Кишишев: Жена ми не беше типичната футболна съпруга

Снимка: Архив

Депресия и огромна празнота чувства бившият национал Радостин Кишишев след смъртта на жена му Красимира, която си отиде от рак на шийката на матката през октомври миналата година.

Година и половина той се борил за любимата си жена и дори разпродал имоти, за да я прати на лечение в чужбина. Двамата преминали през 16 химиотерапии, но "за там ред няма", сподели пред bTV разчувстван Кишишев.

Кишишев бил луд по жена си. За нея разказва, че нямала нищо общо с типичните футболни съпруги, а хората я уважавали повече от него. Тя беше двигател на семейството, връщах се вкъщи и си вдигах краката, тя се грижеше за всичко, имаше изключителен характер, разказва Радостин, който до последно вярвал, че може да задържи любимата си. Той се опитва да не си задава въпроса защо точно на него се е случило това, защото подобни мисли можели да го съсипят. Тя беше най-голямата ми любов, оженихме се на 21 години, спомня си Радостин.

Сега няма бъдещи планове, оставя се в ръцете на живота, който да го води. Той се грижи за малкия си син, 11-годишният Димитър, който тренира футбол и тръгва по стъпките на баща си. Големият му син пък учи в Англия и не се чуват много често. „Прилича на майка си, не е по празните приказки", казва Кишишев.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

160
Съчувствам му искрено. Самият футболист беше от тези, които рядко създаваха злобни приказки по свой адрес и беше уважаван от свои и чужди. При това прекрасен професионалист. Сега разбирам, че е имал и прекрасна съпруга до себе си. Нека любимата му почива в мир и светлина ! Пожелавам на футболиста,да преодолее тъгата и да вдигне глава. Знам, че е трудно, но това е изходът.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

“Левски” плати 423 000 лв. на НАП

Ръководството на “Левски” се похвали, че клубът е започнал да изпълнява ангажиментите си по разсроченото плащане на дълговете към НАП. От “Герена” публикуваха следното съобщение: “ПФК “Левски”

Мъри: Мечтата ми вече е точка в Шампионската лига!

Първият български треньор, класирал два отбора в групите на Шампионската лига. Първият български треньор, класирал чуждестранен клуб в групите. Човекът,

Джакпотите оцеляха, 1 920 000 лева очакват късметлията в неделя

След днешния 69-ти тираж на Български спортен тотализатор отново всички джакпоти оцеляха, след като никой не уцели печелившите числа в игрите. За тиража в неделя,

Тираж 69 на Българския спортен тотализатор

"6 от 49" (1, 24, 30, 41, 42, 43) I гр. (6) - няма II гр. (5) - 4 по 7889,10 лв. III гр. (4) - 316 по 99,90 лв. IV гр. (3) - 7114 по 6,20 лв. Джакпот - 1 809 369,68 лв.

Григор чака съперник от квалификациите

Григор Димитров чака съперник от квалификациите в първия кръг от откритото на САЩ. Ако спечели, най-добрият български тенисист ще играе с Михаил Кукушкин (Каз) или Йен Сун Лю (Тайв),

Налагат китайци заради шпайковете на Болт

Малко бой ядоха фоневе на "Птичето гнездо" заради шпайковете на Юсеин Болт. Напорист запалянко успя да ги отмъкне, докато той даваше интервю. Веднага бе направена жива верига и всички наоколо бяха

Ивет: Стискайте ми палци! (видео)