Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Създадоха робот-гепард

Изследователи от Масачузетския технологичен институт (MIT) са конструирали робот, който се движи като гепард, пише TheNextWeb, цитиран от "Фокус". Машината не само изглежда и тича като гепард,

Откриха тайната на дупките в швейцарското сирене

Екип от швейцарски изследователи е открил истинската причина за образуването на дупки в швейцарското сирене, пише Popular Science, цитиран от "Фокус".

Експерти: Транспортният шум води до наддаване на тегло

Автомобилният трафик е от нещата, които не изглежда да носят каквито и да е лични ползи, освен ако си собственик на мултинационален конгломерат за търговия с петрол и природен газ или ако не изпитваш

Осъдиха до живот основателя на интернет-сайта "Път на коприната"

Основателят на интернет-сайта „Път на коприната“ Рос Улбрихт получи присъда затвор до живот от федералния съд на Ню Йорк съобщава AFP, цитиран от "Фокус".

Обсерватория показва Ню Йорк като на длан

В Ню Йорк бе открита обсерваторията на новия Световен търговски център -1, която предлага панорама от височина близо 400 м, предаде АП. В ясен ден може да се наблюдава гледката на 80 км - от Манхатън

Хакери от КНДР можели да убиват

Севернокорейските хакери са способни на кибератаки, които могат да унищожават градове и да убиват хора. Това заяви пред Би Би Си севернокорейски професор, дезертирал от КНДР през 2004 г.

Ислямисти започнаха да рушат Палмира

Фанатиците от “Ислямска държава” са започнали да разрушават древния сирийски град Палмира, съобщи Ройтерс. Джихадистите използвали булдозери, за да унищожат статуя от I в.