Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Джордж Буш - младши се заля с ледена вода, предизвика Бил Клинтън (Видео)

Бившият президент на САЩ републиканецът Джордж Буш-младши стана поредната знаменитост, която се поля с кофа ледена вода в подкрепа на болните от амиотрофична латерална склероза.

Измислиха цербер срещу българския шперц

През последните 10 г. обирите в италианските домове са се удвоили и голяма вина за това има т.нар. български шперц, твърдят статистиките. И това лято медиите се жалват за нови случаи.

Американка простреля 7-годишното си внуче

Седемгодишно момче е в критично състояние, след като баба му го простреля погрешка в град Тампа, щата Флорида, пише вестник The Arizona Republic. 63-годишната Линда Мадъкс чула шум и помислила,

Втори чернокож застрелян от полицаи край Фъргюсън (обзор)

Ново убийство на чернокож в град Сейнт Луис, щата Мисури, наля още масло в огъня на расовото напрежение в района вчера. Бунтовете започнаха, след като на 9 август бял полицай застреля невъоръжения