Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Мария била откарана в болница в събота. Състоянието й рязко се влошило в понеделник

Тежка инфекция в белите дробове и бъбреците е причина за смъртта й Отиде си Мария Данаилова, съпругата на Стефан Данаилов. Тя е починала тази нощ, потвърдиха за TV7 от пресцентъра на БСП.

Съпругата на Ламбо била сред най-красивите манекенки през 60-те и 70-те (галерия)

Като се запознава със Стефан Данаилов Мария е известна столична манекенка и работи за модните списания от онова време. Снимките й са на кориците на "Лада" и "Жената днес".

Социалните изтръгнали дете от родителите му вместо да помогнат

Социалните служби са отнели дете от родителите му, без да спазят цялата процедура за финансово подпомагане. Те нападнали майката Снежана, издърпали детето и тръгнали.

Племенник на пастор разиграва полицията с фалшив сигнал за разбил се самолет в Рила

Сигнал за самолет, който се е разбил Рила, вследствие на което е предизвикан пожар, изправи на нокти полицаи и огнеборци в Пиринско, съобщи БГНЕС. Снощи към 20.30 часа на телефон за спешни повикван