Таен цех бълва ментета на “Адидас”

Скрит на тавана на къща незаконен шивашки цех бълвал маркови спортни облекла. Манифактурата в първомайското с. Воден била разбита в петък, съобщиха от полицията.

Няколко дни по-рано в РПУ постъпил сигнал за нелегалното производство в къщата на 30-годишния Б. М. При проверка полицаите се натъкнали на серийно производство на дрехи с марката "Адидас". Таванът се използвал и като склад. Иззети са 60 долнища и 36 горнища на анцузи и 120 заготовки. Претърсена е и къща в с. Езерово на 49-годишна жена. Там са открили 215 спортни комлекта със същия надпис.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 3

Сортирай по:

0
На фона на убийствата , грабежите и корупцията в страната тази полицейска акция е просто смешна. Опитали хората да оцелеят в тази тежка криза .Забележете за какви бройки става дума! Китайците бълват облекла , и не само облекла на световно известни марки ,пък ние се пишем много почтени Европейци и веднага докладваме даже и за 60 долнища и 36 горнища . Забележете за каква огромна престъпна дейност става въпрос!

0
стига със тия глупави пиари,бе гербо мутри такива!!!

0
Браво на полицията. Най сетне сгащиха тези сериозни международни престъпници. Сега да им дадът смъртни присъди, те само това заслужават, ще произвеждат те анцузи нелегално! Смърт или най-малкото Гуантанамо!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Сигнализират в съда за ромчетата, крещели: "Българите - на кайма"

Сигнал заради насаждане на етническа омраза е внесен в Районна прокуратура – Сливен от представител на Гражданско сдружение „Свети Георги Победоносец ” – Сливен.

Параклис в Мала Църква изграден само с дарения и безвъзмезден труд

От ОП "Софпроект" са ни изпратили снимки на параклиса  „Рождество на Пресвета Богородица” в  с.Мала Църква, община Самоков. Храмът е изграден и изографисан изцяло със средства от дарения и

Линейка катастрофира в Пловдив, пострада лекарка

Линейка с пациент, пътуваща от Асеновград, катастрофира тази вечер на кръстовището на Мебелна къща в Пловдив. При удара пострада придружаващата лекарка, която има порезни рани на главата,

Джип помля патрулка на пътя (Видео)

Джип е помлял хисарска патрулка на главния път между Карлово и Пловдив в участъка до Песнопой. При инцидента за щастие няма жертви и пострадали, съобщава TrafficNews.bg.

Къщите в селата Осина и Плетена потъват заради свлачищата

Експерти от РДНСК направиха оглед на пораженията, предизвикани от 19-те свлачища в района на община Сатовча, в селата Плетена и Осина, къщите буквално потъват, не се затварят врати и прозорци,

Жената, блъсната от влак край Перник, ще оцелее

56-годишната Красимира Иванова от пернишкия квартал „Изток”, която миналата седмица бе блъсната от влака Перник-София в района на гара Драгичево, е стабилизирана, съобщиха от МБАЛ „Рахила Ангелова”,

Бежанци се клаха заради религия

Двама 24-годишни сирийци от бежанския център в Харманли влязоха в ръкопашна схватка, а единият извади нож и нарани съперника си на име Азис в шията на милиметри от сънната артерия.