Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Дъщерята на Мартина Вачкова с гадже, майка й не го харесва

ЖЪЛТИНИТЕ Рада, дъщерята на Мартина Вачкова, отскоро имала гадже, пише жълт вестник. Според клюката обаче актрисата изобщо не харесвала момчето. Затова тя се опитвала по всякакви начини да раздели

Истина или лъжа: Пламен Богданов от “Биг Брадър” участвал в гей порно

Пламен Богданов участвал в гей порно. Тази новина преписват една от друга  жълти медии в продължение на няколко дни. Всички публикации са придружени със стопкадър видео, на който се виждат двама мъже.

Истина или лъжа: Фики Стораро пее заедно с гаджето си по участия

Фики Стораро набута гаджето си - певицата Жулиета, в “Пайнер”, писа столичен всекидневник във вторник. Според изданието те са непрекъснато заедно и дори изпълнителят я взема със себе си да пеят

Истина или лъжа: Кали пребила съседка с торба с домати

ЖЪЛТИНИТЕ Кали преби съседка, пише жълт всекидневник. Певицата имала тригодишна вражда със съседка от горния етаж, която шумяла непрекъснато, вдигала купони,

Истина или лъжа: Зуека и Рачков във война - карат се на репетиции

Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков били във война, пише жълт всекидневник. Според клюката водещите на “Господари на ефира” имали обтегнати отношения и непрекъснато се заяждали един с друг по време

Истина или лъжа: Наталия Симеонова иска да си прави златна баня

ЖЪЛТИНИТЕ Наталия Симеонова е планирала грандиозен ремонт на банята в къщата си, пише жълт вестник. Според изданието водещата ще промени изцяло помещението - ще сложи плочки от чисто злато.

Истина или лъжа: Яна Маринова участва в истински кеч двубои

ЖЪЛТИНИТЕ “За първи път у нас ще се проведат кеч двубои на живо. Всеки двубой ще бъде с шоу битки, истински ринг, колани, съдии. Уникалното е, че в тях ще участват наши знаменитости.