"Лизи Борден" свириха българския химн на рок феста в Каварна

Денис Ризов на сцената в Каварна

Канадската група "Лизи Борден" изсвири българския химн "Мила родино" изцяло на китари на закриването на "Каварна рок фест" в неделя. Преди 4 години известната на всеки българин мелодия отново звуча на фестивала, само че в рок вариант, изсвирен от "Меноар".

Рокаджиите от "Лизи Борден" изненадаха всички на стадиона в града, след като смениха десет костюма и страшни маски на смъртта, дявола, както и на персонаж, наречен Обливион. По време на театралния спектакъл в стил ужаси на сцената беше изиграно и ритуално убийство на момиче.

Преди скандалната банда в последната вечер на фестивала пяха "Камелот" и "Рапсъди". Неколкочасово шоу изнесе и група "Ахат". Денис Ризов представи нови парчета от предстоящия й албум, а Звезди беше водещ на вечерта.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Първи номинации в Big Brother all stars

Стрели на Купидон прехвърчат в Къщата на Big Brother. Изкусителката Калина привлече мъжките погледи още с влизането. Тодор Славков беше облагодетелстван и прекара известно време в опасна близост с

Жени и Тачо: Ако ни беше харесал груповият секс, Зорница щеше да бъде у нас

Жени Калканджиева и съпругът й Стефан Манов разказаха подробности около престоя си в къщата на "ВИП Брадър", семейния си живот и личните си взаимоотношения.

Мисис България 2014 имала и песен: Всеки хищник сексуален е за мене той създаден (Видео)

Скандалите около Мисис България 2014 г. Анита Мейзер не спират. Оказва се, че за уменията на жената, която ни представи на Mrs World, и то съвсем достойно, както написа тя във фейсбук профила си,

Сървайвърът Светлин Занев излиза от играта?

Тази вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV след племенния съвет, на който беше изгонен Финдо и се направиха разкрития за парични уговорки, страстите в Кхмер не стихват цяла нощ.

Камелия Тодорова изнася два пъти повече лекции след “ВИП Брадър”

Поради почти двумесечното си отсъствие певицата наваксва пропуснатите лекции. Тя преподава пеене и вокална техника в Нов български университет. “Курсът е ускорен.

Ивайло Калоянчев е министър, а Ивайло Захариев - негов секретар

в новата постановка на Дупнишкия театър “Аферата в хотел “Уестминстър”. Режисьор на представлението е Валентин Балабанов. От януари то ще се играе и на софийска сцена - в “Сълза и смях”,

Васил Петров с нова дуетна песен

Малко преди да тръгне на турне, Васил Петров записа дуетно джаз парче с певицата София Георгиева. Песента се казва “Огледален образ”. Музиката е на Огнян Цветков, а текстът - на Яна Лазарова.