Жоро Торнев снима тайно Тончо Токмакчиев в Мюнхен

Тончо Токмакчиев се разхожда по летището в Мюнхен, а зад него върви режисьорът на “Шоуто на Канала” Жоро Торнев с камера в ръка. Двамата се крият, за да не ги забележат, че наистина снимат - не са извадили разрешително за това, а и нямат много време - чакат самолета за Прага. В чешката столица ще работят 2 дни, а след това ще монтират кадрите, за да ги излъчват в новогодишната програма.

Актьорът е в модерен костюм - ще играе Бай Ганьо, но в съвременен вариант. Само изкуствените мустаци издават, че пак е в образа на Алековия герой. Като всеки модерен човек в дисагите си има и лаптоп. Така въоръжени, Токмакчиев и Торнев правят няколко кръгчета по мюнхенското летище с риск да ги заловят. “Беше много особено. Цяло чудо е, че не ни арестуваха”, обясни режисьорът. Стигнали благополучно в Прага, но ги чакал голям студ. Там Токмакчиев прави няколко етюда, а докато се разхожда по улиците в туристическата зона, чува: “О, Бай Ганьо, какво става.” Оказват се българи, които живеят в Чехия. И много искат да се снимат с него.

Както Бай Ганьо Токмакчиев се опитва да продава и мускалчета с розово масло. “Смяхме се с Тончо, защото той самият е в бизнеса с рози, а в Прага продава мускалчета, но само на екрана”, разказа Торнев. БНТ 1 ще излъчи кадрите в новогодишната си програма.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Това Лиъм Нийсън ли е?

Холивудската звезда Лиъм Нийсън привлече погледите на минувачите в артистичния квартал Сохо в Ню Йорк, не защото е супер секси и милиони жени въздишат по него, а тъкмо обратното.

Бритни Спиърс се раздели с приятеля си, не искал деца

Телевизионният продуцент Чарли Ебърсол се грижеше добре за синовете на певицата Бритни Спиърс, но отказът му да я дари с още деца, е станал причина за раздялата им, съобщи Контактмюзик.

Кание Уест иска да го замразят след смъртта му

Рапърът Кание Уест иска тялото му да бъде замразено след смъртта му, за да може музикалният му гений да се съхрани за вечни времена, пише в. "Дейли стар".

Теди Кацарова върти любов на 50 градуса жега

Певицата се върна от Дубай, където работи приятелят й, готви две изненади за началото на есента - Теди, как започна за теб лятото? - Лятото ми започна прекрасно с нов сингъл и клип, сниман в Париж,

Мариан Бачев пак ще прави сладко от боровинки

“Лично набрани (и аранжирани за снимката) от Милена диви ягоди. Утре вземаме и боровинките. Нали се сещате какво ще правим идната седмица? JAM SESSION!

Нашествие на комари отложи снимки за клип на Румънеца и Енчев

Рояци от комари атакуваха Румънеца и Енчев по време на снимки за новия им клип. Двамата изпълнители и техният екип правели кадрите на покрива на сграда в Бургас при залез слънце.

Естрадни звезди с рейд от концерти за юбиляря Стефан Диомов

Орлин Горанов, Ваня Костова, група “Петте сезона”, Тони Димитрова и други ще изнесат три спектакъла във Варна, Русе и Пловдив. Концертите ще са през август, а поводът е юбилеят на Стефан Диомов.