Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Мъж открит застрелян до езерото Казичене

Мъж е намерен мъртъв тази вечер в колата му близо до Околовръстен път в София и до езерото Казичене, съобщи БЛИЦ, позовавайки се на очевидци. Недалеч от мястото има бензиностанция.

300 дни подслушване - прекалено! И всички българи да станат агенти, няма как да свършат тази работа

- Г-н Палдер, отдавна следите съдебната система у нас. Кое е слабото място - съд, прокуратура, следствие? - Когато преди 19 г. дойдох в България, навсякъде имаше слаби места. Полицейското...

Министерският съвет решава утре: 30 корумпирани от властта в затвора

30 високопоставени политици и чиновници, замесени в корупция, да влязат в затвора. Тази цел поставя правителството пред ново спецзвено за борба с корупцията по висшите етажи.

"168 часа": Лъжа е, че българка е спала с 1026 мъже за ден и поставила световен рекорд

Н овината за русенката, която преспала с 1026 мъже за 1 ден и детронирала световната рекордьорка Лиса Спаркс със стотина бройки, се оказа лъжа. Близо седмица интересът към Деница Севдова в онлайн

Брюксел ни плаши със съд заради червей

Европейската комисия отправи последно предупреждение към България, преди да изпрати страната на съд за невъведени в националното ни законодателство европейски норми във връзка с директивата за

Скандал за паркиране завърши с побой в София

Скандал за паркиране завърши с побой. В центъра на София мъж направил забележка на шофьор, паркирал върху тротоара под терасата му и му разбили главата, съобщава Нова телевизия.

Огромни поражения в горите след ледения дъжд (снимки)

След тежката зима и обледяването на дърветата в Северозапада идва нова опасност за горите, съобщи Нова телевизия. Ако падналите и изкоренени дървета не се съберат навреме,