Деца от Долни Цибър искат да са полицаи

Участниците в Трета детска полицейска академия в с. Долни Цибър СНИМКА: КАМЕЛИЯ АЛЕКСАНДРОВА

32 ромски деца от ОУ “Христо Ботев” в с. Долни Цибър се включиха в Третата детска полицейска академия вчера.

Тя е създадена от РПУ в Лом и във Вълчедръм.

Полицейски инспектор Даниела Георгиева от детска педагогическа стая даде старта, а малките полицаи избраха тигърчето за свое лого.

“Желая да стана полицай и да арестувам лошите”, каза 9-годишният Людмил Красимиров. Момичетата и момчетата учат карате и други бойни изкуства.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Дядо отнесе 1500 лева глоба, хванал 200 г кефал и го пуснал обратно

Пенсионер от Дряново ще трябва да плаща 1500 лв. глоба, защото хванал една риба в забранен за улов участък от р. Янтра. Дядото със 163 лв. пенсия бил уловил кефал, тежащ 200 грама,

Невиждан 24 май в Пловдив, стотици празнуват (Снимки)

Пловдив отбелязва днес 24 май с невиждано празнично шествие по Главната улица, в което участваха ученици, преподаватели, хора на изкуството. Само преди ден градът чества официалния си избор за

Кметът на Велико Търново се хвана на голямо хоро пред общината

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се хвана на голямо хоро пред сградата на общината. Градоначалникът не отстъпи по темперамент на стотици танцьори и граждани,

Сопот пак вади черешово топче срещу съдия-изпълнител

Жителите на Сопот отново ще отбраняват с черешово топче и жив щит общината, в която във вторник трябва да влезе частен съдия-изпълнител, за да разпродава оборудването й.

Вкараха в ареста трима пияни шофьори

Трима почерпени шофьори са задържани през изминалото денонощие в пловдивския регион, съобщиха от полицията. Около 22 часа вчера автопатрул спрял за проверка БМВ на изхода на село Белащица.

Труп на делфин се носи в морето край Варна

Труп на делфин се носи в морето край Варна. Мъртвият бозайник е заснета от гражданин в съботния ден, който забелязал трупа на около 100 метра от брега на Рибарския плаж.

Младеж катастрофира в крайпътни дървета край Враца

Вчера около 19.30 часа младеж, който е шофьор от 8 месеца забил „Мерцедес“-а си в крайпътни дървета, съобщиха от полицията във Враца. Катастрофата е станала на главен път 1-1. Г.М.