Д-р Минчо Вичев е новият член в Надзорния съвет на НОИ

Д-р Минчо Вичев

Кабинетът определи заместник-министъра на здравеопазването д-р Минчо Вичев за нов член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, съобщиха от правителствената информационна служба.

Това се наложи във връзка с освобождаването от длъжност на заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова.

Съгласно Кодекса за социално осигуряване, Надзорният съвет на Националния осигурителен институт се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Прокуратурата предложи да отпадне забраната за достъп до терените край Иганово

Във връзка със засилените обществени очаквания към предоставяне възможност на собствениците и ползвателите на земи в района на взривовете в с. Иганово на достъп до стопанисваните от тях имоти,

Академията "168 часа" в снимки: Първи ден

Академията "168 часа" в снимки: Първи ден

Антоний Гълъбов: Вървим към модел с една доминираща партия

"В момента българската партийна система върви към модел с една доминираща политическа партия. БСП потъна надолу към една средна група от партии и всъщност остана да стърчи само ГЕРБ.

Бащата на убитото бебе в село Крушевец: Присъдата не ни удовлетворява

"Присъдата не ни удовлетворява. Това каза пред журналисти след присъдата Красимир Кънев, баща на убитото бебе в созополското село Крушевец". Той бе категоричен,

Колегите на акушерката гледали записа и плакали, тя била сред най-добрите (Обновена)

"Забавяне от наша страна по случая с малтретираното бебе от акушерката Емилия Ковачева нямаше, през цялото време сме сътрудничили на разследващите органи".

Новият британски посланик Ема Хопкинс пристигна в София

„Радваме се да приветстваме новия британски посланик в България Ема Хопкинс OBE в София днес. Тя ще поеме поста скоро.“ Това написаха в туитър акаунта на Британското посолство днес.

40 съдии подкрепиха Нели Куцкова за шеф на САС

Повече от половината магистрати от Софийския апелативен съд (САС) са изразили твърдата си подкрепа за кандидатурата на Нели Куцкова за председател на САС.