Димитър Рачков: Заради една снимка ни разделиха с Мария

Снимка: Архив

Двамата водещи на "Господари на ефира" споделиха пред Нова истината за семейния си статус и слуховете, които все ги събират и разделят с житейските и творческите им половинки.

Истината за личния живот:

"Мария Игнатова е вкъщи и сигурно ме гледа, каза в отговор на въпрос къде е половинката му Димитър Рачков. Вече се уморих - един ден ни разделят, на втория ни събират, на третия тя е бременна, на четвъртия е родила и така нататък. Истината е съвсем проста - заедно сме. Почивахме заедно в Италия. Повод за плъзналите твърдения, че сме разделени бе една снимка, на която съм сам, а бяхме 10 души на тази почивка в Италия. Обаче може и сам да се снимам", обясни Рачков пред Нова.

"От 10 месеца ми е сменен статусът - имам нова приятелка и тя се казва Ани Вичева, призна в ефир Васил Василев-Зуека - Това не е тайна. Вчера купувам цветя и жената ми казва -четох че сте разведен.Всички ли говорят за това, не знам."

"При нас имаше драма, не се разбирахме много дълго време, но причината да се разделим не е Ана Вичева. Надявам се да изкарам останалата част от живота си с нея. За театър "Кредо" отговаря вече Нина, "Шинел"ще има още няколко постановки, обещах на Нина. Но иначе всичко между нас е свършено", завърши Зуека.

Отношенията между тях - приятели и извън ефира?

„Зуека е изключително добър човек, човек, на когото мога винаги да разчитам. Помагал ми е в трудни моменти и е много благодатен партньор. Никога няма да иска изпъкне за сметка на партньора си", сподели Рачков, който също получи комплименти от ефирния си партньор.

„Същото, което каза Рачков за мен, мога да го повторя и аз", заяви Зуека.

Двамата признаха, че извън ефир им се случва да спорят, но само за работа. Не скриха, че им се случва да крещят, но това се дължи на стреса да работиш в телевизия.

„Ние имаме голям проблем с Рачков, когато снимаме снимки и много прегреем. Тогава ни хваща истерията. Хвана ни смешката - няма снимка. И ние знаем, че 5 минути е смях и няма снимки", признаха пред Карбовски „Господарите".

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
КЪДЕ ИЗЧЕЗНА СТАТИЯТА ЗА ЛИЛИ ИВАНОВА.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

В СДС губели от единната регистрация на РБ, но нямали нищо против

СДС губи от единната регистрация на Реформаторския блок в ЦИК, понеже така ще има по-малко общински съветници и кметове, но най-важното е да останем заедно и да се явим единни на изборите.

Борисов няма да разгледа спортната зала на Пловдив и днес

Премиерът Бойко Борисов няма да посети днес спортната зала в Пловдив, както беше обещал на кмета Иван Тотев. Борисов трябваше да излети от Варна и да кацне в Пловдив,

Само в "24 часа": Реформаторите подписват по тъмно и без камери

Коалиционното споразумение на Реформаторския блок ще бъде подписано късно довечера, при това неофициално - без медийно присъствие, научи "24 часа". Причината - лидерите били разпръснати и няма как да

Пускат утре колите по бул. "Цариградско шосе"

Ремонтът на бул. "Цариградско шосе" в София ще приключи днес, две седмици по-рано от планираното. Движението по основните платна на булеварда ще бъде възстановено още утре сутринта.

Атанас Русев: Има български участници в случая с каналджийство в Австрия, но мрежата е базирана в Унгария

Определено има български участници в случая с откритите в Австрия 71 мъртви емигранти, но престъпната мрежа за каналджийство по-скоро е базирана в Унгария.

Фалшифицират подписи на лидерите на Реформаторския блок

Подписите на лидерите от Реформаторския блок – Николай Ненчев, Меглена Кунева, Корман Исмаилов, Божидар Лукарски и Радан Кънев са били фалшифицирани под документ,

Учените от обсерваторията „Рожен" събират пари за ток и неотложни ремонти

Учените от Националната астрономическа обсерватория „Рожен" започнаха дарителска кампания, за да съберат нужните пари, с които да си платят тока и да направят неотложни ремонти в базата,