Вихра и Иван се скараха за Ава

Иван обсъжда делото с адвокатката си пред съда. СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Тв водещата Вихра Петрова и продуцентът Иван Христов се скараха за издръжката на дъщеря им Ава. Двамата се явиха вчера в Софийския районен съд, за да сложат край на брака си. Той просъществува само година, след като се разбра, че Иван има връзка с другата водеща от предаването му - Ирина Сарачинова.

Иван спря джипа си пред съда в компанията на новата си любима, а Вихра дойде придружена от Жоро Игнатов, главния редактор на “Съдебен спор”, който й беше и адвокат.

Заседанието по бракоразводното дело, заведено от Иван, се проточи 4 часа. Като свидетели бяха викани двете майки, както и семейни приятели, които обясняваха най-вече как раздялата е повлияла на детето.

Вихра и Иван излязоха ядосани от залата.

“Благодаря на съда, че разбра, ще дъщеря ми наистина има нужда от глътка въздух, преди да отиде при любовницата на мъжа ми”, коментира Вихра. Тя се оплака, че Иван е декларирал 15 000 лв. доходи, а иска да дава издръжка колкото минималната работна заплата. Данните били от декларацията му пред Сметната палата.

“Не обичам Вихра и не искам повече да имам нищо общо с нея. Наранена от това, тя иска да ме накаже и го прави, като ме лишава отдетето ми.

По-лошото е, че така наказва два пъти повече Ава, като я лишава от мен. Озверяла в злобата си, за да ме нарани мене, смазва психиката на детето”, каза Иван Христов.

“И за мен се оказа вярна старата максима, че разбираш с какъв човек си бил, когато тръгнеш да се развеждаш. Сто пъти да мина през тоя ад, сто пъти бих повторил избора си да я напусна. Въпреки усилията й аз ще остана пълноценен баща на Ава, какъвто винаги съм бил.”

Накрая Христов каза: “Много скоро фалшивата външност на Вихра ще стане на пух и прах и наяве ще излезе истинската й същност. Искам да я предупредя, че децата безпогрешно се ориентират кое е истинско и кое - фалшиво.”

Очаква се до месец съдът да вземе решение за развода. Дотогава магистратите са определили привременни мерки как Ава да се вижда с баща си. Това ще става във всяка първа и трета седмица от месеца в петък между 18 и 20 ч, както и в събота и неделя между 9 и 18 ч. Съдът е забранил Ава да спи при Иван.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 34

Сортирай по:

0
http://www.lentata.com/?p=1684

-8
Боже колко глупост и злоба има на тоя свят?!!!Иване,Иване,я дай на злобната подмазвачка 270 лв.издръжка,да видим колко ще те обича-5 минути са ти много! И той си мисли,че онази е с него заради сините му очи...нещастен глупак!(

4
Спрете тези глупави коментари. Дръжте се достойно. Историята за Иван и Вихра е прекалено лична и касае само тях двамата. Оставете ги на мира сами да стигнат до решението на проблемите си и не ги съдете. Ами ако вие, които коментирате сте на тяхното място, ще ви бъде ли приятно цяла България да си пъха човката в личния ви живот?????

13
Бащата, виновен, Бащата коцкар, Бащата боклук и т.н. Заспали шматки, наистина ли не виждате тая каква вихрушка е. Не е нормално да си го слагаш с 60 годишен дъртак а после да претендираш че мъжа ти залита. Поне там където е залитнал си заслужава. Последното е лично мнение и не ангажирам никой с него. Не съм фен на Иван и Андрей най малкото защото изобщо не разбират от футбол (и двамата са Уевскари), но в случая си мисля че е направил най доброто за себе си. Напуснал е тоя болен мозък Вихра. Ако в изнасилената ни държавичка има поне малко морал в съдебната ни система, му пожелавам да прекарва цялото си свободно време с дъщеричката си.

8
Вихра може и да не е цвете за мирисане, но на този лигльо не му вярвам една дума. А че ще се стигне до тук беше повече от ясно - чудя се как Вихра издържа толкова време. Бас държа, че и Ива няма да издържи дълго...

0
Максималната издръжка, която може да присъди съдът е 1 МРЗ, т.е. 270 лв.

0
Ами тя се е учила от бившата си колежка Миглена Ангелова тази Вихра. Мигленчето и тя така тормозише бившите бащи на отрочетата си. Научила е нещо от кака си Ангелова

0
Този пич като не иска да дава пари за гащи на любовника на Вихра, нищо не му коства да внася по 1000 лв/месец в спестовен влог на дъщеря си с изричното нотариално заверено условие от него да не се теглят пари до навършването на 18 години на А.; дава още 500 лв за месечна издръжка на дъщеря си и нещата си отиват на мястото. Само че или е циция, или иска чрез циркове да си повдигне рейтинга на предаването... Сори, ама призракът на Васа Г. дълго ще го преследва. Не мога да разбера защо сериозни медии се занимават с неговите съдебни истории!

0
Ехеееее...тракторист, ти явно много си закъсал:)))или ти е омръзнал живота, та да пожелаеш това ЗЛО. А и с информацията не си в час, Вихрето вече си е намерила ОРАЧ, но не знам колко му е голямо и здраво ралото, доколкото разбрах, човека е 60годишен.___ http://www.peeep.us/8dea8998 ___ кликни на 1:19 мин или на третата точка на плъзгача

0
КОЙ ДАВА ПРАВО НА ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ ДА НИ ЗАНИМАВАТ С ЖИТЕЙСКИТЕ СИ ПАДЕНИЯ,ИЛИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЖИВЕЯТ В БЕЗКРАЕН "БИГБРАДЪР " ! НЕ НАВИРАЙТЕ МРЪСНОТО СИ БЕЛЬО ПРЕД ОЧИТЕ НИ,НЕ ВСИЧКИ СИ ПАДАМЕ ПО ЖЪЛТИ ИЗПЪЛНЕНИЯ,ВСЪЩНОСТ НА КОГО МУ ПУКА ЗА ВАС ?!?

0
вихърче батково,сладка и сгодна женичка си ти---маани го тоя джуджоминдил иван и ела батко да те изоре--дълбоко и напоително!!! ще те успокои за новия живот--и късмет може да имаш да си заковеш некой баровец!

0
Тая Вихра е като учителката си Миглена Ангелова! Чудя се какви са тези мъже , които харесват този тип жени. Като не могат да се разбират , това трябва да стане навреме.

0
Умирам си от кеф, като зарежат такива жалки манипулаторки като въпросната Вихра! И аз не харесвам Иван, но е прав да бяга от тая кифла! Ако Вихра беше маааалко от малко майка щешеда спести тези циркове на детето си!

0
Иване,не те харесвам,ама като разбрах що за боклук е Вихра-бягай далече от тая вещица и се грижи за детето си.То само ще избере отношението си към родителите.

0
Оф, аман от Алисии и Вихри...простосмъртните и ние се развеждаме и ние ли да си търсим ефир?Смешни сте!!!

0
_____________________ Вихра върти нещата така, че да настрои всички срещу Иван, тя и в изповедта си пред Тони Димитрова каза, че няма да даде Ава да спи в дома на Иван, заради Ирина и децата й. Ама иначе, ни излиза със номера, колко й е мъчно заради детето, че Ава питала, какво са сгрешили и обидили татко, че си е тръгнал, ама не иска да пуска дето да се вижда с баща си. А нейният любовник може. И само как нечестно, направо КУРВЕНСКИ постъпи с Камелия и й взе мястото, какво има да говорим, колко добър човек е Вихричка.(съблече се гола в ефир, уж за да скъса с миналото(номера от селски вечеринки), добре че всички не късаме като нея с лошите епизоди в живота си.

0
Много ли си горда, че си се сгърбвала да си гледаш децата, а оня си е вял оная работа и си е живял живота. Простовата женица си, то си и личи (само не пиши, че имаш "вишу"). Мъжете по цял свят издържат не само децата си, а и жена си, а нашите ганьовци се стискат и минават в сивия сектор само и само да не плащат издръжка. Ама докато има такива прости трътки като тебе, ще има и тарикати.

0
До всички писачи: Господа това е лична драма и кому хуя търсите да коментирате живота на тези хора било те били известни или обикновенни хора. Та вече давате подкрепа на едната страна съдите другия кои сте и какво право имате да плямпате.... Те най добре си знаят кое е добре за тях и детето им....какво ще кажете ако те тотално не са щастливи заедно и се карат 24/7 как ще се чувства това дете,но както и да е не се месете в живота на другите особено в такива трудни ситуации.

0
И защо ли Вихра си мисли, че е добра майка?! Че тя във всяко предаване се хвалеше, че освен препечени филийки друго не умее да готви.Нямала достатъчно средства да отглежда дъщеря си? Ами нека детето остане при баща си, защо винаги си счита, че детето трябва да върви след майката?Аз съм на страната на Иван.

0
Колко е гнусно, когато двама плювали си в устата и създали дете тръгнат да се развеждат.Тогава мъжа намразва жената и децата и бяга, а това че страда детето не го интересува!В случая и с другата няма да цъфне и с нея ще се раздели, но така е докато не разбере, че в него си е вината. Децата нямат вина за това,че си е правил кефа таткото! Ето за това трябва да има договори преди брака, за да се обезпечат децата.А на Вихра ще кажа, че хората с 200лв.гледат семейства.Аз изгледах двете си деца без баща им да им дава стотинка издръжка и са прекрасни. С по няколко виши и трудолюбиви.Така е в България децата майката си ги носи от къщи и са нейни при желание на бащата да ги зареже.Българина гледа чуждите деца но зарязва своите от инат и злоба!

0
"виждаме, че са обикновени боклуци като всички нас обикновените"- браво за изказването и интелекта....всички са боклуци, т.е. обикновените, пък тези, който ги дават по тв не са, или само някой впоследствие-хаха

0
този индивид е толкова безотговорен , че не дете , ами хамстер не бих му поверила. не забравяйте васа ганчева.но в тази държава съдията ще го изкара 1истичук и бекичък като високопланински сняг

0
15000 лева седмично/месечно/годишно ?

0
Вихра, на твоя страна сме! Успех и дано по-бързо забравиш тези двамата.

0
Типичен бг-цървул-да мине евтинко и по много.

0
Иван ли е баща на Ава? Направен ли е ДНК-тест?

0
Иванчо след два месеца ще почне да чука и копелетата на Ирина.Тази курветина ко прави в съда .Путката на Ирина мирише от доста чукане на развалени пачи яйца.

0
Катастрофира пиян, съден е, чупи витрини на банки, Васа Ганчева, не иска да плаща издръжка...

0
ЯРОСТТА ИЗДАВА ЕЗСИЛИЕ И НЕУВЕРЕНОСТ. ИВАНЕ, ТАЗИ ЖЕНА ТИ Е РОДИЛА ДЕТЕ, ТЯ Е ЧАСТ ОТ ТВОЯ ЖИВОТА - Т.Е. ОТ ТЕБЕ. ТИ Я НАПАДАШ, ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИШ ЗА ТОВА КОЛКО НАРАНЯВАШ НЕЯ И ДЕТЕТО СИ. НЕ МУ ПРИЛИЧА НА ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ ДА НАПАДА ЖЕНА. ЧОВЕК НИКОГА НЕ ЗНАЕ - АКО ДОЙДЕ РЕД ДА СЕ ВЪРНЕШ, КАК ЩЕ ГИ ГЛЕДАШ. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ГЛЕДА, ТИ ЗЛОБЕЕШ :)))

0
"Съдът е забранил Ава да спи при Иван."...................Защо, в какво подозират стария чичо Иван Христов?

0
Този миндил Иван не заслужава да вижда детето си. Да гледа чуждото, което вече е и негово.

0
Tozi oshte li kara kola

0
Проститути,избрали типичното бълагарско име -АВА?!

0
Тези двамата са български звезди и се изживяват, като такива. Когато маските паднат, виждаме, че са обикновени боклуци като всички нас обикновените. Жалко за детенцето, но съдбата му я има в хиляди семейства.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

You, keep on move'n...Красен Кралев: I'm White Snake

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се забавлява на концерта на рок легендите Whitesnake в зала "Арена Армеец" тази вечер. You, keep on move'n...

Тома Спространов с оферти от цял свят за колекцията си от плочи

“Хоризонт” учреди спешно дарителска сметка, за да спасят музикалната съкровищница от разпродажба Трима меломани чакаха в събота с чанти и пари Тома Спространов пред дома му в Пловдив,

Тежък реквизит за поредния концерт на “Х Фактор”

Тази вечер участниците в риалити формата ще се превърнат в диви и герои. От екипа издават, че концертът изисква много тежък реквизит и сериозна подготовка.

Тайландец пее песен на Азис, прати му клип (Видео)

Преди броени дни Азис пусна новото си парче “Хабиби” и във фейсбук страницата му започнаха да прииждат клипове на всякакви хора, които изпълняват песента.

Ваня Пенева и Орлин Павлов ще водят “Мис България 2015”

Пенева (на снимката) спечели конкурса през 2011 г. В новия, чийто финал на 27 ноември ще се излъчва на живо по Тв7, ще се състезават 18 момичета. В 10-членното жури са поканени Наталия Гуркова,

Изтрий бившия

(сезонно почистване на Facebook) Чували сте парчето на Queen Who wants to live forever, нали? И сте си мечтали тайно да сте безсмъртни. Истината обаче е, че някои неща трябва да умрат. Задължително.

Кучето прави мъжете по-сексапилни

Кучетата увеличават привлекателността на мъжете, а всеки пети мачо използва домашния си любимец за "примамка", пише в. "Дейли мейл". Много мъже и жени са убедени,