Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Прокуратурата се самосезира и почна проверка в Галиче срещу Ценко Чоков

След публикацията ни от вторник "Ценко Чоков заплашва привърженици на опонента му в Галиче" прокуратурата в Бяла Слатина се самосезира светкавично и назначи проверка по случая.

Кандидат за съветник с отказана регистрация плаши да събори изборите във Велико Търново

Общинската избирателна комисия в Търново преди минути за втори път отказа да регистрира кандидата за общински съветник Милен Ангелов, а той заплаши, че безпрецедентното решение ще доведе до касиране

Миков в Каспичан: В листата ни има много млади хора, които ще определят бъдещето на страната ни

„Заставаме пред вас от името на нашата партия, която има 125 г. история. БСП е част от историята на България и част от нейното бъдеще. Радвам се, че в листата ни има много млади хора,

Цветанов в Търговище: Страхът тук вече се преодолява, ГЕРБ ще работи за видими резултати

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов даде пресконференция в град Търговище. Цветанов заяви, че кампанията минава без напрежение.

Криминалисти отново оглеждат мястото, където бе открит трупът на Момчил

Втори оглед е направен на лобното място на Момчил Семерджиев, чийто труп бе открит в подножието на Младежкия хълм. Криминалистите са установили точно къде се е намирало момчето,

10 прокурори на крак за изборите в Пловдивско

10 обвинители и още толкова секретари и деловодители ще следят за купуване на гласове в Пловдивския регион. В предизборния ден графикът им ще е от 8, 30 до 18 ч., а на 25 октомври - от 6,30 ч.

Кола помете дете в новозагорско село

Автомобил помете дете, докато пресича пътното платно. Инцидентът е станал тази сутрин в центъра на новозагорското село Дядово, съобщи "Дарик". Пристигналият на място полицейски екип установил,