Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Пловдивската пожарна отводнява дворове и къщи в град Съединение

Продължава отводняването на дворове и къщи в град Съединение, където през нощта се е изсипало сериозно количество дъжд. Това съобщи за Радио "Фокус" - Пловдив инспектор Георги Кунев,

От НАП предупреждават за измама по електронна поща

Във връзка с нови сигнали от клиенти на приходната администрация за получени съобщения по електронната поща, в които се иска попълване на банкови данни и информация за кредитни карти.

Отводняват част от АМ "Тракия" заради прелял канал

Част от пътното платно на АМ "Тракия" е била наводнена от канала при отклонението за село Цалапица. На място са изпратени екипи на пожарната, които да отводняват.

Златка Димитрова: Намекнаха, че Иво Аръков не харесва жени

Точно в 8 часа тази сутрин съквартирантите бяха събудени в къщата на "ВИП брадър". Те обаче не демонстрираха желание да се вдигнат от леглата и им бяха необходими повече от десет минути,