Йосиф Кобзон каца утре с жена си Нели

Легендата на руската музика Йосиф Кобзон пристига утре в България за последния си концерт у нас. Той е посветен на Международния ден на жената и ще бъде в зала “България” на 6 март. Изпълнителят на “День победьi” е сред любимците на българската публика и всички билети за концерта вече са изчерпани. Организаторите пускат допълнителни, които ще се продават и в деня на концерта. Кобзон ще е придружен от съпругата си Нели, с която тази година празнуват рубинена сватба. След 40 години брак се радват на син, дъщеря и седем внуци.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

0
Пеещият некролог ще има концерт в страната на чудесата !!!! Страхотна новина !

0
Новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.До момента от 01 Февруари 2012 г. има над 2 000 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи всички рекорди за бърза масовост.Eто и линк за присъединяване: http://signup.wazzub.info/?lrRef=8a8060f2

Добави коментар

Добави коментар

Няколко трика как да останем слаби и след лятото

Лятото е сезонът, в който се отслабва най-много, дори и да не го целим. Губим апетит заради горещината, а когато хапваме, подбираме леки храни. Така, без да усетим,

Тити Папазов влиза във "ВИП брадър"с кауза - да спаси "Левски”

Треньорът на баскетболен клуб "Левски" Тити Папазов стана последният прекрачил прага на "ВИП брадър". "За мен участието във Вип Брадър не е хонорар. Не съм се молил аз да ме вкарат в предаването.

Жени Калканджиева и Тачо показват семейните си драми във „ВИП брадър”

Mанекенката и водеща Евгения Калканджиева и съпругът й Стефан влизат изненадващо във „ВИП брадър”. Те влязоха като двойката с тежки изпитания в брачния си живот.

Камелия Тодорова: Лудичка съм, очаквам "ВИП Брадър" да ми предложи предизвикателства

„През всичките години, в които съм творила, аз съм се търсила. Човек не знае кой е и не се намира толкова лесно. Аз съм неконтролируема и малко лудичка, емоционална.