Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Теодора Духовникова: Ставам зла, засегнат ли децата и мъжа ми

Не сменям театъра за никакъв филм, категорична е талантливата актриса Да поддържаш актрисата в себе си е адски трудно. Това е тревожност на една особена порода - несресана, рошава,

Транспортират утре до Москва малката Алиса, ще се възстанови напълно

Специаленият самолет на руското Министерство на извънредните ситуации се очаква да кацне на бургаското летище утре, с него до Москва ще бъде евакуирана 4-годишната Алиса Дикарева,

Софийското метро: от утре с 31 станции и 36 км линии

Все по-бързо, все по-далече, все повече Така може да се резюмира напредъкът по строителството на Софийското метро с подкрепата Оперативната програма „Транспорт“ през последните няколко години.

Църквата "Св. Атанас" в Мало Конаре е вкопана 1 метър в земята

В инициативата на "24 часа"- "Снимайте църквата до вас" се включи и Стоимен Спасов, бивш кмет на с. Мало Конаре /1999 г. - 2007 г./.Поздравявам Ви за прекрасната инициатива да направите карта на

Екатерина Захариева: Ужасих се от данните за управлението на КТБ

Още от 2008 г. службите за сигурност са имали информация, че Корпоративна търговска банка не е съвсем стабилна, но защо не са реагирали още тогава? Това попита началникът на Кабинета на държавния

1% от всички диагностицирани случаи на рак на гърдата са на мъже

В Белгия един на всеки 800 мъже е развил рак на гърдата, показва изследване, публикувано на интернет страницата на белгийския канал RTBF, предаде БГНЕС.

Купете си вестник 24 часа - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца