Деца от Долни Цибър искат да са полицаи

Участниците в Трета детска полицейска академия в с. Долни Цибър СНИМКА: КАМЕЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА

32 ромски деца от ОУ “Христо Ботев” в с. Долни Цибър се включиха в Третата детска полицейска академия вчера.

Тя е създадена от РПУ в Лом и във Вълчедръм.

Полицейски инспектор Даниела Георгиева от детска педагогическа стая даде старта, а малките полицаи избраха тигърчето за свое лого.

“Желая да стана полицай и да арестувам лошите”, каза 9-годишният Людмил Красимиров. Момичетата и момчетата учат карате и други бойни изкуства.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Жаби, кал и слуз текат от чешми в Ихтиман

От чешмите в квартал "Изток" в Ихтиман текат жабешки крачета, кал и слуз. Това алармираха жителите на района, съобщи БТВ. От здравната инспекция в града посочват, че това се случва при дъжд.

Абстиненция мъчи зад решетките гард на убит предприемач, пуснаха го у дома

Горан Горанов, гардът на убития бизнесмен Георги Танев, който е обвинен за грабеж, се прибира вкъщи. Вчера състав на Бургаския окръжен съд потвърди определението на районните магистрати

Разбиха с брадва черепа на дървосекач

50-годишен дървосекач от Пазарджик е с опасност за живота, след като е бил ударен по главата с брадва от колега по време на работа. Инцидентът е станал навръх Великден, научи в. "Твоят Ден".

Търговка на мотики, скрила 287 000 лв. данъци, получи година условно

Година условно наказание получи търговка на мотики от Горна Оряховица, която преди 11 години ощетила държавата с над четвърт милион лв. от укрити данъци. Само за 3 месеца през 2003 г.