Деца правят секс, 8-годишен ги снима

Момче на 10 години и 12-годишен негов приятел са правили секс с момиче на 11 г. в разградското село Каменар. Секссцените били заснети от 8-годишен малчуган в затвореното училище в селото в присъствието на публика, съобщи МВР.

Сценката се разиграла миналата събота. 11-годишното момиче само организирало преживяването, като ходило да вика момчетата да участват в оргията. Тримата влезли в тоалетната на училището и демонстрирали сексуални техники пред 8-годишния малчуган, който направил 12 снимки. Имало и няколко деца, които гледали.

Цяла седмица децата разпространявали порноснимките в средищното училище в Гороцвет, където учат и четирите деца, участници в порното.

Снимките стигнали до класната на момичето, а тя ги показала на директорката. Двете учителки обаче върнали телефона на децата, без да подадат сигнал до компетентните органи, разказаха хора от село Каменар.

Информацията стигнала до полицията на 13 октомври по време на футболен мач в Каменар. Тогава бабата на момичето се оплакала пред шефа на Районното управление на полицията в Лозница Бисер Стефанов и му показала снимките в телефона с участието на внучката й.

"Сега вървят разпити на четирите деца пред инспектор от Детска педагогическа стая, както и на няколко техни съученици. Някои са гледали блудството, други са виждали снимките", обясни шефът на РПУ-то Бисер Стефанов.

В семейството на момичето от порноклипа живеят още три деца. Родителите са безработни. Близки, които познават нрава на фамилията, смятат, че децата са ставали свидетели на сексуален акт и затова са се опитали да го повторят.

В затворената общност на ромската махала в Каменар тийнейджърите отрано водят сексуален живот и заживяват на семейни начала, макар това да не се позволява от закона, разказаха хора от селото.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

63
Нормално, няма да се изненадам и ако се дрогират и пият твърд алкохол. Измислената демокрация в която живеем е равна на слободия.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Откриха наркотик в килия на ловешкия затвор

Наркотик бе намерен в затвора в Ловеч в сряда. Това станало при оглед на корпуса на сградата. В една от клиите, обитавани от лишени от свобода, било открито прозрачно полиетиленово пликче с бяло

Помръдна делото срещу затворник, заклал 17-годишния си син след изнасилване

Цяла година бе нужна на окръжния съд в Търново, за да изготви мотивите по доживотна присъда на 50-годишния пандизчия Стефан Фердинандов, който през 2009 г.

Иззеха оръжие и взривове от трима пенсионери, запасили се като за война

Цели бойни арсенали от опасни взривни вещества, незаконно притежавани оръжия и множество боеприпаси са иззети от трима пенсионери в Берковица, запасирали се като за война. На 1-ви юли между 07,50 ч.

Полицията иззе оръжия и боеприпаси от Берковица и Бобошево

Полицаи от Берковица иззеха опасни взривни вещества, незаконно притежавани оръжия и множество боеприпаси, съобщават от Областната дирекция на МВР в Монтана. В сряда, между 07.50 часа и 10.

Грабител се отказа да обжалва гаранция

Марио Чочев, един от тримата души, ограбили три хиляди евро от арабин, се отказват да обжалват паричната си гаранция от 3 хил. лева. Той дойде заедно със своя адвокат в СГС,

Племенник на Кристалина Георгиева невинен за подкуп от 850 000 лв.

Разследването срещу племенника на Кристалина Георгиева и бивш служител на ГДБОП Виктор Кинов се провали - той е невинен по случая с искан подкуп от 850 000 лв. През март т.г.

Кметът на Перник: Проблемът е, че незаконният добив на вълища не е инкриминиран

Големият проблем е, че незаконният добив на въглища не е инкриминиран, каза кметът на Перник Иван Иванов, цитиран от пресцентъра на общината. "Хващаме нарушителите,