Георги Мамалев има ресторант

Георги Мамалев си изкарва прехраната, въртейки ресторант в центъра на столицата, писаха наскоро жълтите издания. Актьорът си докарвал допълнителни пари като собственик на заведение за бързо хранене.

За да пести обаче от доставчици, които товарят в цените на стоките, той лично ходел всяка сутрин на покупки до столичното тържище “Женският пазар”.
За да разберем дали е истина, или лъжа, потърсихме Мамалев за коментар.

Лъжа е, разбира се, прихна в смях Георги Мамалев. Нито пазарувам от Женския пазар, нито имам ресторант за бързо хранене, допълни актьорът. Той разказа, че темата за неговото бизнес начинание отдавна се върти в жълтото медийно пространство. Особено много се забавлявал на писанията, че или джебчии му свиват портфейла на пазара, или пък търговци го ментят в кантара.

Аз живея в Лозенец и когато пазарувам, ходя до магазините и супермаркетите наоколо, не стигам до Женския пазар, но все чета, че очевидци разказват как с часове се мотая по тържището и все ми се случва по някоя и друга беля, обясни актьорът.

Вижте новия сайт на "24 часа".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
Това е много смешно като твърдение, особено, че ходи на женския пазар за доставки, при условие, че на едро се правят по големи отстъпки. Сега вече разбрах, че всички баби на женския пазар са собственици на ресторанти под прикритие ;-)

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Антон Хекимян бил новото протеже на Лили Иванова

ЖЪЛТИНИТЕ Антон Хекимян бил новото протеже на Лили Иванова, пише жълт седмичник. Двамата били изключително близки и се виждали непрекъснато. След като се разочаровала от предишното си протеже -

Истина или лъжа: Бракът на Антония и Атанас от “Женени от пръв поглед” бил пред разпад

Тежък удар се стовари върху Антония Хаджийска от приключилото преди месеци “Женени от пръв поглед”. Съпругът и? Атанас се замая oт cлaвaтa и внимaниeтo нa xopaтa нaoкoлo и ce пoддaдe нa изкyшeниeтo.

Истина или лъжа: Владо Карамазов похарчил 300 хиляди лв. за 8 мотора

Осем мотора “ръмжат” в гаража на Владо Карамазов, пише жълт сайт. Клюката, според която известният актьор бил инвестирал над 300 000 лева в страстта си, излезе в столичен всекидневник.

Истина или лъжа: Мартина Вачкова си търсела нов мъж

Мартина Вачкова е решена да си намери мъж. Това преписаха една от друга наскоро няколко жълти медии. Според публикацията актрисата мислела, че е крайно време да си намери спътник, особено сега,

Истина или лъжа: Стефка Берова отказва пърженото заради здравословни проблеми

Стефка Берова тотално е спряла да приготвя всякакви храни чрез пържене. Това написа преди дни жълт всекидневник. Причината за налагането на ограничението била проблеми със стомаха след консумацията

Истина или лъжа: Лили Иванова в дует с рапъра Сто Кила?

ЖЪЛТИНИТЕ След като изпя роккласиката “Черната овца”, Лили Иванова ще прескочи и към черната овца на рапа - 100 кила, с когото прави дует, пише “Телеграф”.

Истина или лъжа: Деси Банова настоявала за брак с половинката си Ивайло

Деси Банова настоявала за брак с половинката си Ивайло Граховски, пише жълто издание. Синоптичката на “Нова” измисляла какви ли не схеми да го накара да и? предложи, но всички завършвали без успех.