Д-р Минчо Вичев е новият член в Надзорния съвет на НОИ

Д-р Минчо Вичев

Кабинетът определи заместник-министъра на здравеопазването д-р Минчо Вичев за нов член на състава на Надзорния съвет на Националния осигурителен институт, съобщиха от правителствената информационна служба.

Това се наложи във връзка с освобождаването от длъжност на заместник-министъра на здравеопазването Гергана Павлова.

Съгласно Кодекса за социално осигуряване, Надзорният съвет на Националния осигурителен институт се състои от по един представител на всяка от представителните организации на работниците и служителите и на работодателите, признати съгласно Кодекса на труда, и равен на тях брой представители, определени от Министерския съвет.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Миков: АБВ не е опасност за левицата

АБВ не е опасност за разделение на левицата, защото не предлага лява алтернатива, не дават ресурс за реална политика и не отстояват ясен политически профил.

Заплашиха живота на окръжен съдия от Хасково

Окръжният съдия от Хасково Боряна Бончева (на снимката) е получила смъртна заплаха за живота си, твърди Topnovini.bg. Вчера анонимен мъжки глас се обадил на тел.

Станишев зове БСП да се отвори към периферията

БСП трябва да се отвори към периферията. Това призова лидерът на ПЕС Сергей Станишев на червения семинар в Пловдив. „На местните избори няма да се представим добре, само защото сме БСП.

"Досие": И през 1896 г., и днес учителките с 220 лeва пенсия

от ВИКТОР ИВАНОВ Пенсия на учителка - 219 лв. и 91 ст. след 30 години учителски стаж. Пенсия на генерал след 19 г. служба в армията - 789 лв. Тези данни са били валидни към 1896 г.

Омбудсманът: Заставам зад избора на Лозан Панов за председател на ВКС

Омбудсманът Константин Пенчев застава твърдо зад Лозан Панов и избора му на шеф на ВКС. „Ако имах право на глас във ВСС, щях да го подкрепя. Много се учудих изобщо, че го предлагат за поста.

Фондацията на Васил Божков: Няма трафик на антики, имаше просто регулярна проверка

Управителният съвет на фондация "Тракия", към която се числи културно-историческата колекция "Васил Божков", разпространи официално опровержение. Повод за него стана съобщението на ДАНС от петък за

Станишев: От БСП зависи дали следващият президент ще е Борисов

„БСП е моята партия, затова ще положа максимални усилия подкрепата на партиите от ПЕС да е силна. Време е за силен старт на политическия сезон и БСП да заеме водещата роля на битката срещу статуквото.