Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Фалшив сигнал за бомба в бар е получен във Враца

Фалшив сигнал за взривно устройство в бар е получен в полицията във Враца, съобщиха от пресцентъра на ОД н МВР-Враца.Тази сутрин, в 01:13 часа на тел.

Кметът на Гърмен: Ще има напрежение, идват футболни агитки

В района на Гърмен тази сутрин е спокойно, но се очаква по-късно да има напрежение, защото към селото се насочват агитки на футболните клубове "Левски" и ЦСКА.

Областният управител на Благоевград: Призовавам хората в Гърмен към спокойствие

Законът е еднакъв и трябва да се спазва от всички. Това коментира пред Фокус областният управител на Благоевград Бисер Михайлов във връзка с размириците в Гърмен.

Блъснаха човек във Варна

Човек е бил блъснат на входа на голям хипермаркет във Варна преди минути, съобщи "Петел". Автомобилът от инцидента е "Мерцедес". Колата е със счупено предно стъкло след сблъсъка.

Чакат здравния министър в пловдивския онкодиспансер

Здравният министър д-р Петър Москов пристига днес по обяд в онкодиспансера в Пловдив. Екипът на най-голямото в страната заведение за лечение на раково болни го покани миналата седмица на разговор.

Тризначки, заченати по естествен път, се родиха в Пловдив

Тризначки, заченати по естествен път, се родиха в Пловдив. Трите момиченца са първите, които ще се възползват от новата социална политика на общината.

Продават терена под изгорялата фрегата на бургаския плаж

Сделката между Областна управа и „Булгариен райзен” пред финализиране, няма да строим апартаменти, зарече се хотелиерът Димитър Караненов Престои промяна на едно от най-атрактивните места в Бургас -