Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Камелия Воче с високо кръвно от лошо хранене

ЖЪЛТИНИТЕ Камелия Воче страдала от високо кръвно, пише жълт вестник. Певицата дори отишла на лекар заради проблема и минала на много строга диета, за да се излекува.

Луиза Григорова щяла да напуска страната заради любов

ЖЪЛТИНИТЕ Луиза Григорова била на път да побърка близките си, пише жълт сайт. Причината била, че младата актриса решила да заживее в чужбина заради любов.

Истина или лъжа: Орлин Павлов намерил гадже във фейсбук

Орлин Павлов се влюбил в момиче, с което се запознал във фейсбук, пише жълт вестник. 20-годишната девойка първа писала на певеца, обяснявайки му, че е огромна фенка на музиката му. Първоначално той ня

Истина или лъжа: Атанас Месечков щял да става монах

ЖЪЛТИНИТЕ Атанас Месечков е решил да се замонаши, пише жълт всекидневник. Танцьорът искал “да се изчисти” от греховете си, затова щял да се отдаде на религията. Дори бил избрал манастира в Бачково.

Истина или лъжа: Внукът на Халваджиян обгрижван от две бавачки

ЖЪЛТИНИТЕ Първият внук на Магърдич и Кремена Халваджиян – малкият Еди, е обгрижван царски, написа много жълт всекидневник. Според изданието родителите на бебето Бедрос Халваджиян и Александра Енева

Истина или лъжа: Антония Петрова влиза наесен в риалити със Златка Райкова

Златка Райкова и Антония Петрова ще участват в ново риалити, чиито продуценти са Иван и Андрей. Това написа жълт сайт преди дни. Името на предаването щяло да бъде “Фермата”, а идеята му - нещо средно

Истина или лъжа: Део щял да става баща през лятото

Део и приятелката му Мариана чакат бебе. Тази новина преписват от седмица една от друга жълти медии. Сайтове и вестници твърдят, че водещият отдавна си бил поставил за цел да държи бебе в ръцете си, п