Истина или лъжа: Орлин Павлов и Яна Акимова били разделени от месеци

Яна Акимова и Орлин Павлов не са заедно от лятото, пише жълто издание. Двамата са разделени от месеци, но се наговорили да запазят неприятната новина в тайна. Затова според уговорката Яна се появила на един от лайфовете на риалити шоуто "ВИП Брадър", в което Орлин участва, въпреки че отдавна не са двойка.
Потърсихме Орлин Павлов и ето какво каза той.

Лъжа е, няма такова нещо. С Яна сме си заедно. То нали се знае, че за всеки от нас трябва да напишат, че е гей, че е наркоман или че се е разделил с приятелката си. Нищо ново под слънцето", каза Орлин Павлов.

Така певецът отрече слуховете, че с Яна не са заедно от лятото.

"По принцип аз чувам понякога лъжи по мой адрес и дори се забавлявам. Но за по-възрастните не е така. За баба ми, дядо ми и родителите ми невинаги е забавно. Затова не е хубаво да се пишат такива неща. В случая не е и толкова сериозно, но трябва да има мярка", добави още Павлов.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

-34
Кои са тези?

Добави коментар

Добави коментар

Истина или лъжа: Оперирали коляното на Захари Бахаров, в театъра ще го заместват

Захари Бахаров отново лягал под ножа, писаха жълти издания тази седмица. Според клюката актьорът "го закъсал" с коляното и щял да се подложи на операция за втори път. Това била причината известният

Истина или лъжа: Денди изгубил златен часовник и пари на покер

ЖЪЛТИНИТЕ Любомир Милчев-Денди е изгубил ценни предмети на покер, пише жълт вестник. Ексцентричният писател не си спомнял за случката, тъй като бил добре почерпен и чак на другия ден осъзнал какво

Истина или лъжа: Тази година нямало да има конкурс “Мис България”

ЖЪЛТИНИТЕ Короната на “Мис България” няма да бъде сложена от нито една българка тази година, пишат жълтите медии. През последните 3 г. конкурсът за красота се провеждаше като риалити предаване по Тв7.

Истина или лъжа: Алекс Раева искала да измести Мария Илиева от “Х Фактор”

Александра Раева е решила да се възползва от масовото негодувание на зрителите към Мария Илиева като поиска от продуцентите на “Х Фактор” да я направят съдия в следващия сезон.

Истина или лъжа: Димитър Цонев започнал да си търси личен уролог

Димитър Цонев - журналистът, на когото зрителите имат голямо доверие, насочи общественото мнение към проблема с рака на простатата. “От утре започвам да си търся личен уролог!

Истина или лъжа: Катето Евро не давала рецепти на близките си

Катето Евро отказвала да издава рецептите си дори на най-близките, пише жълт вестник. За това разказвали скорошни гости в дома на актрисата. Тя поканила няколко приятели в къщата си на угощение с пряс

Истина или лъжа: Ива Екимова и Петрозар Филипов се разделиха

Ива Екимова, която излезе преди седмица от “ВИП Брадър”, нямало да прави опити да забременее и се е разделила окончателно с приятеля си Петрозар Филипов, пише жълт сайт.