Разследват Жоро Милионера до 22 октомври

С два месеца е удължено разследването за присвоените от охранителя Георги Енев 1 470 000 лева от инкасо автомобила на фирмата G4S. Това означава, че срокът приключва на 22 октомври, съобщиха от прокуратурата, цитирана от Дарик.

Жоро Инкасото мълчи в ареста, където е от 5 юли. Тогава се предаде сам.

Четете цялата история за патилата на Жоро Милионера ТУК - Изтегли оттук книгата в pdf формат

„Ходя всяка седмица да го видя. Говорим си по общи теми. По конкретния случай явно е решил да не дава показания, това си е негово право. Не се оплаква от условията в ареста, не е отправил никакви искания". Така коментира защитникът на Енев Георги Кутрянски. На въпрос дали му е известно къде се е крил клиентът му, той твърди: „Не знам, но дори и да ми е известно, няма да го обсъждам".

Адвокатът уточни, че по закон при така предявеното обвинение на Георги Енев и при положение, че следствието не приключи, клиентът му може да остане зад решетките не повече от година.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Повдигат обвинение на мъжа, заплашил живота на детето на бизнесмена от Шумен

Обвинение за изнудване ще бъде повдигнато на мъжа, заплашил в писмо живота на детето на бизнесмен от Шумен, съобщи пред журналисти говорителят на Окръжна прокуратура Орлин Куздов.

Самоубилият се пловдивски бизнесмен фалирал, поклонението бе днес

Пловдивският бизнесмен Апостол Коларов - Тольо, си е пуснал куршум в главата заради натрупани дългове. Това е основната версия, по която работят криминалистите. "Изясняваме дали е дължал пари.

Приятелят на изчезналата Валя: Моля се на всеки, който я види, да се обади в полицията!

Моля се на всеки, който я види, да се обади в полицията, зове полицаят Валентин Георгиев във фейсбук, приятел на мистериозно изчезналата Валя Иванова от Бургас. Сестрата на мъжа Мария Георгиева

Апелативният съд осъди на 18 г. затвор и трети за смъртта на студента Балтов

Трима са виновни за смъртта на студента Стоян Балтов, реши Софийският апелативен съд. Втората инстанция сметна, че вина има и Вили Георгиев, който беше оневинен от първоинстанционния градски съд. Така