Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Ивайло Калфин: Цялата истина за КТБ. Сидеров: Шефът ви Първанов има пари там

От парламентарната трибуна Ивайло Калфин поиска да не се бърза с обявяването на фалит на КТБ. Той каза, че трябва да се направи всичко, за да разберат българските граждани какво точно се е случило.

Менда Стоянова: Румен Гечев да не е имал тапи в ушите

Промените, които са направени в текста на решението на Бюджетната комисия, са по предложения на народните представители, каза Менда Стоянова от трибуната на парламента.

Близнашки: На 10 ноември трябва да имаме правителство

Надяваме се около 10 ноември, тази историческа дата, свързана с демократичните промени в България, да имаме ново правителство и всички работим в тази посока. Това заяви премиерът проф.

Румен Гечев: Няма да позволим самоокрадени банки да висят на бюджета

БСП ще бъде категорично против бюджетът да спасява закъсали банки. Впрочем, има интересна промяна в проекта за решение- на дебатите на комисията пишещше,

Първо в "24 часа": Внезапна сърдечна смърт е покосила режисьора Захари Паунов

Хронично сърдечно заболяване-хипертонична болест е довело до внезапно спиране на сърдечната дейност на режисьора Захари Паунов. Това каза аутопсията извършена рано тази сутрин в съдебна медицина в

Агонията на поп Кръстьо

След като оцелява при поне три покушения, поп Кръстьо в крайна сметка е пощаден. Смъртната му присъда е заменена с доживотен позор. Предателството на Левски съсипва живота му,

Румен Овчаров: Няма никаква опасност да ходим на избори, правителство ще има

Няма никаква опасност да ходим на избори, правителство ще има, въпросът е какъв ще бъде форматът му. Това каза пред ТВ7 Румен Овчаров, член на НС на БСП и министър на икономиката и енергетиката в