Жоро Торнев снима тайно Тончо Токмакчиев в Мюнхен

Тончо Токмакчиев се разхожда по летището в Мюнхен, а зад него върви режисьорът на “Шоуто на Канала” Жоро Торнев с камера в ръка. Двамата се крият, за да не ги забележат, че наистина снимат - не са извадили разрешително за това, а и нямат много време - чакат самолета за Прага. В чешката столица ще работят 2 дни, а след това ще монтират кадрите, за да ги излъчват в новогодишната програма.

Актьорът е в модерен костюм - ще играе Бай Ганьо, но в съвременен вариант. Само изкуствените мустаци издават, че пак е в образа на Алековия герой. Като всеки модерен човек в дисагите си има и лаптоп. Така въоръжени, Токмакчиев и Торнев правят няколко кръгчета по мюнхенското летище с риск да ги заловят. “Беше много особено. Цяло чудо е, че не ни арестуваха”, обясни режисьорът. Стигнали благополучно в Прага, но ги чакал голям студ. Там Токмакчиев прави няколко етюда, а докато се разхожда по улиците в туристическата зона, чува: “О, Бай Ганьо, какво става.” Оказват се българи, които живеят в Чехия. И много искат да се снимат с него.

Както Бай Ганьо Токмакчиев се опитва да продава и мускалчета с розово масло. “Смяхме се с Тончо, защото той самият е в бизнеса с рози, а в Прага продава мускалчета, но само на екрана”, разказа Торнев. БНТ 1 ще излъчи кадрите в новогодишната си програма.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Министър Павлова на годишните награди на БГ радио в Благоевград

За трета година градът е домакин на музикалното събитие, а сред публиката бяха министър Лиляна Павлова, кметът Атанас Камбитов и председателят на СЕМ Георги Лозанов.

Спортният министър Красен Кралев награди най-добрите танцови двойки в България

Министърът на спорта Красен Кралев награди най-добрите танцови двойки в Държавното първенство по спортни танци “Купа България” в събота вечерта. Състезанието се организира от “Дъга тийм” – това е

Симона Пейчева се контузи в "И аз го мога" - играе на инжекции и физиотерапия

Докато другите деца играели на криеница около блока, малката Симона Пейчева била в залата за тренировки. Тя тренира художествена гимнастика от 7-годишна.

Станислава Николова стана министър в "Столичани в повече"

Млада идеалистка от новосформирана партия става министър и малко по малко се превръща в най-доверения човек на министър-председателя. Двамата толкова се сближават,

19 тайни на двойките, които наистина се обичат цял живот

Всяка двойка с дълга връзка, която познавате, сигурно дълго може да ви обяснява как бракът изисква работа, старание, грижа, как уважението и вниманието един към друг са ключът към успешния съюз.

50 нюанса сиви са хитовите прически това лято

са хитовите прически това лято Коя жена не изпада в паника при мисълта за появата на първия бял косъм? Почти всяка, ще си кажете. И съвсем логично. Само че днес вече не е така.

Глухоням управлява приказен римски хотел

Изправяйки се пред високия и елегантен Роберто Вирт, който контактува съвсем нормално с хората около себе си, човек има чувството, че се е озовал пред холивудски актьор.