Видинчанин мастурбира на прозорец, блудства с третокласник

Видинчанин, който блудствал с третокласник, а преди това редовно се събличал гол и мастурбирал на прозореца си пред погледа на деца от жк "Баба Тонка", където живее, отива в затвора за 3 г. Решението за ефективната присъда е на Видинския районен съд, въпреки че мъжът страда от параноидна шизофрения с халюцинаторен синдром.

Според съдебно-психиатричната експертиза обаче той осъзнавал какво върши, когато посегнал на момченцето. Блудството е извършено преди повече от 3 г., но педофилът бе осъден едва този месец.

На 4 септември 2008 г. малкият бил на гости при баба си и излязъл да си купи сладолед. На прибиране, докато чакал асаньосра на първия етаж, при него дошъл възрастния мъж, клекнал в краката му и започнал да го опипва. Перверзникът го пуснал и избягал, чак когато комшийка слязла с асансьора и го видяла.

Осъденият ще трябва да излежи и стара условна присъда от 2 г. затвор, която му е наложена през 2004 г. , уточниха от съда.

Вижте новия сайт на "24 часа"

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

20
нямам думи!

20
за 3 години,подигравка!

Добави коментар

Добави коментар

Изчезналата от Бургас е медицинска сестра, още е няма

Изчезналата 25-годишна жена от Бургас, заради която полицията е вдигната на крак, е медицинската сестра Валентина Иванова. Красивото момиче работело в стоматологичен кабинет. Все още

Съжалявам за тебе и децата, писала на мъжа си Атанаска дни преди убийството на Алекс

“Съжалявам много за тебе. Съжалявам за децата и родителите ти.” Това написала Атанаска Георгиева в мейл до бившия си съпруг Стефан няколко дни преди убийството на малката Алекс от Поморие.

Майката на Стоян Балтов поиска доживотни присъди за убийците му

Майката на убития през 2008 г. студент Стоян Балтов поиска доживотни присъди без право на замяна за подсъдимите, съобщи bTV. На последното заседание преди постановяването на присъди за Александър

Изчезналата жена от Бургас имала проблеми в семейството

Полицията в Бургас е на крак заради изчезнала млада жена, която е в неизвестност повече от 40 часа, научи 24 часа. За последно жената е засечена да слиза от такси на входа на Морската градина.