Мазилка се срути от сграда в Мездра и едва не погуби 2 деца

10-годишната Виолета се отървала само с уплаха. Снимка bTV

Паднала мазилка в центъра на Мездра едва не уби две деца, съобщи bTV. Инцидентът е станал днес на обяд.

Четвъртокласничката Виолета Миловска се прибирала от училище, когато мозайка се откъснала от фасадата на 4-етажна сграда.

„Изведнъж толкова голяма тухла падна върху мен и се разцепи в главата ми, аз много се уплаших", разказа момичето пред камерата на медията.

Огромни късове се стоварили и върху количка с бебе на годинка.

„Беше много страшно. Децата стояха с количката и изведнъж се чу нещо страшно, гръм, трясък. Взех мъничкото от количката", споделя майката Димитрина Иванова. Тя още не може да повярва, че бебето е без драскотина. Спасило го покривалото на количката.


Районът веднага е бил отцепен от полицията. Бащата на 10-годишното момиче твърди, че ще потърси отговорност от собственика на сградата.

„Не може така, аз разбирам да има вятър, буря, случва се, падат неща, откъртват се, но в един прекрасен слънчев ден за мен не е нормално да падат разни неща от сградите", коментира Петър Миловски.

Предстои проверка на цялата фасада.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Само в "24 часа": Ето я Стела, жената на Куката и нейната версия за скандала на плажа

                                                                                                                                                                                                       

Прокуратурата внесе обвинителния акт срещу Огнян Донев

Софийска градска прокуратура внесе обвинителен акт срещу Огнян Донев и Борис Борисов за данъчни престъпления, съобщиха от прокуратурата. Огнян Донев е обвинен в това, че на 02.04.2007г. в гр.

Проф. Кантарджиев: Много е вероятно заразените с бруцелоза в град Рила да са повече от 11

Много е вероятно заразените с бруцелоза в град Рила да са повече от 11. Това каза за Фокус проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести,

Трусът подплаши пловдивското село Стряма

Земетресението, което днес бе регистрирано в Пловдивско, беше усетено от жителите на село Стряма. Хората са се уплашили, но паника не е имало. Някои дори не разбрали,

Темида иска само 69 млн. лв. повече за бюджета си за догодина

Бюджетът на магистратурата за следващата година да е с 69 млн. лв. повече в сравнение с тазгодишния, който е 473 млн. лв. Това реши Висшият съдебен съвет.

Бивш зам. министър на правосъдието оглави апелативния съд в Бургас

Деница Вълкова, бивш зам. правосъден министър в екипа на Диана Ковачева, оглави апелативния съд в Бургас. Тя бе единственият кандидат за поста и бе избрана от Висшия съдебен съвет със 17 гласа "за",

Мая Манолова: Ще бъда активна и критична, но ще работя в интерес на гражданите

Благодарих на колегите от парламента, защото те очевидно повярваха, че ще бъда добър омбудсман, ефективен защитник на правата на българските граждани.