росица Стелиянова напусна по собствено желание.

Камелия Лозанова има 20-годишен опит в системата на Агенцията по заетостта като специалист, началник сектор, началник отдел и директор на Дирекция „Бюро по труда" - Видин.

Тя е магистър по Славянска филология. Владее писмено и говоримо полски, руски и английски език. Има международен опит в областта на пазара на труда, по линия на предприсъединителните фондове и програми на ЕС - програма ФАР и оперативните европейски програми - Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", ОПАК, Оперативна програма „Регионално развитие", Оперативна програма "Конкурентоспособност".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Станишев: "Южен поток" е важен за нас, няма да плащаме сметката на големите

Аз съм скандализиран от приетата от ЕП резолюция срещу проекта "Южен поток", защото това решение не е справедливо към България. Това заяви на среща с бизнеса в Кърджали лидерът на БСП и президент на

Спогодба за избягване на двойното данъчно облагане ще насърчи бизнес контактите между България и Румъния

Правителството одобри проект на нова Спогодба между България и Румъния за избягване на двойното данъчно облагане на доходите. Кабинетът упълномощи министъра на финансите да проведе преговорите и да

Осигурени са 4 350 000 лв. за насърчаване на иновационната дейност на малките и средни предприятия

Правителството одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на икономиката и енергетиката в размер на 4 350 000 лв., съобщиха от пресслужбата.

Внасят зеленчуци със съмнително качество

Заниженият контрол у нас води до внос на зеленчуци със съмнително качество. Това заяви в ефира на БНР земеделският производител от Сандански и председател на местното селскостопанско дружество Георги