Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

Истина или лъжа: Оперирали коляното на Захари Бахаров, в театъра ще го заместват

Захари Бахаров отново лягал под ножа, писаха жълти издания тази седмица. Според клюката актьорът "го закъсал" с коляното и щял да се подложи на операция за втори път. Това била причината известният

Истина или лъжа: Денди изгубил златен часовник и пари на покер

ЖЪЛТИНИТЕ Любомир Милчев-Денди е изгубил ценни предмети на покер, пише жълт вестник. Ексцентричният писател не си спомнял за случката, тъй като бил добре почерпен и чак на другия ден осъзнал какво

Истина или лъжа: Тази година нямало да има конкурс “Мис България”

ЖЪЛТИНИТЕ Короната на “Мис България” няма да бъде сложена от нито една българка тази година, пишат жълтите медии. През последните 3 г. конкурсът за красота се провеждаше като риалити предаване по Тв7.

Истина или лъжа: Алекс Раева искала да измести Мария Илиева от “Х Фактор”

Александра Раева е решила да се възползва от масовото негодувание на зрителите към Мария Илиева като поиска от продуцентите на “Х Фактор” да я направят съдия в следващия сезон.

Истина или лъжа: Димитър Цонев започнал да си търси личен уролог

Димитър Цонев - журналистът, на когото зрителите имат голямо доверие, насочи общественото мнение към проблема с рака на простатата. “От утре започвам да си търся личен уролог!

Истина или лъжа: Катето Евро не давала рецепти на близките си

Катето Евро отказвала да издава рецептите си дори на най-близките, пише жълт вестник. За това разказвали скорошни гости в дома на актрисата. Тя поканила няколко приятели в къщата си на угощение с пряс

Истина или лъжа: Ива Екимова и Петрозар Филипов се разделиха

Ива Екимова, която излезе преди седмица от “ВИП Брадър”, нямало да прави опити да забременее и се е разделила окончателно с приятеля си Петрозар Филипов, пише жълт сайт.