Албена Колева преследва жените на Камен Донев

Албена Колева ще играе в нова постановка. СНИМКА: АРХИВ

Албена Колева репетира на свръхвисоки обороти за представление, което се очаква да вземе ума на зрителите. То ще се казва "Албена Колева играе Камен Донев". Актрисата ще изговаря репликите на жените с главни роли в досегашните пиеси на Камен Донев. Актьорът режисьор е автор на оригиналната хрумка и се е заел с нейната реализация за сцената на "Сълза и смях".

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Краси Радков и Борис Солтарийски с участия в Атланта и Торонто

Краси Радков и Борис Солтарийски ще направят истинско турне в САЩ и Канада. Освен в Ню Йорк, както обявиха онзи ден, преди това те ще имат още две участия отвъд океана.

Васко Василев с трикольор на волейбол в зала “Армеец”

Васко Василев отскочи от Лондон до София само за 4 дни и без цигулка. Почти от самолета той влезе в зала “Армеец" да окуражава с трикольор националите ни по волейбол срещу Германия.

В Гърция посрещат Доника Венкова като новата Нана Мускури

Ако ме пуснат с парашут в джунглата, ще направя зверовете домашни животни и ще се оправя, казва певицата и се радва на живота “За мен цялата седмица е изтъкана от съботи и недели,

Като студенти Здравко криел букети за Катя в храстите до дома й

Двамата са неразделни от консерваторията. Целували се на задната седалка на автобус 213 Здравко и Катя от дует “Ритон” са неразделни. И в преносен, и в буквален смисъл.

Приятелят на Боби Кристина й инжектирал смес от отрови

Ново обвинение е повдигнато на приятеля на Боби Кристина Браун, която почина през юли след шестмесечна кома. Ник Гордън е обвинен за това, че е инжектирал смес от отровни вещества в тялото на

29-годишен американец играе Хемингуей, англичанка на 77 е туристка със склероза

Сърбинът Мики Манойлович блести в “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде" След 2007 г. българските режисьори започват все по-често да търсят известни актьори от чужбина.

Малката Карла вдъхнови предизборната кампания на Иван Портних

Варненският кмет се сдоби с второ дете две седмици преди вота “Искам още две деца и половин милиард европари за варненци.” С тези думи, казани в едно предизборно интервю,