Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Бащата на 3-годишното удавено сирийче: Малките се изплъзнаха от ръцете ми

Бащата на 3-годишното удавено сирийче, чийто труп бе изхвърлен на плаж край турски курорт, разказа пред АФП покъртителната история за гибелта на цялото си семейство.

Премиерът на Квебек: Готови сме да приемем хиляди бежанци от Сирия

Квебек е готов да приеме стотици или хиляди сирийски бежанци, заяви премиерът на канадската провинция Филип Куйяр. Той призова политически партии в страната, които са в предизборна кампания,

Русия дава 30 млн. евро за борба с алкохола

Руският държавен регулатор на търговията с алкохолни напитки изпълни правителственото разпореждане и подготви концепция за масова кампания за ограничаване на консумацията на алкохол сред населението.

Унгария иска ограда и по границата с Хърватия

Премиерът на Унгария Виктор Орбан предупреди, че Унгария ще изгради ограда по границата и с Хърватия, ако потокът от имигранти се насочи оттам, предаде Ройтерс.

Македония, Австрия, Сърбия и Унгария подписват днес мерки за бежанците

Македония, Австрия, Сърбия и Унгария днес в Охрид ще подпишат Меморандум за разбирателство за прилагането на необходимите мерки за справяне с огромния прилив от бежанци, пише БГНЕС.

Робот ще убива морски звезди в Големия бариерен риф

Австралийски учени тестват автономен робот, чието предназначение е да убива морски звезди във водите на Големия бариерен риф, съобщи Би Би Си . Морската звезда, нарична “корона от тръни”,

Путин: Кризата с мигрантите в Европа е напълно очаквана

Руският президент Владимир Путин заяви, че кризата с мигрантите в Европа е била напълно очаквана, съобщи ТАСС. "Смятам, че това е една напълно очаквана криза.