Димитър Рачков: Заради една снимка ни разделиха с Мария

Снимка: Архив

Двамата водещи на "Господари на ефира" споделиха пред Нова истината за семейния си статус и слуховете, които все ги събират и разделят с житейските и творческите им половинки.

Истината за личния живот:

"Мария Игнатова е вкъщи и сигурно ме гледа, каза в отговор на въпрос къде е половинката му Димитър Рачков. Вече се уморих - един ден ни разделят, на втория ни събират, на третия тя е бременна, на четвъртия е родила и така нататък. Истината е съвсем проста - заедно сме. Почивахме заедно в Италия. Повод за плъзналите твърдения, че сме разделени бе една снимка, на която съм сам, а бяхме 10 души на тази почивка в Италия. Обаче може и сам да се снимам", обясни Рачков пред Нова.

"От 10 месеца ми е сменен статусът - имам нова приятелка и тя се казва Ани Вичева, призна в ефир Васил Василев-Зуека - Това не е тайна. Вчера купувам цветя и жената ми казва -четох че сте разведен.Всички ли говорят за това, не знам."

"При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим не е Ана Вичева. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея. За театър "Кредо" отговаря вече Нина, "Шинел"ще има още няколко постановки, обещах на Нина. Но иначе всичко между нас е свършено", завърши Зуека.

Отношенията между тях - приятели и извън ефира?

„Зуека е изключително добър човек, човек, на когото мога винаги да разчитам. Помагал ми е в трудни моменти и е много благодатен партньор. Никога няма да иска изпъкне за сметка на партньора си", сподели Рачков, който също получи комплименти от ефирния си партньор.

„Същото, което каза Рачков за мен, мога да го повторя и аз", заяви Зуека.

Двамата признаха, че извън ефир им се случва да спорят, но само за работа. Не скриха, че им се случва да крещят, но това се дължи на стреса да работиш в телевизия.

„Ние имаме голям проблем с Рачков, когато снимаме снимки и много прегреем. Тогава ни хваща истерията. Хвана ни смешката - няма снимка. И ние знаем, че 5 минути е смях и няма снимки", признаха пред Карбовски „Господарите".

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА СТАТИЯТА ЗА ЛИЛИ ИВАНОВА.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Москов отстъпи, няма да закриват пловдивския онкодиспансер

Здравният министър Петър Москов отстъпи - най-големият в страната онкодиспансер в Пловдив няма да бъде закриван и остова юридически самостоятелен. Екипът на най-голямото в страната заведение за

Дейци на науката, културата, изкуството, медицината и спорта бяха отличени от Плевнелиев с висши държавни отличия

На тържествена церемония в Гербова зала на „Дондуков“ 2 президентът Росен Плевнелиев удостои с висши държавни отличия дейци на науката, културата, изкуството, медицината и спорта. С орден „Св. Св.

Харалан Александров за Гърмен: Изненадан съм, че толкова късно започва насилието

Аз съм приятно изненадан, че толкова късно започва насилието, но много се притеснявам, че това е началото на дълъг процес, допълни той. Това коментира в студиото на ТV 7 социалният антрополог Харалан

София и Берн обменят опит в сигурността, опазването на паметници и екология

Общинските политики в сферата на сигурността, реакция при кризи, екология и опазване на културно-историческото наследство ще обсъдят кметовете на София Йорданка Фандъкова и на Берн Александър Чепет.

Мездра бедства заради порои и кални потоци, изпускат язовири (Снимки)

Критична нощ преживяха хората в Мездра и района в неделя срещу понеделник заради продължитнелната гръмотевична буря. Заради обилните дъждове реките започнаха да преливат,

Реформаторите внасят законови предложения срещу изборния туризъм

Следващата седмица Реформаторският блок ще внесе в парламента предложения за промени в Закона за гражданската регистрация с цел прекратяване на изборния туризъм.

Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР пътуват към Гърмен

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР Георги Костов пътуват към Гърмен. В 16.00 часа те ще дадат брифинг в сградата на общината,