Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Фандъкова: Над 5,5 млн. лв. са отделени тази година за основни ремонти на училища и детски градини в столицата

"В разгара на строителния сезон сме, каквато е нашата устойчива политика през последните години, правим ремонти на училищата и детските градини. Тази година сме отделили над 5,5 млн. лв.

“За” и “против” почивката на родното Черноморие

Публикацията “Е, как българите да не гледат към чуждото море?” на проф. Иван Т.Тодоров в “24 часа” преди дни предизвика оживен дебат в сайта на вестника. Ето част от коментарите.

Fibank отново е генерален спонсор на Международния джаз фестивал в Банско

През тази година 18-ото издание на международно признатия фестивал ще се проведе от 7 до 13 август, като всички присъстващи отново ще могат да се насладят на изпълненията на над 20 групи и

Трафикант излъга 50 бежанци и ги заряза в двора на строител в столичния кв. „Левски Г”

Строител завари вчера повече от 50 бежанци, половината от които деца, в двора на къщата си в столичния кв. „Левски Г”. Трафикант ги излъгал, че в имота на ул.

Скандални разкрития за плажа край Созопол

Почти цялото крайбрежие от Аркутино до блатото Алепу и дюните са урбанизирани територии. В началото на 2005 година община Созопол се включва в дружеството "Алепу Вилидж".

Връща се и втората ни група математици от Китай

Днес у нас се прибира втората група от математиците, останали блокирани на летище в Китай, съобщава "Нова телевизия". Българчетата от три училища останаха Заради технически проблем със самолета

НАП ще проверява и онлайн изданията

Не е изключено в близката седмица да бъдат възложени и ревизии на онлайн изданията за спазването на данъчното и осигурителното законодателство. Това каза пред Нова телевизия говорителят на НАП Росен