Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

Истина или лъжа: Иво Аръков бил в депресия - нямал ни гадже, ни работа

ЖЪЛТИНИТЕ Любовна депресия тресе Иво Аръков, написа много жълт сайт преди няколко дни. Актьорът страдал от факта, че е сам и няма половинка. След раздялата си с Мика Стоичкова той не е срещнал

Истина или лъжа: Хасан и Ибрахим се местели в Австрия

Малките пианисти Хасан и Ибрахим, които участваха в конкурса "Евровизия" с Крисия, ще се преместят да живеят в Австрия, съобщил за столичен всекидневник баща им Денис Игнатов.

Истина или лъжа: Деси Цонева и Тачо имали романтична връзка

Стефан Манов-Тачо, съпругът на Жени Калканджиева, имал романтична връзка с Деси Цонева, дъщерята на тв водещия Димитър Цонев, писа много жълт седмичник.

Истина или лъжа: Диана Любенова се е подложила на лифтинг в пловдивска клиника

Диана Любенова си е направила лифтинг в края на миналата година, написа много жълт всекидневник. Според изданието тя се е подложила на интервенцията в клиника в Пловдив.

Истина или лъжа: Гигантски миди се появиха на плажа в Бургас

ЖЪЛТИНИТЕ Гигантски миди се появиха на плажа в Бургас, в близост до солниците, съобщи зрителка на националната телевизия. Жената уточнява, че се натъкнала на тези “огромни създания” случайно.

Истина или лъжа: Димитър Динев зарязал Емануела в осми месец

ЖЪЛТИНИТЕ Димитър Динев зарязал Емануела, бременна в осми месец, писаха жълти издания. Синът на бизнесмена Динко Динев най-после се поддал на натиска на баща си, който изобщо не харесвал фолкпевицата

Истина или лъжа: Део и Мариана празнували по отделно Коледа след кавга

Део и приятелката му Мариана, с която са заедно от близо година, се изпокарали жестоко около празниците, пише жълт вестник. Водещият искал да ги изкара с близки и приятели,