Обърнат ТИР затвори за 8 часа автомагистрала "Тракия"

Обърнат ТИР затвори за повече от 8 часа автомагистрала "Тракия" между 150 и 157-ми километър в района Пловдив, съобщиха от МВР. Според първоначалната информация камионът е бил натоварен с гипс.

По пътното платно се разпиляло голямо количество строителни материали, като разчистването продължи поне 6 часа. Най-вероятната причина за инцидента е заспиване на водача. Той е без наранявания.

Едно пътнотранспортно произшествие с двама леко пострадали е станало при село Труд през изминалото денонощие. След преглед те са освободени за домашно лечение.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Местят психиатричната болница от Курило в София

Взето е решение психиатричната болница "Св. Иван Рилски” в Курило да бъде преместена в София. Това съобщи директорът на лечебното заведение д-р Цветеслава Гълъбова пред Нова телевизия.

Почина големият български цигулар проф. Георги Бадев

Почина големият български цигулар проф. Георги Бадев, съобщи БНР. Георги Бадев е роден през 1939 г. във Видин. След обучението си в Интерната за даровити деца завършва Музикалната академия в София

Тошо Тошев спира "Преса", "Тема" и сайтовете им, излиза от професията

Главният редактор на вестник "Преса" и доскорошен собственик Тошо Тошев обяви в четвъртък пред журналистите от всекидневника и седмичното списание Тема", че всички медии в групата спират,

Извадиха от реанимация пребития 3-годишен Христо

"Днес Христо беше изписан от реанимацията и вече са двамата с мама в детска неврохирургия". Това съобщиха приятелите на цигуларката Невена Велинска-Малкия преди минути във фейсбук.

Експерти ще работят на терен с проблемни деца и младежи

Важната роля на превенцията на противообществените и престъпни прояви на малолетни и деца в риск чрез съвместна работа на институциите по места и чрез спорт постави заместник-министърът на младежта и

Катастрофа с линейка край Слънчев бряг по чудо се размина без пострадали

Катастрофа с линейка край Слънчев бряг се размина като по чудо без пострадали, съобщи bTV. Здравното министерство пък съобщи за медията, че инцидентът е възникнал заради отнето предимство.

Сметната палата: Росен Петров не е декларирал дялове в компания, Слави Бинев забравил за апартамент

Сметната палата публикува списък със заключения за несъответствие от извършените проверки на встъпителните и финалните декларации, подадени от лицата,