Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Още един изчезнал в планината - мъж на 70 години от село Крупник, Община Симитли

Полицаи, спасители, пожарникари и доброволци издирват мъж от село Крупник, община Симитли. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пирин Григор Дулев, кмет на селото.

Дъщеря на хирург в нелегалната пловдивска печатница

Дъщеря на пластичен хирург от Пловдив е участвала в изработването на фалшивите лични документи, шофьорски книжки, дипломи и задгранични паспорти, които бяха иззети от разбитата нелегална печатница в

Отпускат 1, 6 млн. лева за разкопки на най-голямата тракийска могила у нас

Най-голямата тракийска могила у нас - "Малтепе" край пловдивското с. Маноле, ще бъде превърната в музей на открито. Кметът на община "Марица" Димитър Иванов подписа договор с министерството на

Рекордна реколта от грозде в пловдивските села

Румънци изкупуват по 10 т на ден от Брестовица Обилна реколта с много сладко винено грозде очакват стопаните в Пловдивско. Според тях добивът ще е три пъти повече от м.г.

Французин почина в хотел в Банско

53-годишен френски гражданин издъхна в хотелската си стая в Банско. Мъжът бил на почивка в курорта заедно със съпругата си. Вечерта двамата се оттеглили в стаята си в известен хотел,

Голяма ВиК авария на най-възловия булевард в Пловдив променя маршрута на 11 автобусни линии

Поради авариен ремонт на магистрален водопровод пред ПУ „Паисий Хилендарски” – стара сграда, на 01. 09. 2015 г. /вторник/ от 9:00 ч. до 14:00 ч. се затваря за движение западното платно на бул.

Евакуираха жилищен блок в Димитровград заради пожар, психично болни запалили огън

Вход на жилищен блок беше евакуиран заради пожар, избухнал тази нощ в Димитровград. Горяха три апартамента, а двама души бяха откарани в болница заради съмнение за обгазяване, съобщи Нова телевизия.