Д-р Минчо Вичев е новият член в Надзорния съвет на НОИ

Д-р Минчо Вичев

Кабинетът определи заместник-министъра на здравеопазването д-р Минчо Вичев за нов член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, съобщиха от правителствената информационна служба.

Това се наложи във връзка с освобождаването от длъжност на заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова.

Съгласно Кодекса за социално осигуряване, Надзорният съвет на Националния осигурителен институт се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Приятелят на Вероника: Не изключвам грабежът да е инсценировка

Искам просто да бъде намерен човекът, който й е причинил това и … Много хора искат да се саморазправят с него, естествено, че и аз искам. Но първо искам да поговоря с него. Ще го попитам: Защо?

Убиецът удрял Вероника по главата и лицето ожесточено и много пъти (обзор)

Множество удари с тъп предмет по главата са причинили смъртта на 23-годишната Вероника Здравкова, установи аутопсията на тялото. Убиецът я удрял с особена жестокост отзад по главата и по лицето.

Йордан Бакалов, Красимир Ципов или външен човек оглавява МВР

Бившият СДС депутат Йордан Бакалов, който бе вътрешен министър в служебното правителство миналата година, има големи шансове да поеме поста отново. Това твърдят източници на “24 часа”.

Парламентът си купува 2 буса за превоз на храна за 416 хил. лева

Два специализирани автомобила за превоз на хранителни продукти ще си купува Народното събрание и е заделило за това 416 667 лв. Това става ясно от предварителните обявления за намерения за обществени

Само в 24 часа: Реформаторите ревнували Христо Иванов, сменят го с Радан Кънев?

Реформаторският блок e обтегнал силно отношенията си с правосъдния министър Христо Иванов и дори се чували заплахи да поискат смяната му. На дъното на напрежението била ревността срещу бившия актив

Сестрата на студентката очаква бебе през април. Дали й успокоителни, за да съобщят за убийството

Никопол потъна в скръб за Вероника. Най-трудно било да съобщят за трагедията на по-голямата и? сестра Мирослава. Тя е бременна, очаква се да роди първото си дете през април.

Вучков даде оставка. “Ченгеджийски номера”, прие я Борисов (ОБЗОР)

Вътрешният министър Веселин Вучков изненадващо подаде оставка на заседанието на правителството днес и силно разгневи премиера. Това се случи около 30 минути след срещата на Бойко Борисов с шефа на