Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Изпитват Кристалина Георгиева на 2 октомври

Европейският парламент ще препита Кристалина Георгиева на 2 октомври, стана ясно вчера. Българката, която е определена за вицепрезидент на Еврокомисията за бюджета и човешките ресурси,

Ислямисти искат да убият папата

Покушение срещу папата подготвят екстремистите от “Ислямска държава” по време на негова визита в чужбина или в Рим. За това предупреди иракският посланик във Ватикана.

Синоптици: Зимата ще бъде люта

Предстоящата зима в Европа ще бъде по-студена от тази през 2012-2013 година, съобщи Руската хидрометеорологична служба, цитирана от ИТАР-ТАСС. Според нейния ръководител Роман Вилфанд в предстоящите

Изхвърлиха на боклука депутат в Киев

Тълпа гневни протестиращи украинци изхвърли депутата Виталий Журавски в кофа за боклук пред парламента в Киев, съобщи ИТАР-ТАСС. Инцидентът стана по време на митинг, организиран от партиите “Воля”,