Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Почина заместник-началникът на отбраната генерал Нейко Ненов

Зам.-началникът на отбраната генерал-майор Нейко Ненов, който до юни 2014 г. беше командир на Сухопътните войски, почина, предаде БГНЕС. През октомври миналата година стана ясно, че ген.

Шизофреник заклал мъж в Плевен - мислел си, че обезврежда терорист, взел уред в джоба му за бомба

Психично болeн с диагноза параноидна шизофрения е забил нож в гърба на 39-годишният Цветослав Попов на улица близо до центъра в Плевен късно вечерта миналия четвъртък.

Извадиха плоча на бог Митра за 1 млн. евро от калта в Герман

Уникален мраморен релеф на бог Митра десетилетия е служил за стъпало по една от пътеките между къщите в с. Герман. Камъкът бил обърнат и така изображението, което вероятно е от III век, е останало...

Борислав Сарафов: Сръбските власти няма да екстрадират Цветан Василев

Сръбските власти едва ли ще върнат Цветан Василев. Тази прогноза даде пред БНТ Борислав Сарафов като защити думите си с изминалите 6 месеца в очакване и забавяне на екстрадицията.

Любимата на Лукарски Ива Йорданова: Има граници, които не бива да се прекрачват

Ако през октомври подадох оставка, без да се намирам в конфликт на интереси, сега вече съм. Председателят на Агенцията се назначава след решение на Министерски съвет.

Президентът няма да присъства на изслушването за председател на ВКС

Държавният глава няма да присъства на публичното изслушване на двамата претенденти за поста на председател на ВКС. Присъствието на който и да е политик при провеждането на този избор,

Млад човек се е загубил в Банско, отклонил се от ски пистите

Млад човек се е загубил в Банско, не се знае къде е. Това каза за председателят на Български червен кръст Христо Григоров, цитиран от "Фокус". Той поясни, че човекът е излязъл на ски, но се е загубил,