Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Жаби, кал и слуз текат от чешми в Ихтиман

От чешмите в квартал "Изток" в Ихтиман текат жабешки крачета, кал и слуз. Това алармираха жителите на района, съобщи БТВ. От здравната инспекция в града посочват, че това се случва при дъжд.

Абстиненция мъчи зад решетките гард на убит предприемач, пуснаха го у дома

Горан Горанов, гардът на убития бизнесмен Георги Танев, който е обвинен за грабеж, се прибира вкъщи. Вчера състав на Бургаския окръжен съд потвърди определението на районните магистрати

Разбиха с брадва черепа на дървосекач

50-годишен дървосекач от Пазарджик е с опасност за живота, след като е бил ударен по главата с брадва от колега по време на работа. Инцидентът е станал навръх Великден, научи в. "Твоят Ден".

Търговка на мотики, скрила 287 000 лв. данъци, получи година условно

Година условно наказание получи търговка на мотики от Горна Оряховица, която преди 11 години ощетила държавата с над четвърт милион лв. от укрити данъци. Само за 3 месеца през 2003 г.