Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Криско ходел с 6 човека охрана

Криско има 6 човека охрана, пише жълт уебсайт. На празника на град Радомир миналия месец скандалният изпълнител бе пазен от няколко горили, гласи клюката.

Истина или лъжа: Ернестина Шинова се ядосала, че Джино спечелил, обърнала му гръб

ЖЪЛТИНИТЕ Голямото приятелство, което Ернестина Шинова демонстрирала към Джино Бианкалана в къщата на “ВИП Брадър”, се оказало театър и лицемерие. Това написа преди дни жълта медия.

Канили Део за “ВИП Брадър Ол Старс”

ЖЪЛТИНИТЕ Предложили на Део да стане част от “ВИП Брадър Ол Старс” малко преди да започне шоуто преди седмица. Това преписаха няколко медии една от друга наскоро.

Истина или лъжа: Евгени Минчев напускал “Биг Брадър ол старс” по собствено желание

ЖЪЛТИНИТЕ Eвгeни Mинчeв нacтoявa дa cи зaминe oт къщaтa нa предаването “Биг Бpaдъp ол стapc” cлeд cкaндaл, писа много жълт сайт в петък. Според изданието причината е огромен скандал,

Истина или лъжа: И Зейнеб си тръгвала от “На кафе” след Джуджи

ЖЪЛТИНИТЕ След Деляна Маринова-Джуджи, която вече не е на екран, от “На кафе” си тръгва и Зейнеб. Това написа жълт всекидневник. Според клюката промяната щяла да стане ясна съвсем скоро.

Истина или лъжа: Линейка в “Биг Брадър” заради Соня Колтуклиева

Здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa Coня Koлтyклиeвa сe влоши, писаха няколко жълти сайта в сряда, дни след старта на “Биг Брадър ол старс”. Журналистката, която е в къщата на предаването,

Истина или лъжа: Джуджи в депресия, пръска хиляди по казина в Италия

ЖЪЛТИНИТЕ Деляна Маринова-Джуджи, която водеще рубрика в “На кафе”, но насоро беше свалена от ефир, била в депресия. Според клюка в жълто издание, за да лекува обидата от уволнението,