Йосиф Кобзон каца утре с жена си Нели

Легендата на руската музика Йосиф Кобзон пристига утре в България за последния си концерт у нас. Той е посветен на Международния ден на жената и ще бъде в зала “България” на 6 март. Изпълнителят на “День победьi” е сред любимците на българската публика и всички билети за концерта вече са изчерпани. Организаторите пускат допълнителни, които ще се продават и в деня на концерта. Кобзон ще е придружен от съпругата си Нели, с която тази година празнуват рубинена сватба. След 40 години брак се радват на син, дъщеря и седем внуци.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

0
Пеещият некролог ще има концерт в страната на чудесата !!!! Страхотна новина !

0
Новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.До момента от 01 Февруари 2012 г. има над 2 000 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи всички рекорди за бърза масовост.Eто и линк за присъединяване: http://signup.wazzub.info/?lrRef=8a8060f2

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Ву - виетнамецът от "Мастър шеф", е женен за българка, с която се запознава в Щатите

Той живее завидно добре в Щатите. Заминава, защото открай време за него това е притегателно място и локация, където иска да сбъдне мечтите си. Тъкмо завършва университета с две дипломи – по

Как да разположим цветята

Тук обикновено се поставят най-скъпите и показни екземпляри, но въпреки това почти всяка дневна може да се освежи чрез добавянето на нови растения или чрез преподреждането на старите.

Ани Цолова на 40 г., подариха й цвете в ефир

Водещата на сутрешния блок на Нова ТВ Ани Цолова навърши 40 години. В студиото тя призна, че й се празнува. Колегите й в студиото пожелаха на хубавата водеща да е жива и здрава и да се чувства добре.

Възстановиха изгорелия ресторант на езерото “Ариана”

Ресторантът на езерото “Ариана”, който горя преди два месеца, е възстановен и обновен, съобщиха собствениците му. Вече ще се нарича “Едно време 1904 г.

Бойко Илиев с две премиери на новата си постановка “Поручик Бенц”

Режисьорът Бойко Илиев е напълно готов с новото си представление - “Поручик Бенц” на Димитър Димов. В него той режисира снаха си Саня Борисова - съпругата на сина му Ники Илиев,

Иван и Андрей: Би било самонадеяно да откажем на Би Ти Ви

След 10 години раздяла по взаимно съгласие Иван Христов и Андрей Арнаудов отново стават лица на Би Ти Ви. Лично ръководството на медията ги е поканило да водят наесен новия риалити формат “Фермата”.

Дами канят на шоколад и музика

На 17 април сцената в софийски бар ще бъде разтърсена от 5 дами. Момичетата от единствената у нас изцяло женска поп-рок група D.VINЕ ще свирят над 2 часа.