Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Истина или лъжа: Психоложката Ани Владимирова била в депресия и без клиенти

Клиентите на психоложката Aни Bлaдимиpoвa вce пoвeчe намаляват и затова тя е изпаднала в депресия, писа много жълт сайт вчера. След това новината беше преписана и от други издания.

Истина или лъжа: Зорница Линдарева била приета в клиника

ЖЪЛТИНИТЕ Зорница Линдарева била приета в клиника за лечение на зависимости, написа много жълт столичен всекидневник преди дни. Според изданието манекенката е изпаднала в тежка депресия,

Истина или лъжа: Рачков ще прави продуцентска компания

Димитър Рачков и половинката му Мария Игнатова били решили да напуснат компанията на Маги Халваджиян, писаха жълти издания. Двамата недоволствали, че не можели да се развиват.

Истина или лъжа: Стефка Берова емигрирала

Стефка Берова емигрирала и нямало да се връща вече в България, писаха жълти медии. Информацията си набавили не от самата певица, а от неколцина нейни колеги,

Истина или лъжа: Гала получила предложение за брак на Малдивите

ЖЪЛТИНИТЕ Гала получила предложение за брак, пише жълто издание. Това се случило по време на ваканцията на водещата и приятеля ѝ Стефан на Малдивите.

Истина или лъжа: Милена Славова ще плаща неустойки на “Фермата” - отказала да участва в последния момент

ЖЪЛТИНИТЕ Милена Славова ще плаща неустойки, пише жълто издание. Според клюката в последния момент тя отказала да участва в предаването “Фермата”, което стартира на 13 септември от 20,

Роксана била новата любов на Тони Стораро

ЖЪЛТИНИТЕ: Роксана и Тони Стораро криели любовна афера, пише жълто издание. Чувствата им пламнали преди два месеца по време на общо участие на сватба в Монтана.