Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Съдийката, която гледа мерките за неотклонение на обвинените в радикален ислям: Очертава се нощно дело

Пред пазарджишкия окръжен съд, където в момента се гледат мерките за неотклонение на седмината, обвинени за радикален ислям, има близки и привърженици на Ахмед Муса Ахмед, но обстановката е спокойна.

Министър Вучков: Не се сърдим на Турция за емигрантите

„Емиграционният натиск на българо-турската граница в последната година значително е увеличен. Не може да обвиняваме за това нашите турски съседи, защото там има около 2 млн. емигранти.

ДПС изгони двама депутати, стават независими (Обзор)

ДПС изключи от парламентарната си група депутатите Гюнай Хюсмен и Муса Палев. Това съобщи в Народното събрание зам.-председателят на партията Тунчер Кърджалиев вчера.

Нидал Алгафари: Акции като тази в Пазарджик могат да радикализират мюсюлманите

Нидал Алгафари остро разкритикува акцията на ДАНС в ромската махала на Пазарджик. Пиер експертът е силно смутен от показността, с която униформените са действали.

Бусът, преобърнал се във Върбишкия проход, пренебрегнал забранителните знаци

Автобусът, навлязъл във Върбишки проход е разчитал на навигация и пренебрегнал забранителните знаци, съобщи Борислав Георгиев, заместник-кмет на община Върбица, за "Фокус".

Пращат проверки за въшки в училищата

След сигнали на регионалните инспекторати по образованието в страната (РИО) регионалните здравни инспекции (РЗИ) са изпратили предписание и са поставили задача на медицинските специалисти да

Плевнелиев: Необходимо е да се мобилизират частни инвестиции (обновена)

Необходимо е да се мобилизират частни инвестиции, но това няма как да стане без публични инвестиции. Това каза президентът Росен Плевнелиев след среща със заместник-председателя на Европейската