Деца от Долни Цибър искат да са полицаи

Участниците в Трета детска полицейска академия в с. Долни Цибър СНИМКА: КАМЕЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА

32 ромски деца от ОУ “Христо Ботев” в с. Долни Цибър се включиха в Третата детска полицейска академия вчера.

Тя е създадена от РПУ в Лом и във Вълчедръм.

Полицейски инспектор Даниела Георгиева от детска педагогическа стая даде старта, а малките полицаи избраха тигърчето за свое лого.

“Желая да стана полицай и да арестувам лошите”, каза 9-годишният Людмил Красимиров. Момичетата и момчетата учат карате и други бойни изкуства.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Георги Стаменов, кандидат от ГЕРБ за районен кмет в Пловдив: Няма да върна нито един гражданин, познавам всяка улица в “Централен”

В никой друг мандат не е направено толкова за града, твърди претендентът Георги Стаменов е роден на 28 май 1980 година в Пловдив. Завършил е УНСС, специалност “Счетоводство и контрол” и “Финанси”.

Цветан Цветанов във Варна: Иван Портних наложи реформаторския дух за промяна, затова ще бъде избран още на първи тур

Отборът на ГЕРБ във Варна е най-достойният и силен екип, който ГЕРБ представя през тази кампания – това е силният отбор от кметове, които трябва да спечелят,

Къщата с медальона в Пловдив грейна след десетилетия разруха

Това е най-сложната реставрация, отне година и половина, каза Иван Тотев Една от най-красивите къщи в Пловдив - тази с медальона, грее реставрирана след десетилетия разруха.

Девет нови булеварда откъснаха Варна от ерата на дупките и кръпките

Други 4 бяха основно ремонтирани в най-натоварените си отсечки За малко повече от 12 месеца Варна успя да се откъсне от зловещото и крайно неподхождащо за статута “морска столица” определение “град

Екстрасенсът Деси остава в ареста

Пловдивският окръжен съд остави под стража екстрасенса Деси, съобщиха от съдебната палата, цитирани от trafficnews.bg. Псевдоекстрасенсът бе обвинен в това, че на 02.10.2015 г. в гр.

Совалка на Цветан Цветанов по морето, стъпва в 6 общини за един ден

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Бургас утре, 14.10.2015 г. /сряда/.

Маскирани вързаха и пребиха мъж в дома му за близо 300 лева

Маскирани мъже биха и ограбиха възрастен мъж в дома му в село Боровци, недалеч от Монтана. Крадците успели да вземат близо 300 лева, докато мъжът лежал на леглото в безпомощно състояние,