Преизбраха борда на видинската болница

Съветът на директорите на МБАЛ "Св.Петка" във Видин остана непроменен след извънредното общо събрание на акционерите, първата точка на което бе промяна в състава му.
 Никой от акционерите не направи предложение за смяна на досегашните членове и така бордът за следващия 3-годишен мандат се запазва в състав д-р Цветан Василев, който е и изпълнителен директор, д-р Димитър Димитров и Росица Спасова.

 Министерството на здравеопазването притежава 82 % от дяловете на лечебното заведение, а останалите 18 % са разпределени между общините от областта.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Пиян мъж лежа 1 час на площад във Варна, линейка го прибра

Почерпен мъж легна да си почине снощи около 2,30 ч. не къде да е, а в центъра на Варна до Севастопол, алармира читател на petel.bg. Човекът, който е бил на видима възраст 52-53 години,

Собственикът на запаления апартамент: Димът беше в целия коридор (СНИМКИ)

Беше около 2 часа през нощта. Целият коридор на етажа бе в дим, нищо не се виждаше. Паника обаче нямаше сред съседите, разказа пред 24 часа преди минути Йордан Костов, чийто апартамент в бл.

Многодетен баща строши полицейски бус, искал си децата

Многодетен баща от Враца счупи полицейски бус, за да върне децата си, научи „Конкурент”. До спречкването с униформените се стигнало, след като служители на отдел „Закрило на детето” пристигнали в

Цял вход в Бургас в дим и сажди, палят врата заради крадец

Целият първи вход в бл. 36 на бургаския ж.к. "Лазур" прекара безсънна нощ срещу понеделник, след като неизвестни злосторници подпалиха входната врата на един от обитателите - 54-годишен мъж.