Назначиха Васил Маринов за секретар по отбраната и сигурността

Президентът Росен Плевнелиев назначи Васил Маринов за секретар по отбрана и сигурност, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Васил Маринов е с дългогодишен стаж в Национална служба сигурност. Бил е Първи секретар в Делегацията на Република България към НАТО.

По-късно в Държавната агенция за национална сигурност е заемал поста директор на Дирекция „Противодействие на корупцията", а после е ръководител на Главна дирекция „Икономическа и финансова сигурност". Преди да се присъедини към екипа на президента Плевнелиев Васил Маринов е отговарял за информационния обмен и взаимодействието с партньорски служби на държави от НАТО и ЕС в Посолството на България в Кралство Белгия.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Съпругата на Георги Джагаров написа стихотворение в памет на Венциноса

Бисер Киров е написал стихотворение за дъщеря си Венциноса в деня, в който синът му Бисер-младши съобщава на родителите си за нейната кончина в Берлин. Певецът е син на пастор, кръстен е в Москва и вя

Малкият Яни, убит при катастрофа край Благоевград, бил в скута на шофьора

“Вместо на 15 септември след 3 г. да го изпращаме ученик, днес го погребваме. Такова лъчезарно и умно дете беше”, ридае Велин Беров, дядо на 4-годишния Яни, който бе премазан при катастрофа.

Борисов: Откривам днес зала, другия път - магистрала

Спортна зала с 1100 седящи места, подходяща за повече от 10 вида спорт, откри днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Свиленград. Тя е на стойност 5 651 344 лв. Финансирането е осигурено по времето на

Ковчегът с тялото на дъщерята на Бисер Киров пристига в София в четвъртък

На 13 септември сутринта в Берлин почина дъщерята на Бисер Киров – Венциноса фон Койдел на 42 години. Това написа самият легендарен певец до журналист от “24 часа”.