$ 50 000 дарява Дилма Русеф за пострадалите от наводненията

Снимка: Архив

Бразилското правителство ще дари 50 000 долара в подкрепа на кампанията на БЧК за пострадалите от наводненията.

Официалната среща за връчване на дарението ще се състои на 12 март (понеделник) от 11:00 часа в Музейната зала на БЧК на бул. „Джеймс Баучер" 76, съобщиха от пресцентъра на БЧК.

Бразилското правителство поднася своите искрени съболезнования на семействата на жертвите.

Дарението е жест на солидарността и хуманитарното сътрудничество на правителството и народа на Бразилия към хората и правителството на България.

Дарението ще бъде връчено на председателя на БЧК Христо Григоров от Н. Пр. Уошингтон Луис Перейра-де-Соуза, посланик на Бразилия в България.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Борисов: Ако имаше стабилност щяха да се целуват, а не да подават оставка (обновена)

Ако държавата е стабилна, няма да си подават оставка – ще се целуват, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на кръгла маса „Управленската програма на ПП ГЕРБ в областта на вътрешната сигурност за

Цвета Караянчева: Нямаме партньорство с ДПС и няма да имаме

Когато има определени точки, които са важни за държавата, няма лошо мненията да се срещат. Нямаме партньорство с ДПС и няма да имаме. Относно това, че имаме общи позиции с тях, в това няма нищо лошо.

Местан: Фатална грешка е да гледаме на актуализацията на бюджета през партийния интерес

Мисля, че допускаме една фатална грешка, тя е политическа - гледаме на проблема с актуализацията на бюджета през призмата на партиите, на партийния интерес.

Мерджанов: Нищо ново, ГЕРБ заявява нещо, после не влиза в пленарна зала

Няма изненади. Всъщност всичко онова, което обещава ГЕРБ, търпи промяна и не виждам защо трябва да се хващаме в тези заявления. Те са доказали, че веднъж заявяват едно,