Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

Истина или лъжа: Изхвърлили Иво Андреев от столична дискотека

ЖЪЛТИНИТЕ Водещият на прогнозата за времето по Нова телевизия Иво Андреев има забрана да посещава няколко от най-лъскавите нощни заведения в центъра на София, твърди жълт седмичник.

Истина или лъжа: Ели Гигова сгодена, прави баща си дядо

ЖЪЛТИНИТЕ Ели Гигова поднесе огромна изненада на семейството си. Баща и? Николай Гигов е на седмото небе от щастие, защото дъщеря му вдига сватба и скоро ще го направи дядо.

Истина или лъжа: Мартина Вачкова си разменяла любовни есемеси с оператор

Мартина Вачкова се влюбила като тийнейджърка в 20 години по-млад оператор, пише жълт вестник. Медията дори цитира името на новото увлечение на актрисата - Димитър Радев. За него разбрала дори дъщеря

Истина или лъжа: Иво Аръков бил в депресия - нямал ни гадже, ни работа

ЖЪЛТИНИТЕ Любовна депресия тресе Иво Аръков, написа много жълт сайт преди няколко дни. Актьорът страдал от факта, че е сам и няма половинка. След раздялата си с Мика Стоичкова той не е срещнал

Истина или лъжа: Хасан и Ибрахим се местели в Австрия

Малките пианисти Хасан и Ибрахим, които участваха в конкурса "Евровизия" с Крисия, ще се преместят да живеят в Австрия, съобщил за столичен всекидневник баща им Денис Игнатов.

Истина или лъжа: Деси Цонева и Тачо имали романтична връзка

Стефан Манов-Тачо, съпругът на Жени Калканджиева, имал романтична връзка с Деси Цонева, дъщерята на тв водещия Димитър Цонев, писа много жълт седмичник.

Истина или лъжа: Диана Любенова се е подложила на лифтинг в пловдивска клиника

Диана Любенова си е направила лифтинг в края на миналата година, написа много жълт всекидневник. Според изданието тя се е подложила на интервенцията в клиника в Пловдив.