Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Започва делото за прегазения Петьо от Панагюрище

В Пазарджик гледат делото срещу Цветан Пъков, който на 14 април прегази и уби на улица в Панагюрище 6-годишния Петьо Гевечанов, информира Нова тв. Обвинението срещу Пъков е за непредумишлено

Последен шанс за смяна на личния лекар

Последен шанс за смяна на личния лекар. До днес всяко здравноосигурено лице има право да смени джипито си с друго, което е сключило договор със Здравната каса, информира Нова тв.

Засекретиха делото за горите на Симеон

Делото, което земеделското министерство води срещу бившия премиер Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария-Луиза, за да си върне 16 500 дка рилски гори, бе засекретено в Софийския окръжен съд.

До Гърция с повече кеш и пълен резервоар - всичко за кризата

Съседите дават до 30% отстъпка за плащане в брой и без касов бон Българите, които пътуват в Гърция, трябва да носят достатъчно пари в брой, а шофьорите - да се запасят с бензин,

Обмислят 10% по-ниски цени за болниците

Всяко лечебно заведение може да се продава цяло или на части Надзорният съвет на здравната каса отново обсъди намаление на цените на клиничните пътеки,

Без наказание за доктора, публикувал скандални снимки и пост във фейсбук

Доцент Иван Трифонов, завеждащ родилното отделение в Акушеро-гинекологичната клиника на УМБАЛ „Проф. Стоян Киркович” в Стара Загора, няма да бъде уволнен”, съобщи доц.

Радослав Янкулов: Не може да се говори за принуда, програмният директор на БНР напусна по собствено желание

"Иво Тодоров напусна с молба лично подписана от него. Така че не мога и не искам да говоря нито за сценарий, нито за принуда. Все пак става дума за неща, които се случват между зрели хора.