41-годишен мъж се хвърли от 8-мия етаж заради дългове

Тялото на 38-годишния Ненчо Илиев се намира върху козирката на хотела. Снимка: Бесове.бг

41-годишният Ненчо Колев от Карнобат се е самоубил днес след обед, скачайки от хотел, който носи името на града.

Колев е полетял от 8-мия етаж,  в сградата освен хотелска част има и офиси. Той  скочил от  тераса, на която се излиза от стълбището.

Мъжът е имал проблеми с бизнеса. Колев  е въртял магазинче за дрехи и козметика, но в последните месеци не можел да покрива кредитите си. Часове преди убийството е бил в местна медия, искал е да поднови рекламата си за продажбата на търговския обект. Не е бил семеен. 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 3

Сортирай по:

-18
turcite da se nakovat na kol i po patia, za da izkupiat grehovete na osmanliite, koito vekove sa besili, machili, kolili, iznasilvali, ograbvali balgarite

0
Сигурно ли е, че това е самоубийство?!

77
Takiva samoubiystva nikoga ne e imalo dori pod "tejkoto osmansko-tursko-muslimansko robstvo"/vladichestvo,prisastvie ili upravlenie/,naprotiv dori e imalo Vazrajdane/Renesans/ ! Izvodat e Vash dragi bulgari i bulgarki !

Добави коментар

Добави коментар

Младо момиче е било простреляно край Сандански

Младо момиче е било простреляно от неизвестен мъж между санданските села Катунци и Златолист, съобщава struma.bg. Момичето е простреляно във врата от неизвестен мъж, който спрял колата,

Винкел сряза ръката на работник в Благоевград

38-годишен работник сряза ръката си по време на работа, предаде struma.bg. Мъжът се подхлъзнал и паднал върху винкел. Засегнато е и сухожилие, раната е дълбока.

Пияни младежи са блъснали таксито в Пловдив и са избягали (Видео)

Пияни младежи са причинили катастрофата в Пловдив, при която автомобил е навлязъл в насрещното движение и е блъснал такси. Пострадали са две жени. Това съобщи TrafficNews.

Подпочвени води са наводнили мазета в Мизия

Има поява на подпочвени води в почти всички къщи по поречието на река Скът в Мизия, съобщи Николай Нековски, заместник-кмет на община Мизия пред Фокус.