Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Камелия Воче с високо кръвно от лошо хранене

ЖЪЛТИНИТЕ Камелия Воче страдала от високо кръвно, пише жълт вестник. Певицата дори отишла на лекар заради проблема и минала на много строга диета, за да се излекува.

Луиза Григорова щяла да напуска страната заради любов

ЖЪЛТИНИТЕ Луиза Григорова била на път да побърка близките си, пише жълт сайт. Причината била, че младата актриса решила да заживее в чужбина заради любов.

Истина или лъжа: Орлин Павлов намерил гадже във фейсбук

Орлин Павлов се влюбил в момиче, с което се запознал във фейсбук, пише жълт вестник. 20-годишната девойка първа писала на певеца, обяснявайки му, че е огромна фенка на музиката му. Първоначално той ня

Истина или лъжа: Атанас Месечков щял да става монах

ЖЪЛТИНИТЕ Атанас Месечков е решил да се замонаши, пише жълт всекидневник. Танцьорът искал “да се изчисти” от греховете си, затова щял да се отдаде на религията. Дори бил избрал манастира в Бачково.

Истина или лъжа: Внукът на Халваджиян обгрижван от две бавачки

ЖЪЛТИНИТЕ Първият внук на Магърдич и Кремена Халваджиян – малкият Еди, е обгрижван царски, написа много жълт всекидневник. Според изданието родителите на бебето Бедрос Халваджиян и Александра Енева

Истина или лъжа: Антония Петрова влиза наесен в риалити със Златка Райкова

Златка Райкова и Антония Петрова ще участват в ново риалити, чиито продуценти са Иван и Андрей. Това написа жълт сайт преди дни. Името на предаването щяло да бъде “Фермата”, а идеята му - нещо средно

Истина или лъжа: Део щял да става баща през лятото

Део и приятелката му Мариана чакат бебе. Тази новина преписват от седмица една от друга жълти медии. Сайтове и вестници твърдят, че водещият отдавна си бил поставил за цел да държи бебе в ръцете си, п