Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

Скандалът между Катето Евро и Тодор Славков бил сценарий

Спорът между Катето Евро и Тодор Славков бил сценарий, скалъпен от самите тях и екипа на “ВИП Брадър”. Всъщност актрисата много добре знаела за алкохолните навици на своя съквартирант и нямала нищо п

Истина или лъжа: Виктория Терзийска тайно била гадже на Ники Кънчев за 2 години

Виктория Терзийска имала тайна връзка с водещия Ники Кънчев, пише жълт седмичник. Аферата им продължила цели 2 г., но почти никой не разбрал. Случило се отдавна, но Кънчев вече бил сгоден.

Истина или лъжа: Кристина Дончева напуснала Х Фактор заради спор с Кремена Халваджиян

Кристина Дончева е била нарочно елиминирана от “X Фактор”, написа много жълт сайт. Решението за напускането на 14-годишната участничка било на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян Кремена.

Стефан Данаилов написал мемоари, търси издател

Проф. Стефан Данаилов тайно е написал мемоарна книга и сега усилено търси издател. Това е слух, който броди в артистичните среди. Говори се, че с тази книга актьорът ще отвърне на удара на много хора,

Истина или лъжа: Близначките от "Х Фактор" Алекс и Влади не си говорят

Екзотичните близначки от миналото издание на “Х Фактор” Алекс и Влади са в тежък конфликт, пишат жълти медии. Двете често не си говорят, а причината била вниманието, което получават след участието си

Истина или лъжа: Антон Хекимян трябвало да си оперира носа

Антон Хекимян е с хрема и развива и алергия, писа жълт сайт преди дни. Според изданието тв водещият ходи по билкари и хомеопати заради инцидента от есента, когато доктори в Пловдив лепиха носа му.

Истина или лъжа: Калин Врачански и Теодора Духовникова са новата светска двойка

ЖЪЛТИНИТЕ Калин Врачански и Теодора Духовникова са най-новата светска двойка. Това написа много жълт сайт преди дни, а веднага след това тя беше преписана от много други медии.