Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Мъжът на Мира Добрева ѝ предложил пак да се оженят

Мира Добрева отново ще става булка, написа много жълт сайт преди няколко дни. Според изданието съпругът на тв водещата Жоро Торнев паднал на колене пред нея,

Истина или лъжа: Софи Маринова с ново гадже - 20-годишен студент

СЦЕНА Нина Николина и Калин Вельов с втора песен като група “Ерген Деда” е второто парче на PENDARA Ethno Project - групата на Нина Николина, Калин Вельов, Екатерина Ангелова.

Истина или лъжа: Компания за детски продукти скъса договора си с Николета Лозанова

Компания за детски продукти скъсала договора си с Николета Лозанова, написаха жълти сайтове преди дни. Според тези издания фирмата няма да ангажира плеймейтката за следващи свои рекламни кампании.

Истина или лъжа: Мими Иванова вече купила яйцата за Великден

Мими Иванова вече е купила яйца за великденските празници. Това написа жълт вестник преди дни. Певицата изобщо не се притеснявала, че е прекалено рано за това и те може да се развалят.

Истина или лъжа: Марта Вачкова отказала екскурзия в Турция заради атентата в Тунис

Мартина Вачкова била забелязана да влиза в офис на тур оператор, за да откаже планирана почивка в Турция. Това написа преди дни жълт вестник. Според писанието актрисата и дъщеря и? Рада искали да

Истина или лъжа: Яна Маринова сваляла Петко Димитров

Каскадьорката и актриса Яна Маринова е хвърлила око на бизнесмена Петко Димитров. Половинката на танцьорката Яна Акимова е един от най-желаните ергени в тв шоуто “И аз го мога".

Истина или лъжа: Деси Банова се пробвала в бизнеса с бързите срещи

В бизнеса с организиране на бързи срещи между необвързани, който е актуален у нас от няколко години, се пробвала наскоро и Деси Банова. Това написа жълт вестник преди няколко дни.