Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Висш американски дипломат пристига на посещение у нас

Висш американски дипломат пристига на посещение у нас. Премиерът Бойко Борисов ще се срещне със заместник-помощник държавния секретар на САЩ за Европа и Евразия Хойт Ий, съобщи bTV.

Рашидов: Няма да говоря с някакъв хорист, ще му дадем 100 лева да се успокои

Министърът на културата Вежди Рашидов изпадна в ярост, когато водещият на сутрешния блок на bTV му предложи да изслуша хориста от „Йоан Кукузел”, който в последните дни в медиите протестира срещу

Проф. Близнашки: Властта се оплете като пиле в калчища за съдебната реформа

Управляващите са се оплели „като пилета в калчища” и в крайна сметка са извадили предложения за конституционни промени, които са „сценарий, съшит с бели конци” за овладяване на съдебната система.

Панагюрище въстава заради прегазения Петьо, Пловдив го подкрепя с митинг

Жители на Панагюрище излизат днес на протест заради прегазеното там 6-годишно дете. Малкият Петьо стана поредна жертва на високата скорост, прегазен от известния с увлечението си към нея местен

Вицепрезидентът на ЕК: Трябва да премахнем таксите за роуминг веднъж и завинаги

Днес в София се открива най-големият европейски бизнес форум за дигиталната икономика CEEDS'15 by Webit. Представители на най-големите и най-успешни фирми, млади предприемачи, инвеститори,

До 200 лв. плащаме за безплатен санаториум

До 20 лв. на ден всъщност трябва да плати всеки българин, който реши да ползва безплатните санаториуми, които осигурява НОИ. Това става ясно от публикуван ценоразпис на осигурителния институт.

Близки на прегазения Петьо: Детето можеше да е живо, ако имаше легнали полицаи на улицата

Легнали полицаи може да сложат на улицата в Панагюрище, където бе прегазен 6-годишният Петьо Гевечанов, научи “24 часа”. По трасето, част от републиканската пътна мрежа, от години се знае,