Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Деси Тенекеджиева щяла да съди “Шоуто на Слави”

ЖЪЛТИНИТЕ Деси Тенекеджиева щяла да съди “Шоуто на Слави” заради скечовете в предаването, свързани с нея. Това е разкрила самата тя в българско списание, преписваха вчера един от друг много сайтове.

Истина или лъжа: Димитър Рачков си признал, че е ерген

ЖЪЛТИНИТЕ Димитър Рачков и Мария Игнатова били разделени, гласи най-новата клюка от вчера. Слухът плъзна след поредния епизод на “Като две капки вода” във вторник вечерта. “Ерген съм, Жана.

Истина или лъжа: Мира Добрева се борела с косопад

ЖЪЛТИНИТЕ От известно време Мира Добрева имала проблеми с косата си, пише жълт вестник. Водещата на БНТ си е купила всевъзможна козметика, за да се бори с упорития косопад, но нищо не давало резултат.

Истина или лъжа: Катето Евро ще меси 20 козунака

Катето Евро “въртяла” по 20 домашни козунака, писа жълт вестник. Актрисата отделяла по 6 часа за омесване и втасване на единия. Решена била да отдели това време,

Истина или лъжа: Джорджано щял да изнася концерт в София

Джорджано щял да изнесе концерт в София - има фейсбук група, която е събрала над 8000 души, които заявяват, че ще присъстват. Участието му е обявено в столичен клуб на 19 април.

Истина или лъжа: Вихра Петрова имала афера с преподавател, за да й пише отличен

ЖЪЛТИНИТЕ Вихра Петрова спала със свой преподавател за добра оценка, писа жълт вестник. Според клюката бившата водеща на Нова тв имала афера с доцент от Софийския университет,

Гадже накарало Лиана да спре да пее

ЖЪЛТИНИТЕ Лиана има връзка със сочения за наркобос Иляка, писаха жълти медии. Въпросният господин преди това имал отношения с друга фолкпевица - Анелия.