Футболна врата счупи черепа на дете

Снимка: Архив

8-годишният С.Б. е бил приет в Детската неврохирургия на „Пирогов" със счупен череп и контузия на мозъка, но няма пряка опасност за живота му, съобщават от пресцентъра на болницата.

Детето е пострадало, след като се качило на футболна врата на игрище в Боровец. Тогава вратата паднала и го контузила.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Соня Найденова: Изборът на Панов е символ за стабилност

Новоизбраният председател на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов ще бъде представен на президента с указ. Това обясни пред журналисти представляващата ВСС Соня Найденова след края на избора на

Лозан Панов: Няма да допусна намеса на която и да е друга власт

Правораздаването и тълкувателната дейност на Върховния касационен съд остават приоритет за мен. Не бих допуснал намеса, на която и да е друга власт, ако тя засяга независимостта на съдебната власт.

168 часа: Проклятие в Перник носи смърт на кметици

Перник затвърди имиджа си на най-зловещия град в България с няколко фатални трагедии. За 2 години градът, за който цяла България сипе закачки, загуби две бивши кметици.

Екстрадираха авера на братята Куаши

Французинът Фриц Жоли Жоашен беше екстрадиран във Франция, която го обвинява в тероризъм. Той беше арестуван в началото на месеца на границата ни с Турция, съобщи Нова телевизия.

Избраха Лозан Панов за председател на Върховния касационен съд

ВСС избра Лозан Панов за председател на Върховния касационен съд (ВКС). 17 гласа "за" получи Лозан Панов, 6 гласуваха "против", нямаше въздържали се. Кандидатурата на съдия Павлина Панова бе

Ива Йорданова пред 168 часа: Аз съм самостоятелна бойна единица, не съм допълнение на Лукарски

Сима Владимирова - Г-жо Йорданова, защо пуснахте писмо до медиите? - Причината беше в множеството спекулации дали ще се кандидатирам за председател на Държавната агенция за българите в чужбина.

"Досие": Източени ли са парите за пенсии?

До 1948 г. имаме един от най-стабилните фондове в Европа. Днес не знаем къде отиват парите ни за старост и какво ще вземем утре от ИВАН БУТОВСКИ Има ли тайно източени пенсионни фондове?