Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Борисов след срещата с шефа на ФБР: Ще продължи добрата работа между нас

Ще продължи добрата работа с ФБР. Това каза премиерът Бойко Борисов след среща с директора на ФБР - Джейм Коми, предаде „Фокус”. "Ще продължи добрата работа,

Антония Петрова: Немцов бе земен човек, прекарахме 5 лета заедно

В студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Антония Петрова разказа за познанството си с убития известен руски политик Борис Немцов. Тя сподели, че поне пет години подред е ходила на почивка с

Първан Симеонов: Заради местните избори партиите зад кабинета променят поведението си

С наближаването на местните избори настъпва промяна в поведението на партиите, подкрепящи правителството. Много от тях дори гледат и към президентските избори.

5 златни правила за цветята на прозореца

Най-често первазите са външни и съвсем тесни - колкото да сложим един ред малки саксийки. Но ако сте предприемчиви (стига да не увреждате фасадата на сградата),

Вучков ще направи предложение за главен секретар на МВР

Министърът на вътрешните работи Веселин Вучков ще направи предложения за главен секретар на МВР на днешното правителствено заседание. На 27 февруари в парламента министър Вучков обясни,

ГЕРБ поиска проблемните болници да се управляват от Здравната касата

Взаимни обвинения си размениха представители на управляващите и на опозицията в сутрешния блок на bTV по въпроса за състоянието на болниците и възможността от фалити на лечебните заведения в страната.

Слави Бинев: Много пъти съм обмислял да се откажа от политиката

Обмислял съм многократно да се откажа от политиката и смятам, че ако човек продължава да се блъска в една стена, е глупаво да бъде тъповато-инатлив, заяви в студиото на "Добро утро, България!