Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Приключиха разговорите между ГЕРБ и РБ

Приключиха разговорите за съставяне на кабинет между ГЕРБ и Реформаторския блок в парламента, съобщи Фокус. На срещата в стаята на ПГ на ГЕРБ в Народното събрание от Реформаторския блок присъстваха

Митрополит Йоан за Хелоуин: Търговци, родители и учители тласкат децата към сатанински секти

Хелоуин е апотеоз на тлението и смъртта, която се представя в цялата й грозота и безизходност. Това пише в официално изявление Варненският и Великопреславски митрополит Йоан в свое официално

Плевнелиев ще проведе консултации с БДЦ и Патриотичен фронт в понеделник

На 3 ноември, понеделник, президентът Росен Плевнелиев ще продължи започналите днес консултации със срещи с представителите на парламентарната група „Български демократичен център“ от 10.

След срещата с Плевнелиев: АБВ готови да подкрепят кабинет на ГЕРБ след изработване на общи политики

Широка обществена дискусия за конституционни промени и увеличаване на правомощията на президента включително и провеждане на референдум по темата на следващите президентски избори.

Ловци на протест: Олигарси заградиха горите, станаха феодали с имения

Стотици ловци от Южна България се събраха на протест в чепеларското село Хвойна срещу оградите и капаните в горите на частните ловни стопанства. Под звуците на каба гайда те затвориха за половин час

Българският лекарски съюз гласува по-високи здравни вноски

Съборът на Българския лекарски съюз гласува днес искане за повишаване на здравните вноски с 1%, предаде БГНЕС. В болнична помощ БЛС ще иска промени в 8 клинични пътеки и нови процедури по

Обявиха за общодържавно издирване тъщата на дървен бос

61-годишната Елена Кьосева от самоковското село Доспей е обявена за общодържавно издирване. Търсенето е започнало на 24 октомври по молба на роднина, след като от 6.50 ч.