Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Кунева: Воля за борба с корупцията в парламента няма!

Бламираха я партньорите от ПФ и АБВ. Тя благодари на РБ и ГЕРБ и заяви, че битката продължава и вече е първа кауза "Воля за борба с корупцията в българския парламент днес не беше демонстрирана.

Президентът Плевнелиев откри щаба на НАТО в София

Президентът Росен Плевнелиев преряза лентата на щаба на НАТО в София. Така нариченият щаб за интегриране на силите на НАТО се намира в сградата на министерството на отбрана срещу института "Пирогов".

Цветанов супертолерантен- изслуша чинно всички лидери

Цветан Цветанов е единственият водач на парламентарна група, който вчера в първия ден на откриването на сесията на Народното събрание, търпеливо изслуша в пленарна зала всички изказвания.

"Пловдив 2020" - виж всичко за бизнес форума, организиран от "24 часа" и "Труд"

Томислав Дончев: Трябва да търсим алтернативи на еврофондовете Иван Тотев: Пловдивският бизнес бързо пое по пътя на растежа (Снимки) Божидар Лукарски: Горивата могат да паднат и още Трима министри на

Томислав Дончев: Трябва да търсим алтернативи на еврофондовете

До 2023 г. европейските фондове ще са основният инвестиционен ресурс в България, поне като публични инвестиции, обяви вицепремиерът Томаслав Дончев по време на дискусията „Пловдив 2020“,

Иван Тотев: Пловдивският бизнес бързо пое по пътя на растежа (Снимки)

Компаниите в Пловдив бързо преодоляха кризата и поеха по пътя на растежа, заяви кметът на Пловдив Иван Тотев при откриването на дискусията „Пловдив 2020“, организирана от в. „24 часа“ и в. „Труд“.

ТИР блъсна служтел на ДАИ, мъжът почина

 Служител на ДАИ почина след като беше блъснат от ТИР на главен път I-8. Това съобщиха пред „Фокус” ОД на МВР – София. Сигналът за инцидента подаден в 10:01 часа тази сутрин.