Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Рачков ще прави продуцентска компания

Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова били решили да напуснат компанията на Маги Халваджиян, писаха жълти издания. Двамата недоволствали, че не можели да се развиват.

Истина или лъжа: Стефка Берова емигрирала

Стефка Берова емигрирала и нямало да се връща вече в България, писаха жълти медии. Информацията си набавили не от самата певица, а от неколцина нейни колеги,

Истина или лъжа: Гала получила предложение за брак на Малдивите

ЖЪЛТИНИТЕ Гала получила предложение за брак, пише жълто издание. Това се случило по време на ваканцията на водещата и приятеля ѝ Стефан на Малдивите.

Истина или лъжа: Милена Славова ще плаща неустойки на “Фермата” - отказала да участва в последния момент

ЖЪЛТИНИТЕ Милена Славова ще плаща неустойки, пише жълто издание. Според клюката в последния момент тя отказала да участва в предаването “Фермата”, което стартира на 13 септември от 20,

Роксана била новата любов на Тони Стораро

ЖЪЛТИНИТЕ: Роксана и Тони Стораро криели любовна афера, пише жълто издание. Чувствата им пламнали преди два месеца по време на общо участие на сватба в Монтана.

Истина или лъжа: Кремена Халваджиян пиела по бутилка уиски

ЖЪЛТИНИТЕ Кремена Халваджиян е успяла да изпие цяла бутилка уиски само за една вечер, писа много жълт столичен всекидневник тази седмица. Според същото издание тя често запивала по софийските

Истина или лъжа: Иван Ласкин подстригал косата на Александра Сърчаджиева

ЖЪЛТИНИТЕ Причината за късата подстрижка на Александра Сърчаджиева, с която тя води новия сезон на “Биг Брадър”, е Иван Ласкин, писа много жълт столичен всекидневник.