Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

Истина или лъжа: Кичка Бодурова щяла да отменя концерта заради нумеролога си

ЖЪЛТИНИТЕ Кичка Бодурова е луднала на тема нумерология, писа вчера много жълт всекидневник. Според изданието певицата звъни през ден на популярна бургаска нумероложка, за да се допитва до нея.

Истина или лъжа: Гарелов в жълто интервю: Телевизиите предпочитат голите задници

ЖЪЛТИНИТЕ “Готов съм да се върна в ефир, но телевизиите предпочитат голите задници”, казва Иван Гарелов в интервю пред жълт седмичник. Даже това изречение на тв журналиста е извадено като заглавие

Истина или лъжа: Михаела Стоичкова щяла да се събира с Иво Аръков във “ВИП Брадър”

Михаела Стоичкова се събира с Иво Аръков във “ВИП Брадър” написа преди дни жълт сайт. Продуцентът Нико Тупарев уж бил водил преговори със Стоичкова и тя била склонна да влезе в риалити шоуто.

Истина или лъжа: Милена Славова слиза от сцената и повече няма да пее

Милена Славова повече няма да се занимава с музика, писа много жълт всекидневник преди дни. Изданието дори цитира певицата: “Дадох, каквото можах, от себе си, ще започна живота си отначало”.