Д-р Минчо Вичев е новият член в Надзорния съвет на НОИ

Д-р Минчо Вичев

Кабинетът определи заместник-министъра на здравеопазването д-р Минчо Вичев за нов член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, съобщиха от правителствената информационна служба.

Това се наложи във връзка с освобождаването от длъжност на заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова.

Съгласно Кодекса за социално осигуряване, Надзорният съвет на Националния осигурителен институт се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

За 80% е нормално семейство без брак, сочи проучване на “Галъп интернешънъл” (Обзор)

1351 лв. личен доход на месец, за да живееш добре Личният месечен доход, който според българите е достатъчен, за да кажат, че живеят добре, е 1351 лева. Хората, които получават доход над 1000 лв.

Митничарското село стана змиярник

“Нямате работа там, няма кого да намерите. Пълно е със змии, пазете се. Оставете колата на пътя, ще я строшите”, съветва екипа ни чобанин със стадо овце малко след отбивката на пътя от с.

Плевнелиев: КСНС за бежанците от преди 2 г. е актуален и днес (Обзор)

Заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) във връзка с бежанската криза е проведено още на 20 ноември 2013 г., а решенията му са актуални и днес.

Откритият труп на Младежкия хълм в Пловдив е на изчезналия Момчил

Почти сигурно е, че намереният труп тази вечер на Младежкия хълм в Пловдив е на изчезналия студент Момчил Семерджиев. В дрехите е открита лична карта на името на 20-годишния младеж, научи „24 часа”.

Шефът на военното разузнаване Йордан Бакалов подал оставка

Тръгва си, преди да влезе в сила законът за службата, според който само офицер може да я оглавява. За поста се спряга името на военния ни аташе в Москва Директорът на служба “Военна информация”

МВР: Превишиш ли скоростта с над 60 км/ч - вземат ти колата

Шофьорите, които са хванати да карат с 60 км/ ч над допустимото, да бъдат съдени като престъпници по Наказателния кодекс. Това ще бъде едно от предложенията за промени в закона за пресичане на

"24 часа" първи и единствен съобщи за оставката на шефа на военното разузнаване

Вестник "24 часа" първи и единствен съобщи във вечерното си издание за оставката на директора на служба "Военна информация" Йордан Бакалов, която той е подал още в петък с мотив гласуваният закон за