Баща наказа сина си да ходи с табела „Бездомен. Не слушам родителите си"

Кевин Брукс накарал 12-годишния си син да се разхожда в продължение на 8 часа, носейки надпис: „Бездомен. Не слушам родителите си" , съобщи „Дейли мейл" . Това е неговият метод да научи Кени да не нарушава вечерния си час.

Поводът за наказанието е, че Кени поискал да остане да спи при един от приятелите си. Когато обаче предупредил баща си, мъжът не реагирал добре и наредил момчето веднага да се прибира. Кени се върнал у дома, но с половин час закъснение- вместо в 20:30 в 21:00 часа.

Бащата заявил на детето, че щом той плаща всичко на сина си, той трябва да изпълнява казаното му. „Ако искаш да бъдеш възрастен, ще седиш навън и ще си възрастен", казал на детето си Брукс.

Кевин се разхождал по улиците на квартала от 9 сутринта до 5 часа след обяд. Бащата му все пак му давал почивки на всеки два часа, както и право да закусва и обядва.

На въпроса защо не използва традиционните методи, за да даде урок на сина си, Брус отвърнал, че това нямало да свърши „нищо добро". Мъжът разказва, че полицаите, дошли на проверка и дори го похвалили за постъпката му.

Подобен случай имаше и в Денвър, където баща накара детето си да застане на улицата с надпис, защото го хванал да краде от братовчед си. Табелата гласяла: „Аз съм крадец. Взех пари от член на семейството".

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Арестуваха албанци, опитали да изнесат 4,5 тона билки от Гърция

Арестуваха 15 албанци в Гърция, които планирали да изнесат през границата 4,5 тона лечебни билки, информира МИА, цитирана от БГНЕС. Задържаните признали пред полицията,

Проституцията в Гърция се увеличила заради икономическата криза

Проституцията в Гърция се увеличила драстично заради икономическата криза, пише "Грийк Репортер". Скорошно проучване на Отдела по криминалистика в университета Пантион и Националния център за

Ирина Бокова с награда от краля на Мароко

Ирина Бокова бе удостоена от краля на Мароко Мохамед VI с държавното отличие “Уисам алауи”. То бе връчено на генералния директор на ЮНЕСКО завчера на прием в кралския дворец в Рабат по повод

Ресторант в Ню Йорк забрани шумните деца

Известен ресторант в Ню Йорк официално забрани посещенията на хора с шумни деца и ревящи бебета, събщи "Ню Йорк дейли нюз". Собственикът на ресторанта Криз Шейк изпратил имейли на клиентите си,