Прощаваме се с Валя Крушкина

Снимка: БНТ

Днес от 12 часа близки, приятели и колеги на Валя Крушкина се сбогуват с тленните й останки в читалището на село Железница.

Валя издъхна в в болница в Турция дни преди да дочака деня, посветен на нея и борбата й с рака. Приятели, колеги и непознати хора направиха всичко възможно, за да помогнат на Валя.

"За нас колегите й, приятелите й, близките й, тя ще остане завинаги в сърцата ни. Няма как да забравим добротата й, борбения й дух, всеотдайността й към това, което правеше и желанието й да помогне на всеки. Валя беше не само добър журналист, но и светъл и усмихнат човек. Валя не успя да дочака деня си 21 юни, когато с концерти и благотворителни събития трябваше да я подкрепим в тази ужасна битка с болестта. Битка, която тя водеше с високо вдигната глава", пишат колегите й от БНТ.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Тръгна подписка да не отделят бебетата от майките им в болниците

Не можем да предвидим коя ще е следващата акушерка, която ще получи психологическо разстройство, затова нека използваме модела на европейските държави и забраним отделянето на бебетата от майките им

Запорираха имущество на Христо Бисеров и Ивайло Главинков за 1,5 млн. лева

Софийският градски съд запорира имущество на обща стойност 1 555 883 лв., собственост на Христо Бисеров и Ивайло Главинков. Това става по искане на Комисията за отнемане на незаконно придобито

Ромски оркестър води бунт срещу много дупки в Златарица

Ромски оркестър огласи с "Тих бял Дунав" блокадата на пътя за Златарица. Музикантите счупили две коли в огромните дупки, които предизвикаха недоволството на местните.

Ивелина Василева: Установено е наличие на сиви дюни в залива Корал

Установено е наличие на сиви дюни на къмпинг „Юг“ в залива Корал, където бяха излети две бетонни плоскости. Това каза пред журналисти в Бургас Ивелина Василева, Министър на околната среда и водите,

Статистиката: Пътуванията на българите в чужбина се увеличават

Пътуванията на български граждани в чужбина през март 2015 г. са 318.3 хил. или с 1.6% над регистрираните през март 2014 година. Това съобщиха от Националния статистически институт на своя сайт.

27 съдии критикуват Висшия съдебен съвет за проверката на СГС

Съюзът на съдиите в България изрази недоволство от свършеното от страна на Висшия съдебен съвет по повод проверката и последващия доклад за работата на Софийски градски съд, съобщи bTV.

Градоначалникът на Ботевград: Един кмет няма ли право да живее?

Кметът на Ботевград Георги Георгиев, който стана популярен със спорната си преценка за разстояние, обяви пред bTV, че срещу него и общината, която оглавява, се води кампания, подплатена от лъжи.