Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Русия дари 26,8 тона хуманитарна помощ на Сърбия

Русия изпрати в Сърбия транспортен самолет Ил-76, превозващ 26,8 тона хуманитарна помощ, съобщи РИА Новости. По-голямата част от товара съдържа хранителни продукти и топли дрехи.

Първи случай на ебола в САЩ

В САЩ е диагностициран първият случай на пациент, който се е заразил с ебола в Африка, съобщи AFP, позовавайки се на говорителя на Американските центрове за контрол и превенция на болестите.

Ролята на Георгиева - "лошото ченге" на ЕС

Подобно на митичния герой Херкулес Кристалина Георгиева трябва да изпълни поне 7 подвига като вицепрезидент по бюджета и персонала в Европейската комисия през следващите 5 г.

Германия вади инцеста от наказателния кодекс?

Горещи дебати се разгоряха в Германия, след като Етичният съвет препоръча доброволният инцест между възрастни да не бъде третиран като престъпление и да излезе от Наказателния кодекс.