Раздават пенсиите по-рано заради празниците

Снимка: Архив

Във връзка с празничните и почивни дни през месец декември 2012 г. изплащането на пенсиите за последния месец от годината ще започне на 6-ти декември (четвъртък) и ще приключи на 17-ти декември (понеделник). Това съобщиха от Националния осигурителен институт (НОИ) след съгласуване с Министерство на финансите на сроковете за годишното приключване на банковите сметки на бюджетните предприятия.

Пенсии ще се изплащат и на 15.12.2012 г. (събота), който е обявен за работен ден. Изплащането на пенсиите ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

Преводите на сумите на декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 6-ти декември 2012 г.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Вежди Рашидов пред 24 часа за ареста на Петко Дурмана: Непростимо е да бъде унижаван така (Видео от ареста)

Не може един човек на изкуството да бъде унижаван така, да му бъдат слагани белезници и то в музей, където е неговото място. Непростимо е поведението на полицаите.

Министър Веселин Вучков иска да намали дефицита в МВР до 70 млн. лв.

Ще направим всичко възможно да сведем дефицита в МВР до 50-70 млн. лв. до 1 януари 2015г. В момента е 200 млн.лв. Това каза министърът на вътрешните работи Веселин Вучков пред журналисти в парламента.

Свличането на Траката - божие наказание за държавни далавери

Една може би непрофесионална работа на няколко квадратни метра предвещава поредния свлачищен катаклизъм край Варна. След като рухнаха скалата над Кабакум, на пътя край Трифон Зарезан, на нос Галата.

Пиян, преследван за откраднато гориво, чупи с глава стъкло на патрулка в Павликени

Пиян шофьор, заредил автомобила си с гориво без да плати и оказал съпротива на полицейски служители, е задържан в Павликени. Тази нощ около 2 ч. в управлението е получен сигнал от служител на

Автобус с 23-ма пътници се преобърна във Върбишкия проход

Автобус с 23-ма пътници се е преобърнал в канавка във Върбишкия проход. Инцидентът е станал около 9,30 часа днес, съобщи БНР. Автобусът е пътувал от Варна за Ямбол.  Няма пострадали.

Борисов: Ще работя и в правителство на малцинството

Поел съм ангажимент да работя дори в правителство на малцинството в името на държавата и хората. Всеки човек или партия има право да ревизира и да прави това, което счита за добре за себе си.

Братът на Нидал Алгафари - Басел отвори ресторант за бързо хранене в Харманли

“Харманли няма нужда да пътува, защото светът минава през него.” Това са думи на големия български писател и харманлиец Генчо Стоев. Аргументите са категорични: възникналото в началото на XVI в.