Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Хасковският съд остави под подстоянен арест диспечери на радикален ислям

3-ма дейци на предполагаема терористична мрежа в испанската столица бяха оставени под постоянен арест от състав на Хасковския окръжен съд снощи. 18-годишният бразилец Кайке Поан Рибейро Гимараеш и

Заловиха 30 мигранти, сред които и деца, край Кюстендил

Група от 30 чужденци е установена на територията на община Кюстендил, съобщиха пред "Фокус" от районната прокуратура в града. На този етап се установява националността на чужденците.

Две жени пострадаха при челен удар край Разлог (обновена)

Kaтастрофа стана между Баня и Белица в района на Генерал Ковачев. Румънски автомобил, движещ се с висока скорост, навлиза в насрещното платно и се удря в идваща срещу него кола,

Стрелецът Петко Петков отива на съд

Обвинителен акт срещу стрелеца от Лясковец Петко Петков бе внесен днес в Окръжния съд във Велико Търново. Според прокуратурата, на 14 март 53–годишният Петков умишлено е убил командоса Емил Шарков,

За втори път т.г. в с. Елисейна пребиват 80-годишни сестри, за да ги ограбят

Маскирани за втори път тази година пребиха две възрастни жени от врачанското с. Елисейна за да ги ограбят. Трима разбили входната врата в дома на сестрите Магдалена / 84г./ и Анка /81 г./ Георгиеви.

РИОСВ прави измервания на въздуха в Мъглиж в следващите 24 часа

За минимален срок от 24 часа ще се измерват показателите серен диоксид, азотни оксиди, озон, въглеродни оксиди, въглеводороди (метанови и неметанови),

Майката на насиления Гошко: Страх ме е, искам да се махнем от Дебелт

"Страхувам се да останем в Дебелт. Не знам и как Гошко ще може да ходи пак в същото училище", сподели пред 24 часа майката на насиления в училищна тоалетна петокласник.