Карнавал на световното в Банско

Снимка: Архив

Зимен карнавал и кулинарна изложба са част от проявите, които започват в Банско след дни по повод старта за световната купа по ски за мъже и жени.

Утре пристигат световни ски звезди за участие в стартовете за мъже през уикенда. В събота са двата манша в гигантския слалом, а в неделя е слаломът.

Освен спортните емоции община Банско е предвидила и съпътстваща културна програма.

Дни преди откриването на световната купа за жени, на 21 февруари е концертът на Георги Христов.

На следващия ден от 16 до 18 ч ще се проведе зимен карнавал. След това и кулинарна изложба “Това е Банско”, на която местните механи ще представят гозби.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Някой да знае рецептата за КУКУРИНИ от снимката по-горе?

Добави коментар

Добави коментар

Закланият видинчанин и убиецът му били приятели

Закланият в заведение във Видин и неговия убиец са били селски. Двамата най-редовно сядали на маса да ядат и пият заедно, предаде "Конкурент". Починалия 34-годишен мъж се казва Иван Ганчев.

Арестуваха хакери, които крали от електронен магазин

Трима варненци са задържани за компютърно престъпление. Осъжданите Р.С., на 25 години и Д.С., на 18 години, са арестувани заедно с Д. С., на 23 години, който досега не е имал криминални прояви.

Пропадна част от пътя Асеновград - Смолян

Близо 20 метра от асфалтовата настилка на пътя Асеновград - Смолян пропадна, съобщава Дарик. Пътят е пропаднал на около 3 км след Асеновград в посока Смолян, при ресторант „Луковица”.

Изгоря ферма в Сандански, собственикът: умишлен палеж e

Полицията в Сандански бе вдигната на крак тази нощ заради голям пожар край града, малко след полунощ пламнала фермата на Костадин В. В огнения ад са изгорели бременни животни, кокошки,

Златният физик Теодосий строи училище за бедни

Физикът Теодосий Теодосиев спестява от години лев по лев от учителската си заплата, за да превърне в реалност една своя идея. Теодосий дава всичките си спестявания,

Митрополит Николай освещава неделно училище на задушница в Кърджали

Пловдивският митрополит Николай ще освети новопостроеното неделно училище към църквата „Св. Йоан Предтеча” в кърджалийския квартал „Веселчане”. Това ще стане в събота,

Извадиха 5-килограмов тумор от 8-годишно дете в Пловдив

Тумор с тегло над 5 килограма в 8-годишно дете оперира преди дни проф. Пенка Стефанова, завеждащ Детска хирургия в Университетска болница "Св. Георги" в Пловдив, информира БГНЕС.