Нели Петкова вече е блондинка

Певицата показа новата си визия на тържествения концерт на БНР по случай Трети март, националния празник на България. Нели Петкова излезе на сцената в първо студио на радиото с напълно нова визия - дълга изрусена коса с букли, а не на кичури, както се носеше досега. Бившата беквокалистка на Слави изпя “Росни ми, росни, Росице” заедно с Оркестъра за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов. В концерта “България - вяра и традиция” се включиха народните певици Нели Андреева, Ваня Вълковаи и Гергана Димитрова.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

0
Нели от доста време е изцяло руса, може да се види в последните и два клипа, но както и да е ...

0
Новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.До момента от 01 Февруари 2012 г. има над 2 000 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи всички рекорди за бърза масовост.Eто и линк за присъединяване: http://signup.wazzub.info/?lrRef=8a8060f2

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Десетки атакуваха сцената на "Х Фактор" в София

Кастингите за “Х Фактор” в София започнаха в понеделник преди обяд. Десетки кандидати за слава се подредиха във фоайето на НДК, за да се явят на предварителните прослушвания.

24 чаши

Днес рожден ден има Силвия Жекова от отдел “Оживление”. Умна, млада и чаровна, тя усвоява и отстоява добрите черти на новата българска журналистика.

“Касейбиън” отказаха хотел, искат каравана за Spirit of Burgas

Музикантите от “Касейбиън” отказаха хотелската си резервация и поискаха да им бъде осигурена каравана. Британската банда е хедлайнер във втората вечер от Spirit of Burgas.

6-годишната Рая покани баща си Георги Господинов за съавтор

“Сватби на животни и неща” е една “играеща” книжка за деца и не само с думи и рисунки от Рая и баща ѝ - известния писател Георги Господинов (“Естествен роман”, “Физика на тъгата”),

Катето Евро и Наталия Симеонова - гостенки на парти изненада

Актрисата и тв водещата бяха част от 200-те гости, поканени на парти за рождения ден на зъболекаря и политик д-р Валентин Павлов. Купонът беше организиран в столично заведение от съпругата му д-р

Цеца написа картичка на “24 часа” преди концерта си в Несебър

“Волим вас, “24 часа” (от сръбски - “обичам ви”), написа на картичка със своя лик Цеца Величкович. Сръбската звезда, която даде интервю за вестника миналата седмица, подари и автограф на екипа ни.

Азис събра свои колеги да пекат чушки на пикник

Преслава, Софи Маринова и Фики Стораро били на гости на Азис миналата седмица. Но преди това си направили пикник сред природата. “О, ние често се събираме, сега на морето пак ще сме заедно.