Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Външно: Българите в Либия да напуснат незабавно страната, не пътувайте дотам

Българските граждани да не пътуват за Либия, а намиращите се в страната – да я напуснат незабавно, съобщиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Четири случая на удавници по Южното черноморие това лято

Една от основните причини за инциденти по морето е, че плажуващите правят това, което искат, не се вслушват в съветите на спасителите и не спазват флаговата сигнализация.

Реформаторски блок: Не искаме заеми, ГЕРБ е конкурент

Да не се актуализира бюджетът и да не се взимат заеми. Това поискаха от Реформаторския блок, съобщи "Дарик". На извънредно заседание на парламента утре ще се обсъди проект за актуализация на

Приятел на загиналата Елена: Ти беше всичко за мен и винаги ще бъдеш

Един от приятелите на Елена Георгиева, която загина заедно с приятелите си при тежката катастрофа на лек автомобил и цистерна, е написал писмо до Ели, пише Флагман.