Ванга предрекла конфликта в Сирия?

Снимка: Архив
Новата книга "Ванга-пророчицата" представя спомени и фотографии, които се публикуват за първи път. Хората, на които е помогнала вярват, че голяма част от предсказанията й са се сбъднали, но едно от тях излезе на преден план, заради последните събития в Сирия.

"Леле, какво ще стане в Сирия! Горките хора там, камък върху камък няма да остане от тази страна, но няма да е скоро" е казала пророчицата. През 1981 г. пред своята племеница също казва нещо интересно - че на света ще дойде най-старото учение, но това ще се случи след време. Рано е още, защото "Сирия не е паднала".

Това е петата книга на авторката Жени Костадинова за Ванга. Тя припомня думите на пророчицата, че един ден балканските страни ще се обединят в съюз, а учените ще открият лек срещу рак и СПИН. Предупрежденията са за изчезване на питейната вода и обезценяване на златото, но ние българите можем да сме спокойни.

„ Тя казва така: след 2000 година ни очакват 1000 години мир и благоденствие. България, казва Ванга, многократно подчертава, че България ще се оправи да имаме търпение и вяра, чакат ни много хубави дни и просперитет. Надявам се, че нейните думи ще се сбъднат, дай Боже да е по-скоро", заяви Жени Костадинова.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 3

Сортирай по:

-14
Как пък все по време на разгорели се войни, Ванга ги била предрекла въпросните конфликти, а преди това нищо не се чува като пророчества. Просто въпросните "пророчества" винаги излизат в момент на руска слабост във външната и политика, и пускат тези миризливи партенки от този сорт, и лековерните малоумници вярват ли вярват на КГБ пророчествата.

-22
Как пък все по време на разгорели се войни, Ванга ги била предрекла въпросните конфликти, а преди това нищо не се чува като пророчества. Просто въпросните "пророчества" винаги излизат в момент на руска слабост във външната и политика, и пускат тези миризливи партенки от този сорт, и лековерните малоумници вярват ли вярват на КГБ пророчествата.

-25
А случайно да е предрекла, че довечера ще мръкне, а утре сутрин ще съмне?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Вигенин: В Гърция конструктивният диалог е изместен от емоции и безсмислено надприказване

В Гърция конструктивният диалог е изместен от емоции и безсмислено надприказване. Страната е в ситуация, в която няма как да се намери решение на проблема,

Разследване на 24 часа: БГ принцеса отворила сметка в HSBC заради съдебно решение

Разследването на “24 часа” за българите, притежавали сметки в швейцарската банка HSBC, е част от световно журналистическо проучване на Международния консорциум на разследващите журналисти (ICIJ) и в.

Омбудсманът: Бутането на къщите в Гърмен е имитация на дейност

Това, че се разрушиха няколко незаконни къщи в Гърмен, е просто имитация на дейност, каза пред БНТ омбудсманът Константин Пенчев. Той сам отишъл при хората, които останаха без къщите си,

Местан: ДПС осъжда остро палежа на параклиса „Св. Георги” край гр. Сопот

"ДПС осъжда остро палежа на параклиса „Св. Георги” край гр. Сопот и изказва възмущението си от тази вандалщина. Посегателството срещу светинята изразява низост,

Покойник получава сметки за телефон

Починал човек продължава да получава сметки от стотици левове за телефон и кабелна телевизия. Три жалби на родините до оператора не бяха достатъчни, за да спре да се трупа абсурдната сметка,

Метрото е недостъпно за инвалиди

Инвалиди в количка трудно могат да използват софийското метро, показа експеримент на Нова телевизия. Камери проследиха пътя на една жена-инвалид от градска станция до летище София.

Днес обсъждат промените в Закона за лечебните заведения

Днес се събира Националният съвет за тристранно сътрудничество. На заседанието ще бъдат обсъдени промените в законите за лечебните заведения и за социалното подпомагане, информира Нова тв.