Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Парламентът има кворум. Миков: Не бързайте да се радвате

Парламентът има кворум.  „Сутринта имахме обсъждане на начина, по който ще протекат днешното и утрешното заседание, ако се проведе утре такова”, заяви председателят на парламента Михаил Миков.

Местан: Очаквам днес да гласуваме оставката и бързи консултации с президента

Очаквам днес да гласуваме оставката и оттук нататък очаквам бързи консултации с държавния глава. Това заяви на влизане в Народното събрание председателят на ДПС Лютви Местан.

7 години от завръщането на българските медици от Либия

Днес се навършват 7 години от освобождаването на българските медици, които прекараха повече от осем години в либийски затвори, съобщи БТВ. Медицинските сестри Кристияна Вълчева, Нася Ненова,

Цветанов: Ако ГЕРБ има пълно мнозинство, ще може да върне държавата

Когато една партия печели изборите, нормално е нейният лидер да бъде номиниран за министър-председател. Това каза пред журналисти на влизане в Народното събрание заместник-председателят на ГЕРБ