Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Община Варна ще стопанисва Юнашкия салон в града

В присъствието на министрите на регионалното развитие Лиляна Павлова и на спорта Красен Кралев кметът на Варна Иван Портних получи официално документите на Юнашкия салон в града., съобщиха от МРРБ.

Мъжът от Воднянци се застрелял от бедност

63-годишният мъж, който се застрелял смъртоносно с газов пистолет в главата във видинското с.Воднянци се е самоубил от бедност, смятат съселяните му. Простреляният е намерен в дома му в сряда вечерта

Слави Бинев оглави парламентарната комисия по култура и медии

Слави Бинев става председател на парламентарната комисия по културата и медиите. Това реши парламентът на днешното си заседание. Бинев бе предложен от Патриотичния фронт.

Разследват арестувания пловдивски бизнесмен Радослав Керанов за серия палежи

Арестуваният вчера пловдивският бизнесмен Радослав Керанов, който дава под наем 140 таксита в града, се разследва за множество престъпления от различно естество, заявиха от полицията в града. Освен

Мая Манолова нямало да цепи БСП, най-много да излезе от ръководството

Аз съм последният човек, който ще отиде в друга формация, ще прави друга формация или ще работи срещу БСП. Това каза депутатът от БСП лява България Мая Манолова пред журналисти в парламента.

Павлова: В готовност и мобилизация сме за зимно поддържане на пътищата

Нямаме драстични притеснения. На територията на цялата страна има достатъчно техника и химикали за зимно поддържане. Това каза на пресконференция във Варна министърът на регионалното развитие и

Избраха ръководства само на 12 от 22-те парламентарни комисии - вижте кои са

Народното събрание избра членове и ръководство на 12 от 22 предвидени постоянни парламентарни комисии, съобщи БГНЕС. Осемте парламентарни групи успяха да постигнат съгласие за състава и ръководството