Кишишев: Жена ми не беше типичната футболна съпруга

Снимка: Архив

Депресия и огромна празнота чувства бившият национал Радостин Кишишев след смъртта на жена му Красимира, която си отиде от рак на шийката на матката през октомври миналата година.

Година и половина той се борил за любимата си жена и дори разпродал имоти, за да я прати на лечение в чужбина. Двамата преминали през 16 химиотерапии, но "за там ред няма", сподели пред bTV разчувстван Кишишев.

Кишишев бил луд по жена си. За нея разказва, че нямала нищо общо с типичните футболни съпруги, а хората я уважавали повече от него. Тя беше двигател на семейството, връщах се вкъщи и си вдигах краката, тя се грижеше за всичко, имаше изключителен характер, разказва Радостин, който до последно вярвал, че може да задържи любимата си. Той се опитва да не си задава въпроса защо точно на него се е случило това, защото подобни мисли можели да го съсипят. Тя беше най-голямата ми любов, оженихме се на 21 години, спомня си Радостин.

Сега няма бъдещи планове, оставя се в ръцете на живота, който да го води. Той се грижи за малкия си син, 11-годишният Димитър, който тренира футбол и тръгва по стъпките на баща си. Големият му син пък учи в Англия и не се чуват много често. „Прилича на майка си, не е по празните приказки", казва Кишишев.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

160
Съчувствам му искрено. Самият футболист беше от тези, които рядко създаваха злобни приказки по свой адрес и беше уважаван от свои и чужди. При това прекрасен професионалист. Сега разбирам, че е имал и прекрасна съпруга до себе си. Нека любимата му почива в мир и светлина ! Пожелавам на футболиста,да преодолее тъгата и да вдигне глава. Знам, че е трудно, но това е изходът.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Алберт Попов на свиждане при ранения си треньор

Aлберт Попов е бил на посещение при ранения си треньор Димитър Христов в Гармиш-Партенкирхен, преди да присъства на погребението на Драго Грубелник в Словения.

Джакпотът в играта 6/49 за неделя ще бъде 2 125 000 лева

След днешния 95-ти тираж на Български спортен тотализатор отново всички джакпоти оцеляха след като никой не уцели печелившите числа в игрите. Джакпотът в играта 6/49 за неделя ще бъде 2 125 000 лева,

Кралев: Домакинството на 4 старта от Европейска купа за жени е прекрасна реклама за България

С едноминутно мълчание в памет на главния треньор на националния ни отбор по ски Драго Грубелник започна пресконференция в зала „Родина” по повод домакинството на България на историческата Европейска

Кралев: Най-големите щети на Национална спортна база са от предишните й шефове

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев коментира изнесените данни от одита на Сметната палата за дълговете на „Национална спортна база” ЕАД. В доклада, който обхваща периода от 01.01.2013 г.

Цената на емблемата на ЦСКА падна с 1 милион лева, следва трети опит за продажба

Националната агенция за приходите (НАП) ще направи трети опит да продаде емблемата на ЦСКА. Това заяви говорителят на агенцията Росен Бъчваров за "Дневник".

Оперираха състезателката ни по самбо Мария Оряшкова в „Софиямед“

Най-успешната българска състезателка по самбо Мария Оряшкова е претърпяла операция на коляното заради скъсани кръстни връзки. Тя е била извършена вчера в столичната болница „Софиямед“ от доц.

Води се черна кампания срещу белите спортове

Черна кампания срещу белите спортове се води открито, стана ясно на пресконференция на федерацията по ски. От централата проверили сайта на коалиция "За да остане природа в България" от 2007 година