Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Намерените край Австралия отломки не са от изчезналия боинг

Намерените вчера край бреговете на Австралия отломки не са от изчезналия на 8 март малайзийски самолет, съобщи Си Ен Ен. Металното парче с дължина 2 метра и половина беше забелязано от гражданин в

6,6 по Рихтер край Канада

Земетресение с магнитуд 6,6 бе регистрирано край югозападното крайбрежие на Канада, съобщи Геоложкият институт на САЩ. За момента няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети,

Замесват клиника у нас в трафик на органи в Израел

Канал за нелегална трансплантация на органи е бил разкрит от израелската полиция със съдействието на Интерпол. Една от посоките за изпращане на пациенти и донори била клиника в България, съобщава БНР,

Намериха на плаж отломка от боинга?

Отломка, която може да е от изчезналия боинг, изплува вчера на плаж край югозападното австралийско градче Аугуста, пише в. “Гардиън”. Парчето е открито на плаж,