Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Криско ходел с 6 човека охрана

Криско има 6 човека охрана, пише жълт уебсайт. На празника на град Радомир миналия месец скандалният изпълнител бе пазен от няколко горили, гласи клюката.

Истина или лъжа: Ернестина Шинова се ядосала, че Джино спечелил, обърнала му гръб

ЖЪЛТИНИТЕ Голямото приятелство, което Ернестина Шинова демонстрирала към Джино Бианкалана в къщата на “ВИП Брадър”, се оказало театър и лицемерие. Това написа преди дни жълта медия.

Канили Део за “ВИП Брадър Ол Старс”

ЖЪЛТИНИТЕ Предложили на Део да стане част от “ВИП Брадър Ол Старс” малко преди да започне шоуто преди седмица. Това преписаха няколко медии една от друга наскоро.

Истина или лъжа: Евгени Минчев напускал “Биг Брадър ол старс” по собствено желание

ЖЪЛТИНИТЕ Eвгeни Mинчeв нacтoявa дa cи зaминe oт къщaтa нa предаването “Биг Бpaдъp ол стapc” cлeд cкaндaл, писа много жълт сайт в петък. Според изданието причината е огромен скандал,

Истина или лъжа: И Зейнеб си тръгвала от “На кафе” след Джуджи

ЖЪЛТИНИТЕ След Деляна Маринова-Джуджи, която вече не е на екран, от “На кафе” си тръгва и Зейнеб. Това написа жълт всекидневник. Според клюката промяната щяла да стане ясна съвсем скоро.

Истина или лъжа: Линейка в “Биг Брадър” заради Соня Колтуклиева

Здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa Coня Koлтyклиeвa сe влоши, писаха няколко жълти сайта в сряда, дни след старта на “Биг Брадър ол старс”. Журналистката, която е в къщата на предаването,

Истина или лъжа: Джуджи в депресия, пръска хиляди по казина в Италия

ЖЪЛТИНИТЕ Деляна Маринова-Джуджи, която водеще рубрика в “На кафе”, но насоро беше свалена от ефир, била в депресия. Според клюка в жълто издание, за да лекува обидата от уволнението,