Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Румен Петков пред 24 часа: Чувствам се много добре

"Чувствам се много добре, благодаря на екипа, който ме оперира". Това сподели пред "24 часа" зам.- председателят на АБВ Румен Петков. Вчера сутринта той е приет във ВМА с планова операция от херния.

Лекар от Спешна помощ: Москов не е расист, опитва се да направи нещо за нас

Министър Петър Москов не е расист и лъжец, а се опитва да направи нещо за нас. Спешната помощ не сме само ние, лекарите, а тук са включени и пациентите, които имат огромна нужда от нас.

Намериха тялото на издирваната от няколко дни 86-годишна жена

Издирваната от няколко дни 86-годишна от село Горно Къпиново е намерена вчера мъртва, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Кърджали. Около 11.30 часа издирваща група от полицията в Кирково открила

Няма отменени или закъснели полети на летище София

Няма закъснения или отменяне на полетите на летище София заради усложнените метеорологични условия, съобщиха за  „Фокус” от пресцентъра на столичната аерогара. Всички полети излитат по разписание.

Марешки загуби дело срещу Здравната каса за 10 млн. лева

Здравната каса спечели на последна инстанция дело на обща стойност за приблизително 10 млн. лева, заведено от аптеки от веригата „Марешки”, предаде Нова телевизия.

Стартира пролетния прием в магистърска програма “Банков мениджмънт”

Програмата е резултат на общите усилия на Нов български университет, департамент „Икономика ” и Международен банков институт ООД. Магистърска програма “Банков мениджмънт” е с двугодишно обучение (три

Зам.-министър Грудев: Ще подпомагаме само активните земеделски производители

Два нови елемента има в тазгодишната кампания за изплащане на субсидии на земеделските производители. Това заяви в“ заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев пред Фокус.