Кишишев: Жена ми не беше типичната футболна съпруга

Снимка: Архив

Депресия и огромна празнота чувства бившият национал Радостин Кишишев след смъртта на жена му Красимира, която си отиде от рак на шийката на матката през октомври миналата година.

Година и половина той се борил за любимата си жена и дори разпродал имоти, за да я прати на лечение в чужбина. Двамата преминали през 16 химиотерапии, но "за там ред няма", сподели пред bTV разчувстван Кишишев.

Кишишев бил луд по жена си. За нея разказва, че нямала нищо общо с типичните футболни съпруги, а хората я уважавали повече от него. Тя беше двигател на семейството, връщах се вкъщи и си вдигах краката, тя се грижеше за всичко, имаше изключителен характер, разказва Радостин, който до последно вярвал, че може да задържи любимата си. Той се опитва да не си задава въпроса защо точно на него се е случило това, защото подобни мисли можели да го съсипят. Тя беше най-голямата ми любов, оженихме се на 21 години, спомня си Радостин.

Сега няма бъдещи планове, оставя се в ръцете на живота, който да го води. Той се грижи за малкия си син, 11-годишният Димитър, който тренира футбол и тръгва по стъпките на баща си. Големият му син пък учи в Англия и не се чуват много често. „Прилича на майка си, не е по празните приказки", казва Кишишев.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

160
Съчувствам му искрено. Самият футболист беше от тези, които рядко създаваха злобни приказки по свой адрес и беше уважаван от свои и чужди. При това прекрасен професионалист. Сега разбирам, че е имал и прекрасна съпруга до себе си. Нека любимата му почива в мир и светлина ! Пожелавам на футболиста,да преодолее тъгата и да вдигне глава. Знам, че е трудно, но това е изходът.

Добави коментар

Добави коментар

Печалби от тираж №75 на Българския спортен тотализатор

"6 от 49", I теглене (8, 11, 17, 42, 43, 47) I гр. (6) - няма II гр. (5) - 16 по 2194,30 лв. III гр. (4) - 677 по 51,90 лв. IV гр. (3) - 13 211 по 3,70 лв. Джакпот - 656 454,83 лв.

Числата от тираж №75 на Българския спортен тотализатор

                                                                                                                                                      

Закъсалият "Хасково" прави курбан за късмет

Закотвеният на дъното във временното класиране в А ПФГ "Хасково" даде курбан за късмет. Водостветът отслужи отец Петър, който е върл фен на

Кирил Домусчиев: „Лудогорец“ не е чалгаджийница

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев разкри пред bTV, че от „Ливърпул“ са гледали ехидно след мача как с 6 млн. евро бюджет отборът му е в Шампионската лига. „При тях не им достигали 350 млн.