Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Правителството създаде ново село - Попови ливади

Правителството създаде ново населено място – село Попови ливади, на територията на община Гоце Делчев. Селото ще е в местността „Попови ливади”, която е обявена за планински климатичен курорт през

Вижте решенията на Министерски съвет от днес

Приета е Национална програма за изпълнение на Стратегията за развитие на българската отбранителна технологично-индустриална база Правителството прие Национална програма за изпълнение на Стратегията

Радан Кънев: Нямам никаква надежда ДПС да подкрепи реформата в правосъдието

Нямам никаква надежда и очакване ДПС да подкрепи реформата в правосъдието. Това каза пред журналисти в парламента съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Радан Кънев, предаде Фокус.

От десетилетия войски смазват ромската престъпност

Броженията в Гърмен, провокирани от циганската престъпност, достигащи напрежение като при война, съвсем не са единични и съвсем не стават само в България, пише "България днес".

БСП обсъжда изключване на Георги Кадиев от парламентарната група

Георги Кадиев да бъде изключен от парламентарната група на БСП, е било обсъдено на заседанието й снощи. Червеното ръководство и много от депутатите са бесни на колегата си за соловата му акция по

БСП – Благоевград с декларация за ситуацията в Гърмен

ОблС на БСП – Благоевград излезе със своя декларация, свързана със събитията в община Гърмен след свое заседание вчера. Социалистите отбелязват, че следят развитието на събитията с голяма

ПФ напусна - засега пленарната зала, по-нататък може и властта (Обзор)

Парламентарната група на Патриотичния фронт напусна безсрочно пленарната зала, след като по-рано днес председателят на НС Цецка Цачева отне думата на Валентин Касабов.