Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Митов, Агов и още двама в битка за посланик в САЩ

Елена Поптодорова или Меглена Кунева може да оглави Външно, ако министърът замине за Вашингтон Сериозна битка между четирима се заформя за поста посланик в САЩ.

Валери Симеонов: Ако токът поскъпне след 1 август, не гарантирам подкрепа на кабинета

Ако токът поскъпне след 1 август, не гарантирам подкрепа на кабинета. Това казва в интервю за „24 часа” съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

625 са свободните места след второто класиране за гимназии

625 са свободните места след второто класиране за елитните гимназии в София, съобщиха от регионалния инспекторат. В паралелката на Националната природо-математическа гимназия с профил

Пожарът в Чернобил не е променил радиационния фон в България

Няма изменение на естествения радиационен фон на територията на България. Това съобщи за "24 часа" Марина Низамска, шеф на аварийния център на Агенцията за ядрено регулиране във връзка с

1 млрд. лева отиват за вдигане на ниските пенсии (обзор)

Пенсионната реформа ще освободи 1 млрд. лв., които в момента отиват за запълване на дефицита в НОИ и с тях ще се подпомогне по-големият ръст на ниските пенсии.

Отварят къпалнята “Мария Луиза”

Къпалнята “Мария Луиза” и Летният театър в Борисовата градина в София трябва да се възстановят. Това стана ясно при обявяване на победителя в конкурса кой да направи подробен устройствен план на

Посланичката на САЩ: Тръгвам си, България ще ми липсва

Посланичката на САЩ у нас Марси Рийс напуска поста и си тръгва от България след няколко седмици. Това съобщи самата тя на празненство в посолството в София по случай 4 юли,