Безлихвен заем от пионерите в сектора на бързите кредити

Безлихвен заем? Може да звучи невероятно, но е реалност с „credissimo”. Компанията, която работи от 2007 г. на пазара, отпуска бързи кредити, включително и такива, които може да върнете без оскъпяване.

Първият заем „credissimo” до заплата“ ще бъде без лихва, ако изберете период за връщане от 15 дни. Оттам дават пример. Усвоявате заем от 200 лв. и след 15 дни връщате 200 лв. - без никакво оскъпяване, такси и скрити условия.

Има възможност за удължаване на срока за изплащане, ако на падежа нямате възможност да погасите целия заем. Примерно не можете да върнете усвоените 200 лв. на 15-ия ден. Заемът се подновява за нов 15-дневен период. Подновяването може да става неограничен брой пъти, като се плаща само оскъпяването.

Заемът „сredissimo до заплата“ може да е в размер от 100 до 399 лв. Срокът за връщане може да е от 15 до 30 дни.
„credissimo” има и други продукти - “credissimo плюс“ и „credissimo пенсионер“. При тях може да вземете от 200 до 1000 лв. за период между 3 и 13 месеца.

Заемите на „credissimo” имат редица предимства. Те се отпускат само до 20 минути и само срещу лична карта, без поръчители и без обезпечение. Няма такса за кандидатстване, нито за предсрочно погасяване. От компанията информират, че лихвените условия не се променят през целия срок. За коректни клиенти се дават отстъпки, които могат да стигнат до 23% от оскъпяването. Има възможност за рефинансиране – ако сте редовни платци може да получите нов заем преди да сте погасили изцяло текущия. Парите се усвояват в брой. Могат да се погасяват по банков път, FastPay и EasyPay.

Заявлението за заем става бързо и лесно онлайн. Нужно е попълване на кратката форма в сайта на компанията на интернет адрес credissimo.bg. При одобрени, ще получите обаждане от служител на компанията до 20 минути.

„credissimo” е търговската марка на „Глобекс Финанс“ АД. Компанията е създадена през юли 2007 г. и развива дейност в сферата на потребителското кредитиране. Още тогава за първи път в България предложи на пазара кредит до 20 минути. През 2008 г. отново първи предложиха онлайн кредитите. През 2011 г. пак бяха пионери - първи пуснаха безлихвен заем на българския потребител. „Винаги сме били иноватори, които движат пазара в една по-добра и модерна посока”, казват от  „credissimo”. Компанията вече има над 120 000 клиенти.

Статията е изготвена с материали на credissimo

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Пострадало от наводненията в Габровско семейство: В мазето не може без ботуши, има само тиня

Поредна безсънна нощ преживя семейството на Станка Иванова и Петър Маргов в габровското село Враниловци, което беше наводнено след поройния дъжд в понеделник, съобщи bTV.

Парламентът няма кворум, ще заседава утре

Парламентът няма да открие днешното си заседание поради липса на кворум, съобщи Фокус. В пленарна зала се регистрираха 104 народни представители. От залата отсъстват депутатите от ПГ на ГЕРБ и ПГ на

Художникът от Карлово изчезнал, след като сестра му изпратила пари от Америка

Художникът Даниел Хитов е изчезнал, след като сестра му Лолита Николова изпратила пари от Америка, където тя живее. Хитов е в неизвестност от 22 юли, когато е бил видян за последно да ходи пеша между

Янев: „България без цензура” е финансирана незаконно. Бареков: Тези, които унищожиха КТБ, разбиват и партията ми

Разполагаме с документи, доказващи финансирането на партията на Николай Бареков с незаконни кешови средства от Цветан Василев и КТБ и сме ги предоставили на прокуратурата, затова няма да ги оглася.