Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Семков в последното си интервю: Исках да се занимавам с нещо, с което няма да преча на никого

„20-те ми години в бизнеса досега ме научиха на много неща. Допускал съм много грешки. Но човек първо трябва да си признава грешките и след това да се учи от тях”.

Марио се чуди защо другите се впечатляват, когато спаси някого

“Какво толкова съм направил? Това просто е една обикновена случка”, казва 17-годишният Марио от Белоградчик, след като втори път спасява пострадало дете. Изоставеното в сиропиталище момче трогна.

Отцепиха район в „Гара Искър” в София заради изтичане на газ

Улица "Неделчо Бончев" в квартал "Гара Искър" е отцепена, тъй като при маневра автомобил е закачил тръба, явно от газопреносната мрежа. Това съобщиха за Фокус от пресцентъра на МВР.

Изливат се фекални води в морето край Черноморец

Фекални води се изливат в морето край Черноморец, заради спукана канализационна тръба, съобщава Нова телевизия. Плажуващите твърдят, че това не се случва за първи път.