Пълен хороскоп на зодия Стрелец за 2013 година

СТРЕЛЕЦ - 22 ноември - 22 декември

Цялата година ще бъдете търсени професионално. Започва тотален отстрел на мутанти. А за това са необходими стрелци с набито око и твърда ръка!

2013 г. ще бъде много благосклонна към вас. Парите сами ще валят в ръцете ви. Но не бъдете твърде разточителни, иначе може да посрещнете пролетта с празни джобове. В началото на лятото нови идеи ще посетят главите на Стрелците и до есента те ще бъдат вече почти реализирани. Предприемчивите представители на тази зодия не трябва да забравят за семейството. Иначе може да има обидени роднини.

Здраве

Нищо лошо неви заплашва. Гарантирани са ви нормален имунитет и стабилна нервна система. Всичко това ще осигури прекрасна активност, добро настроение, готовност за творчески подвизи.

Работа

Добра година като цяло и за бизнеса. Хората на изкуството ще успеят да осъществят нещо отдавна замислено. Служителите в офиси и държавните чиновници могат да очакват повишение. Само не трябва прекалено да си доверявате делата и техните решения на други хора, старайте се да разчитате единствено на себе си.

Пари

Звездите вещаят за вас много събития и емоции - както еуфория от неочакван късмет, така и напрежение от проблемни ситуации. От една страна, ще влагате пари в проекти или ще ги губите, така че в определени моменти няма да ви достигат. От друга обаче, ще се наслаждавате на плодовете на изкачването в кариерата и повишаването на личното ви благосъстояние.

Любов

През новата година бъдете решителни и смело поставяйте крайната точка. Дългото размисляне може само да ви навреди. Това важи както за двойките, навъртели опит с годините, така и за тези, които тръгват по пътя към венчилото.

Сватба

Ако искате в бъдеще да живеете в радост и хармония, бъдете особено активни през първото полугодие, когато Уран ще започне да ви влияе. Идеални дати за сключване на брак са 16 януари, 8, 10 и 12 февруари, целият март, от 23 до 30 юни, 4 септември, 10 и 12 октомври, 30 ноември. Не планирайте сватба на 3 април, 5 и 18 май, 14-22 юли, 20 септември, 31 октомври и 9 декември.

Пътешествия

Когато тръгнете на път в чужбина, искате максимално да разнообразите почивката, като основно изучавате нощния живот на градовете по света. Става дума за горещи нощи с клубове и фестивали, както и романтични уединения с половинката по покривите на небостъргачи или Айфеловата кула. Най-добрите страни за такава ваканция са Франция, Англия, Аржентина и САЩ. По-добре планирайте почивката без децата, за да я посветите на романтични любовни приключения.

Талисман

Подковата е символ на късмета, който освен това идеално подхожда на Стрелеца. Трябва винаги да носите талисмана с вас, например висулка във форма на подкова.

Малките Стрелчета

Дечицата от тази зодия ще бъдат спокойни и дори затворени. За разлика от буйните си връстници няма да създават грижи на родителите си. Учениците обаче ще бъдат агресивни и ще имат проблеми в общуването с възрастните. Родителите на Стрелци често ще бъдат привиквани в училище. С децата трябва да бъдете откровени и да разберете какво ги кара да се държат враждебно. Стрелците в по-горните класове са пълни с идеи и мечти за зрелия живот. Те се опитват да бъдат по-самостоятелни, на което родителите не бива да пречат.

ПРИНЦИПИ

Добри хора трябва да има много.

На когото съм длъжен, прощавам всичко.

Най-добрият отпуск е околосветското пътешествие.

Главното в проблема е неговият мащаб.

Моят идеал е царският син.

Невъзможно е да ми се разсърдят.

Угризение на съвестта - какво е това?

Задължителността украсява само посредствените хора.

Да се притесняваш предварително, е глупаво, ще се оправим в ситуацията.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Анна Пешева от "Гласът на България " и "Бон-бон" пяха с "Ритон" на концерта им в зала 1

Катя и Здравко от "Ритон" изнесоха двучасов спектакъл в зала 1 на НДК в четвъртък вечерта и изправиха публиката на крака. Двамата изпяха за първи път част от новите песни, които ще издадат в

Иподякон Кристиан - бивш министър, се моли за деца на бачковската Богородица

Искам да имам семейство и деца. Това призна пред "24 часа" 37-годишният Кристиан Кръстев, който наскоро стана иподякон. Бившият министър на транспорта в служебния кабинет на Марин Райков асистира

Big Brother наказа съквартирантите с 0 лева бюджет

Big Brother е игра, която зрители и участници са определяли като „неповторима и уникална”. В хода на играта всеки е сам за себе си, а Big Brother трябва да бъде уважаван и слушан,

Део и Играта с гаджета на дискотека

Преди дни Рафи Бохосян покани десетки гости в един от софийските клубове, където пя с групата "Фънки Миракъл". Освен Левон Хампарцумян, музикалния продуцент Мага, актьора Ники Станоев и всички

Уош МС: Гаджето ми ще ме зареже, ако кажа името й

"Имам си гадже, но няма да кажа коя е. И не ме питайте, защото тя ме заплаши - ако кажа и една дума коя е, ще ме напусне". Това каза от ефира на "Нова телевиия" Уош МС за жената до себе си.

Дичо прави песен с рапъра 100 Кила

“Дяволският град” се казва новото хип-хоп парче, което Дичо Христов и Явор Янакиев-100 Кила записват. Песента ще излезе в края на този месец или началото на декември заедно с клип към нея.

Теди Кацарова пусна заглавната песен от новия си албум

"Преродена" се казва новото парче на певицата. Музиката е на Стефан Петров, а автор на текста е Иван Бондоков. Същото заглавие носи и новият албум на Теди Кацарова. Тя ще го представи на юбилейн