Секс сцени в "Нимфоманката" изплашиха Никол Кидман

Никол Кидман

Актрисата Никол Кидман се отказва от ролята си във "Нимфоманката", съобщават американските медии.

Преди седмици тя подписа със създателите на скандалната лента, който проследява еротичните преживявания на нимфоманка и мъж, спасил я от побой.

Няма официална причина за отказа на Кидман от ролята. Според източници обаче, актрисата не желае да участва във филма, тъй като режисьорът Ларс фон Триер иска да включи истински секс сцени.

Още интересни новини четете на сайта на "Хай Клуб

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Вдовицата на Хайтов: когато Николай почина, непрекъснато го усещах около мен

Почина Жени Божилова, съпруга на писателя Николай Хайтов. Тя е един от най-известните български преводачки и редакторки. В нейна памет публикуваме весели и тъжни истории, размисли за доброто и злото,

Петя Стефанова - овен плюс македонски инат

Не бих искала дъщеря ми да живее в чужбина, но тук става все по-трудно да осигуриш нормални условия на детето си, казва чаровната новинарка - Петя, ти си едно от популярните тв лица.

Дженифър Анистън е с най-известната прическа

Дженифър Анистън и нейната фризура за сериала “Приятели” оглави класацията на най-популярните прическa. Анкетата е извършена сред британки и в нея убедително води начинът,

Българка патентова буквар за цигулари

Плевенчанката Йова Йорданова, позната на четири континента, създава своя методика за подреждане на пръстите на лявата ръка върху струните на цигулката. Наричат я учителка на виртуози.