Нумеролози: Джакпотът ще отиде до вода

Снимка: Архив

Пловдив е един от малкото градове без тотомилионери. Играчи от града под тепетата са удряли шестици в 6 от 49 неведнъж, но с това не са станали милионери, съобщиха от Централата на спортния тотализатор, цитирано от „Марица".

Само за 2011 г. шестиците са четири, но най-голямата прибрана печалба е приблизително 856 хиляди лева. В днешния тираж джакпотът ще надхвърли 7 100 000 лева.

В пловдивската дирекция на БСТ няма нито една жалба от играчи, които смятат, че по някакъв начин са били измамени от системата. Единственото изключение беше семейство от "Столипиново", което през април 2011 година претендираше, че е ударило джакпота от 382 539 лева в 31 тираж на играта 6 от 49. Оказа се, че фишът е фалшив.

4, 25, 44, 49, 21 и 28 са най-оборотните печеливши числа в играта 6 от 49. Това е статистиката за последните 54 години на спортния тотализатор - от дебютния новогодишен тираж през 1954 година досега. Числото 4 води с 1101 изтегляния, 25 е попадало в малката сфера 1094 пъти, а 44 - 1091 пъти. В дъното на таблицата остават 31 и 23, които са излизали съответно 979 пъти и 945 пъти. Те са най-рядко теглените числа.

Вероятността да ударите джакпота в играта 6 от 49 обаче никак не е е оптимистична - 1 към 13 983 816, изчислиха математиците.

Между 17 и 20% е шансът да паднат 7 млн. лв. в тотото този четвъртък, изчисли известният математик проф. Михаил Константинов, шеф на борда на "Информационно обслужване" и бивш член на управителния съвет на тотото, пред „24 часа" във вторник. По-големият процент е заради очакваната истерия около рекордната сума, която се натрупа във второ теглене на играта "6 от 49", обясни той.

Големият джакпот ще се подели между трима. Те живеят в селища, които са или на морския бряг, или край река. Джакпотът ще падне днес или най-късно в неделя. Това видя, след като направи нумерологичните си изчисления, Нели Мицева, председател на сдружението на нумеролози и астролози "Умай" в Пловдив.

Около числото 3 се обединиха в прогнозите си за съдбата на рекордния джакпот ясновидци, радиестезисти и гадатели. Това не означава, че тройката ще е едно от печелившите числа. По-скоро тълкуванията са насочени в няколко посоки. Категорично апетитната сума няма да падне днес, а след три дни - в неделя. Освен това печелившите ще са трима.

"За днес все още не са узрели нещата. Повече ми излиза милионите да бъдат спечелени в неделя. Дават ми се няколко човека да познаят числата", обясни пред "Марица" ясновидецът Мариан. Според него единият щастливец ще е от София. За останалите не може да бъде толкова категоричен, но е малко вероятно следващият тотомилионер да е пловдивчанин. "Хазартните игри са много трудни за предвиждане. Не мога да ви кажа нищо за печелившите числа", уточни магът.

Според Красимир Куртев-Алеф пък джакпотът ще падне или след три дни, или на дата, която окончава на 3. "Запомнете това число, друго не мога да кажа. Всичко останало ще бъде просто налучкване и спекулация", заяви лаконично Алеф.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Елена Маркова е новият шеф на Агенцията по вписванията

Със заповед на министъра на правосъдието от 26 март, съгласувана с премиера Бойко Борисов, изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Венцислав Спирдонов е освободен,

Храм се руши край Ястребино

Ето какво ни е изпратил Константин Иванов за инициативата "Снимай църквата до вас": Снимките ги направих преди две години, на път за София, от Варна. Нямам информация за храма.

Христо Иванов: Съдебната реформа е бавена много години

Съдебната реформа е забавена, но не с 3 или 4 месеца, а с много години. Тя няма да бъде нещо еднократно, в рамките на няколко месеца - тя е 7-годишна и съвпада със следващия програмен период на

И колата на Боби Михайлов паркирана на място за инвалиди

Автомобилът на Борислав Михайлов беше на паркиран на място за хора с увреждания, съобщи bTV. Часове след като бе преизбран като член на Изпълкома на УЕФА президентът на БФС се прибра в България,

Реформите - не бързи, а внимателни и предвидими

Антоний Гълъбов Времето за реформи никога не свършва. Ефективното управление предполага непрекъснат процес на адаптиране и промяна. Динамиката и ритъмът на реформите не се определят от идеологическия

Има и такива гледки в България

Ангел Митрев ни е пратил тези снимки само с цитат от тефтерчето на Левски към тях: Народе!!! Георги Въчев пък пита защо в Доспат няма църква. В едни от най-красивите райони на България православни

"Бромак" на Цветан Василев поиска отвод на целия 5-членен състав на ВАС

Адвокатите на основния акционер в Корпоративна търговска банка - фирма "Бромак" на Цветан Василев, искат отвод на целия 5-членен състав на Върховния административен съд (ВАС) по делото за отнемане на