Деца правят секс, 8-годишен ги снима

Момче на 10 години и 12-годишен негов приятел са правили секс с момиче на 11 г. в разградското село Каменар. Секссцените били заснети от 8-годишен малчуган в затвореното училище в селото в присъствието на публика, съобщи МВР.

Сценката се разиграла миналата събота. 11-годишното момиче само организирало преживяването, като ходило да вика момчетата да участват в оргията. Тримата влезли в тоалетната на училището и демонстрирали сексуални техники пред 8-годишния малчуган, който направил 12 снимки. Имало и няколко деца, които гледали.

Цяла седмица децата разпространявали порноснимките в средищното училище в Гороцвет, където учат и четирите деца, участници в порното.

Снимките стигнали до класната на момичето, а тя ги показала на директорката. Двете учителки обаче върнали телефона на децата, без да подадат сигнал до компетентните органи, разказаха хора от село Каменар.

Информацията стигнала до полицията на 13 октомври по време на футболен мач в Каменар. Тогава бабата на момичето се оплакала пред шефа на Районното управление на полицията в Лозница Бисер Стефанов и му показала снимките в телефона с участието на внучката й.

"Сега вървят разпити на четирите деца пред инспектор от Детска педагогическа стая, както и на няколко техни съученици. Някои са гледали блудството, други са виждали снимките", обясни шефът на РПУ-то Бисер Стефанов.

В семейството на момичето от порноклипа живеят още три деца. Родителите са безработни. Близки, които познават нрава на фамилията, смятат, че децата са ставали свидетели на сексуален акт и затова са се опитали да го повторят.

В затворената общност на ромската махала в Каменар тийнейджърите отрано водят сексуален живот и заживяват на семейни начала, макар това да не се позволява от закона, разказаха хора от селото.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

63
Нормално, няма да се изненадам и ако се дрогират и пият твърд алкохол. Измислената демокрация в която живеем е равна на слободия.

Добави коментар

Добави коментар

Застреляха дървен бос, приятел на Стоичков (Обзор)

Разследването на последното поръчково убийство, станало в Софийско - на подземния бос Красимир Гочев-Шмид, все още продължава. Бизнесменът, който бе смятан за важна фигура на наркопазара в столичн

Спецпрокуратурата повдигна обвинения на трима от групата на Главестия

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на трима участници от организираната престъпна група, създадена с цел лихварство, отвличания и рекет във Врачанска област,

Семейството на убития бизнесмен още не е пристигнало от морето

Семейството на убития бизнесмен Семко Семков все още не е пристигнало от морето. Домът му е под полицейска охрана. Дворът на фирмата на Семков, която се намира близо до дома му, е безлюден.

Тече аутопсията на застреляния бизнесмен, уцелили са го от 3 до 5 куршума

В момента в Съдебна медицина в София се извършва аутопсията на застреляния ботевградски бизнесмен, научи "24 часа". Очаква се тя да изясни с колко куршума е прострелян Семко Семков.