Д-р Минчо Вичев е новият член в Надзорния съвет на НОИ

Д-р Минчо Вичев

Кабинетът определи заместник-министъра на здравеопазването д-р Минчо Вичев за нов член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, съобщиха от правителствената информационна служба.

Това се наложи във връзка с освобождаването от длъжност на заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова.

Съгласно Кодекса за социално осигуряване, Надзорният съвет на Националния осигурителен институт се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Отлагат църковно-народния събор за есента на 2015 г.

Светият синод отлага за есента на 2015 г. църковно-народния събор – висшият законодателен орган в православието. Събитието трябваше да се проведе тази година.

Христо Стоичков изпрати баща си в последния му път

Футболната легенда Христо Стоичков изпрати днес баща си Стоичко Стоичков в последния му път. Той поведе траурното шествие към гробищата в пловдивското село Ясно поле заедно с брат си Цанко и сестра

Измамница обещава да развали черна магия, отнема 100 лева и злато от тийнейджърка

25-годишна изнамница от пловдивското село Чешнегирово е била арестувана от полицията, съобщи Дарик. Заподозряната е известна на полицията и вече е била осъждана.

Младеж с мотор се заби с висока скорост в паркирана кола, издъхна от раните си

Млад мъж със „Сузуки” излетял от пътя, ударил се в паркиран автомобил, а после в стълб и издъхнал, съобщиха от полицията в Монтана. Трагичният инцидент е станал в петък вечерта в 23,