Жена сигнализира за бомба в мола на бул. "Ситняково"

Снимка: Архив

Сигнал за бомба в мол „Сердика Център" на столичния булевард „Ситняково" е подаден тази сутрин в 10:25 часа от женски глас, съобщиха за bTV от пресцентъра на МВР.

В момента сградата се проверява, а служителите и посетителите са били изведени навън.

Преди два дни обаждане за бомбена заплаха бе направено и за друг мол - Mall of Sofia, който се на намира на бул. „Александър Стамболийски".

Тогава екипите затвориха търговския център за кратко като предпазна мярка, но не откриха експлозив.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Убити ли са изчезналите поляци на Златни пясъци? Има подозрения

Известният в Полша детектив Кшищоф Рутковски е поел издирването на сънародниците си – Йоана Станик и Максимилиан Марек. 26-годишният Макс и 23-годишната Йоана са в неизвестност от нощта на 6

След месец ясно дали бензинови пари или гъби са убили Цветана и 5-годишния й син

Повече от месец ще се чакат резултатите от лабораторните изследвания на тъкани, които трябва да разгадаят мистериозната смърт на 32-годишната Цветана Ненова от Панагюрище и 5-годишния син Лъчезар.

Цветан Цветанов ще посети Област Хасково

Заместник – председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Хасково на 19.09.2014 г. (петък).

Инвалид: Поклон на всички, които помагат на Мизия

Топли дрехи и завивки получи вчера 51-годишният инвалид Пламен Митовски от Мизия лично от посланика на Израел у нас Шаул Камиса Раз при акцията "Топло сърце".