Емил Кошлуков: Руското лоби финансира протестите, то загуби милиарди от "Белене"

Монополите в енергетиката и руското лоби, което загуби бизнес за 10 милиарда, финансират протестите, които принудиха Бойко Борисов да подаде оставка. Това твърди в интервю пред вестник "24 часа" телевизионният водещ и продуцент Емил Кошлуков.

Руснаците работят с БСП, а вероятно и с други партии - вижте исканията на „Атака" примерно. Абсолютно нормално е тези хора да похарчат дребни стотинки, защото на фона на 10 милиарда няколко десетки хиляди са нищо, за да предизвикат нестабилност и да спечелят изборите. Утре те искат да управлява партия, която ще им прикрие договорите, ще им подпише „Белене" и ще остави същите сметки за ток. Говорим за бизнес, който върти милиарди. Аз, ако печеля от електромерите по един милиард на година, нямам никакъв проблем да дам 100 хиляди лева на хулигани, за да обръщат кофи по улиците и да създават усещането, че тази власт не се справя, заяви бившият депутат от НДСВ и лидер на "Новото време".

Според него Сергей Станишев, Ахмед Доган и Иван Костов се държат като сърдити деца след оставката на правителството.

Цялото интервю с Кошлуков чететете ТУК

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 45

Сортирай по:

14
Скоро четох една книга в ,която се говореше за явленията живота,за това как едни и същи събития се повтарят циклично през житейския ни път докато не си научим урока и си вземем поуки:)и тогава минаваме на по-високо ниво,но докато не научим урока сме поставени в ситуация да го изживеем отново и отново... Замислих се за живота в милата ни родина през последните 20 (и няколко години) и май наистина има някаква цикличност в цялата работа-мине не мине малко време и БСП пак са на власт... Махнали сме ги през 1989... и след 5-6 години пак си ги избираме идва правителството на Жан Виденов... през 1997 ги махаме отново и през 2005 пак си ги избираме,този път начело със Станишев... 2009 отново са долу... и докога? докога ще ги избираме и ще ги сваляме? още колко пъти ни трябва за да научим този урок и да минем на по-високото ниво?? Пак ли ще си ги избираме сега през 2013? за да ги махнем след 2-3 години.... замислете се

0
синьо небе@, не забравяй - лесно е да си тъп, трудно е да го прикриеш! и понеже онзи ден правеше забележки някому за правопис - да те светна : не се пише евреЙн!

0
синьо небе@, не забравяй - лесно е да си тъп, трудно е да го прикриеш! и понеже онзи ден правеше забележки някому за правопис - да те светна : не се пише евреЙн!

2
АЕЦ Козлодуй,сега АЕЦ Белене.Идете в онкологията в София и Враца и ще видите,че болните са само от Северозападна България.

2
Пет милиона делено на 200 човека това са 25 000 човека за един депутат. Турците ще имат поне 20 депутати. Циганите поне 10 депутата. Хитлер е спечелил изборите с 30% от тези които имат право да гласуват защото е имало не мажоритарен избор. Дясното - елита - олигархията все извърта нещата така че да докажат че народа са отрепки и не заслужават доверие. Но за Хитлер не са гласували 70% от народа а са гласували толкова срещу Хитлер но олигархията е сложила Хитлер. Тогава народа ли е по-прав или елита? Да бъдем ли слепи както искат елита - господарите - десните. Ако демокрацията е сложила Хитлер защо той премахва демокрацията? Ще вярваме ли на пиАРА на десните. ПиАР измислен от Гьобелс банкерите монополисти. Защо има такава партия като ДПС защото Доган реди листите. Той го доказва във онова видео какво е не мажоритарни депутати. Че всичко от Доган зависи. Така олигархията нарежда листите на всяка партия. Другото риск и дори самоубийство ако го допуснат. Срещу изцяло мажоритарна система скочи веднага и Първанов. На олигархията и на най-близките й слуги, вече им е лошо, вие им се свят - само от мисълта за тази идея. Защото това ще е краят на паразита - олигархията. Лявото е страшилище за олигархията. Лявото им бърка в джоба. Десни стожери защото им се плаща и са бил агенти на ДС са: Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Харалан Александров, Кеворк Кеворкян, Мартин Карбовски, Петко Георгиев, Колю Колев, Николай Колев - босия, Николай Волев, Владимир Каролев, Велислава Дърева, Жельо Желев, Димитър Луджев, Стефан Софиянски, Петьо Блъсков. Диана Найденова. Драгомир Драганов, - това са морални кастрати. Кирил Маричков, Влади Въргала, Владимир Левчев, всички тези хора работят пряко или косвено за ЦРУ. ЦРУ ги инструктира чрез неПРАВИТЕЛСТВЕНИ организации на които парите идват от фондация на Сорос - голям шеф в ЦРУ. Обикновено в сайтовете или блоговете им се мъдри знакът на тази фондация. Милен Цветков не отрича че е финансиран от тази фондация. Фондация на ЦРУ. От тази фондация се финансира и издържа Христо Христов агент от ДС и сега от ЦРУ.

28
Bravo Emile, mnogo iasno i tochno!! No, zabraviash che balgarite sa tapanari i ne iskat da znaiat istinata!! Ovccccho stado i fabriki za layna!!

6
Миг надежда, която биде покварена преди да е отворила очи. Нищо свято няма. Нищо истинско. Защо да няма изход, защо да не спрат кражбите. Отегчен съм до безумие. В ефира се появяват едни и същи мутри - политици, водещи, социолози, певци, артисти, чалгисти......... Няма ли нови лица? Няма ли свежа и различна мисъл? Няма ли кадърни и честни хора? Зациклили сме във времето на собственото си нещастие. И упорито отказваме да започнем действия, лежим и пъшкаме, а след това се тръшкаме.

78
Помним, помним! Кошлуков беше в "Новото време", а те чрез Милко Ковачев бяха доста набъркани в енергетиката.

1
До gala789 21.02.2013 21:37:03 Днес вече протестират няколко циганина от Столипиново.

-8
Борисов бил голям шахматист и умее каратето .На шах го би едно дете а в каратето нека се срещне с руският президент Путин.

10
"Синьо небе" от няколко дни чета твоите публикации и все повече се уверявам,че си не само комунистическо но и руско мекере. Ако проследиш историята на България след 1878 година до ден днешен,ще разбереш ,че Русия за нищо и никога не е защитила интересите на България. Русия защитава само своите имперски интереси.

96
Емил Кошлуков - близък приятел на убития Иван Тодоров - Доктора, Николай Колев - Босия, Едвин Сугарев, Евг. Михайлов- киното и другите подобни им са все дружинка, пусната или от Психодиспансера на 4 Километър или от Карлуково...

101
Абе тъпанар "mauser" ти можеш ли сам да мислиш? или излагаш тук чужди исказвания на тия педер*** които ни продадоха нашите богатства на капиталистите? а знаеш ли ти че България много време не са искали да я признаят като държава, или искаш да бяхме още под турско? Прочети малко история и имай свое мнение, папагал

-47
Еееее, сега стана ли ви ясно? Тя цялата дандания беше за туй! ББ заяви след референдума, че АЕЦ "Белене" е в историята и енергийната мафия не можеше да му прости това. На всичкото отгоре Станишко, Р. Овч. бяха взели от рашките едни пари, а те извинения не приемат, пращат ти някой "афганец"-снайперист и туй-то! Та му спретнаха едни "народни протести" от по 500-600 души, нашироко "отразени" от послушно папкащите телевизии с нахъсани пискливи репортерки, драматично преигравайки, все едно предават от фронтова линия. Като добавим и агитките на ултрасите, за повече гюрултия и зулуми, сигурно е, че полицията рано или късно ще ги понатупа. Все ще има и някоя аркада с повечко кръв в прайм тайма. !Ясно е, че ББ ще трупа само негативи, той сметките за тока не може да намали, каквото и да направи, само ще налива масло в огъня. Готов е, няма полезен ход! Малко по малко харизмата му ще губи блясък и накрая на изборите ще се издъни. Те кукловодите тия работи ги могат, манипулациите са им специалност. "България уби дете!", помните, нали?

41
Вижте за какво протестират хората и какво иска БЪЛГАРСКИЯ НАРОД: -------------------- "...Цитирам исканията на протестиращите, тъй като трябва да сме информирани. Ще ги прочета дословно за Ваше сведение, господа управляващи в оставка: „1. По-ниски цени на тока и за незабавни проверки на всички ЕРП-та. 2. Намаляване на квотите за производство на скъпа електроенергия, вместо това да се включи евтиният ток, произведен от АЕЦ „Козлодуй”, да се ползва за нуждите на вътрешния пазар. 3. Спиране на продажбата на дяловете на държавата в електроразпределителните дружества и придобиване 100% от тяхната собственост в полза на държавата.” Впрочем, има такова предложение на „Атака”, госпожо Стоянова, може да поровите в архива. Отлежава там, просто го подмятате, хвана прах. „4. За премахване на всички посредници и НЕК да поеме техните функции. 5. Да бъдат разсекретени всички договори на производители на електроенергия за вътрешния пазар и да се разтрогнат договорите, ощетяващи държавата. 6. Да се потърси съдебна отговорност за нанесени вреди на държавата от лицата, подписали такива договори. 7. Да бъдат изгонени от България електроразпределителните дружества, които лъжат и ограбват.” Също имаме такова проекторешение в Деловодството на Народното събрание, госпожо Стоянова. Може да го изтупате от праха и да го придвижите в залата. Все още има няколко дни, Народното събрание може да го приеме. Втори списък с искания, които са вече нарастващи и са политически. Аз затова казах, че който е излязъл на улицата, вече е политик. Да не се прави на чистофайник, да каже: „Аз съм политик и искам следното:… Ето го списъка след двете точки: „1. Забрана на всички политически партии и техните сателити, грабили народа през тези 24 години, довели ни до четвърта национална катастрофа – чета дословно. 2. Да отзове всички съдии, прокурори и полицаи на ръководни административни функции и да постави честни такива. 3. Да започне веднага съдебни дела срещу горепосочените партии и техните лидери, олигарси и техните монополи. 4. Да премахне всички концесии и лицензии на монополите и да предяви искове в съд да върнат заграбеното. 5. Да приеме постановление за избор на Велико Народно събрание. 6. Да подготви избирането на Велико Народно събрание от средите на протестиращите, без забранените партии и принадлежност към ДС, КНСБ, „Подкрепа” и другите сателити на мафията, на 100% мажоритарен принцип. 7. Да създаде нова Конституция, която да начертае път към либерална политика на социалната правова държава… подобна на Финландия, Норвегия, Швейцария. Да бъде заклеймена неолибералната политика, с която властниците през последните 24 години ни докараха до национален банкрут и хаос в угода на чужди империи...” -------------- Край на цитата.

14
@mauser Цитат: "...Нима не знаете че всичките беди които са сполетяли Б-я са дошли от Русия..."-------------Коментар: За първи път чуваме подобно нещо. Би ли бил така добър да дадеш и конкретни примери? Внимавай да не се затрудниш в "търсенето"...

11
Първо-Кошлуков е доносник на ДС,който донасяше за своите състуденти и съседи.Оказа се добър в "занаята" и беше командирован за няколко месеца в затвора.Второ-Кошлуков е помияр-изпратен от СДС на обучение в САЩ(където завърши образование равностойно на наше гимназиално),бързо се завърна в България за да успее да стане депутат от НДСВ,после се подвизаваше в "Новото време" ,а сега е подлога на ГЕРБ!Колкото до печалбите на руснаците от нашата енергетика е нещо нормално,най-малкото защото сме в противоположни политически и военни лагери.Но не е нормално нашите "приятели" от САЩ да ограбват народа ни чрез своите централи в Марица-изток.За справка когато бяхме съюзници на СССР получавахме евтини суровини(за пример-тон керосин от СССР-61 лева,в момент когато на световния пазар беше 450 $) и даже част от тях препродавахме на тройни и четворни цени,получихме най-модерната за времето си авиация,а сега американцитве искат да ни свалят и закърпените гащи за остарели самолети втора употреба за около милиард долара,имахме руските лицензии за въоръжение и изнасяхме всяка година за около 2 млрд. $.Та така!Иначе наистина Кошлуков е добър манипулатор,но номерата му минават пред хора с бедна обща култура и шизофреници!

7
В този форум участват само комуняги-русофили. Какво се правите на гръмнати?Нима не знаете че всичките беди които са сполетяли Б-я са дошли от Русия.Един умен човек е казал ,че който не знае истината е хлупак ,а който я знае я укрива и изопачава е престъпник. Да Бойко има трески за дялане но направи много повече от тези ,които провъзнасяте.

86
Този миндил Кошлуков нещо май се е засилил да става депутат от ГЕРБ.

458
Както казват на запад -За какво всъщност говориш"(What are you talking about) Я се вземи в ръце, стига си плашил "куче със салам"-какви руснаци, какви пет лева, каква световна конспирация бе Кошлуков, хората ти казват че с 180 лева трябва да платят 200 лв ток и да живеят, ти-пак руснаците. Кажи на хората как ти учи в Америка, кой плаща, какво работиш и произвеждаш сега, нека да е и интелектуален труд. Само че май е кречеталото"долу-горе". Защо не отидеш на един курс за физическо оцеляване на село поне на 200 км от София. Ами имайте малко хигиена на споделяне-виртуалното пространство не е кошче за душевни излишества. Иначе създавш впечатление за културен човек.

511
Кошлуков боклук по себе си ли знаеш. Младите не те знаят, разкажи защо беше в затвора, Само не ми излизай с пениза че си политически затворник. Кажи един твой състудент който да ти е приятел.

171
Пошел в жопу бляд

14
Защото не им е платено.

54
Защото не им е платено.

82
Eдна седмица се питам эащо не протестират турци и мангали,Моля ако някои энае да ми обясни эащото САМ много тъп!

30
Всяка атомна централа,в случай на война е военно стратигически обект,така че въпросът е не дали да има такавва , а чия да бъде.Тази атомна централа би била обект от руската военно защитна система.Това означава вече съвсем друго нещо,нали г-н Кошлуков.

30
БЪЛГАРИЯ САМА Ще УПРАВЛЯВА СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕСУРСИ КАТО СТОПАНИН И СОБСТВЕНИК. Тогава електроенергията ще струва на Българския народ (на населението) истинската стойност + съвсем малко отгоре (за поддръжка на съоръженията) - БЕЗ НИКАКВИ ПОСРЕДНИЦИ (лапачи - капиталисти)! Моля сега уважаемите "капиталисти- монополисти" да слагат (кликат) колкото си искат "минуси" - все едно от РЕСУРСИТЕ на АРИЙСКА БЪЛГАРИЯ няма да видят и една стотинка...

246
ходих на протестите, виках, скандирах.......... и никой не ми даде лев /мамка им!/ утре пак ще отида, за да си поискам кинтите, ама Емо, мисли му ако лъжеш

-22
Точно по яростната стръв и жлъч, с която всички най-редовни платени "коментатори"-плювачи на Първанов и Станишев са се нахвърлили тук (виж по-долу, а и по-горе!) върху Кошлуков, можете да разберете колко горчива истина има в думите му... Никога не съм му бил фен, но за съжаление е прав!

81
Ето един обективен анализ на събитията http://tayni.net/?p=3227

148
никой от вън няма да ни оправи държавата, от вън могат само да ни грабят, боли ги тях за нас. хахаха

-298
Цитат: "...Аз, ако печеля от електромерите по един милиард на година, нямам никакъв проблем да дам 100 хиляди лева на хулигани, за да обръщат кофи по улиците и да създават усещането, че тази власт не се справя, заяви бившият депутат от НДСВ и лидер на "Новото време"..." ------------------ КОМЕНТАР: Точно така, кошлуков - правилно разсъждаваш - правилно за еврейн, какъвто си - само еврейн като теб, изпратен да "учи" с парите на партията (чети парите на Арийския Православен Български Народ) и върнал се вече "антикомунист", пардон, "царедворец" и сионист, може толкова цинично по сионистки да ми "пресмята" по еврейски НЕЩАСТИЕТО и ПРИТЕСНЕНИЯТА на ТОЗИ ВЕЛИК НАРОД, (който те изучи, въпреки че не си даже от неговия етнос и се кланяш в синагога на талмуда и целуваш юдейска равинска ръка). СЕГА ОБАЧЕ ЩЕ ОТИДЕШ ПРИ ДРУГИТЕ ЛАПАЧИ на БУНИЩЕТО на жалката ти кариера, правена на гърба на народа. ДА ЖИВЕЕ АРИЙСКА (БЛАГОРОДНА) БЪЛГАРИЯ, КОЯТО САМА УПРАВЛЯВА СОБСТВЕНИТЕ СИ РЕСУРСИ КАТО СТОПАНИН И СОБСТВЕНИК.

102
Поначало в България - страна, управлявана от олигархия, чийто гръбнак е руско-българската енергийна олигархия, вземането на решения за деконцентриране на енергийния монопол и за създаване на прозрачност в енергийната сфера са трудни и опасни. И падането на правителството на Борисов го доказа още веднъж. Енергийната мафия, свързана с руски интереси, се ядоса на правителството на Борисов за "Белене" и други доходоносни (за самата мафия) проекти, които не получи. Опасността е, че именно мафията, а не просто някаква политическа сила се опитва да свали и вземе властта. Ето, правителството на Бойко Борисов подаде оставка. И сега какво? Ще се оправят ли сметките ни за тока?

27
Емо !!!! К`ви ги говориш ??? Нима и ти не разбираш , че със ЗАПЛАТА / не безработни, не пенсионери/ не могат да си покрият разходите да топло и светло ?!?!? Какви руснаци те гонят ??? Пич !!! Мислех те за мозък ???

1234
Това педерунгелче - телесно, духовно и политическо, болно от нарцисизъм на всичко отгоре, още ли има нахалството да търси трибуна за изява. Най му подхожда да се преквалифицира като мъжка проститутка, каквато е бил в затвора едно време. би4х му задал въпроса: ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ДЪРЖАВИ - НАШИ СЪСЕДИ, КАКТО И ДРУГИ - ЧЛЕНОВЕ НА ЕС в момента строят АЕЦ??? Например Т у р ц и я, Великобритания, Япония!!!!!!!!!!, Китай... /спирам с изброяването!/ и защо ще строят, въпреки Фукушима миналата година??? Турция - ще строи 4 /четири/, Великобритания - в момента 5 /изпълнители, вкл. и проекта - Китай!/ до 2020 г., слек което още 5 /пет/, а черешката на тортата е Япония, ВЪПРЕКИ ФУКУШИМА 2012 Г., КАТО ШЕ ГИ СТРАИ В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ, но с други технологии и проекти. И това е преоценка на миналогодишните декларации за отказ от ядрена енергетика. А ние се отказахме повече от лесно след един режиксиран от управляващите референдум. Та Кошлуков да си затваря плювалника, защото политическите хамелеони просто трябва да изчезнат отк политическия живот на държавата ни.

686
Абе Кошлуков, ти си много т** не води в заблождение народа, тия си ги приказваите на тайно събрание на ГЕРБ, да не би руснаците да са вдигнали сметките за тока бе? или теб те е страх че ти отнемат цицката?

849
Тоя тип продължава да си въобразява, че е 90-та, когато всеки педал, скатал се от казармата ставаше дисидент и когато беше достатъчно да споменеш, че лицето "Х" се е срещал с руснака "Y" за да го обявиш за мръсен комунист-тоталитарист. Само дето хората за 22г разбраха, че е все тая дали ще ни опъват руснаци, американци или тъпи англичани ще ти дават акъл как да се "либерализираме", демек как да се преебем сами. Тоя тип, който няма и един нормален работен ден в живото си, не може да асимилира, че болшенството протестират от зор, като продължава явно да си въобразява, че е в състояние да манипулира, който и да било в тая държава. Педерасчето се беше залепило като пиявица за кобурга и беше първа писта при приватизацията на монополите. Плаче за бесило дори само заради тая работа, а тръгнало келеменцето да разпространява теории на коспирация.

112
neka emilcho da si kaje kak otide da uchi v US

-416
Смрадливите блядове да ръфат български марули,да купуват бетон по морето и да не се бъркат в работите на България!

565
Хахахахаха! Пък аз мисля, че финансирането е от Кошлуков:)))))) И откъде знаеш бе Кошлуков! Пред теб бройха парите ли:)))) Това може е да върви на партийните сбирки на ГЕРБ и Новото време, но не и за интелигентни хора Кошлук!:))) Американско мекере такова:)))))

263
Този бивш политик, а понастоящем телевизионен дърдорко, още се изживява като някакъв фактор. Дори така е кръстил предаването си " Факторът Кошлуков ". Аман от самовлюбени бивши, които още живеят с миналото и се мислят за ВИП българи. Беше интересен, като млад бунтар срещу комунизма. В последствие осребри " бунтарството" си. Сега отново се опитва да използва всяка ситуация в държавата, защото само за това се е научил и това може. Неприятни паразити, които налазиха държавата.

-52
Тоя плъх пак изпълзя отнякъде. От вербувано в пандиза антикомуне чакай ново Индже. Бат ви Бойко е личен пример.

20
Москва тъй си и не научи урока по история в България. Винаги когато са мърсували у нас действията им са се обръщали срещу тях. Винаги!

-194
Бойко не е загърбил никаква далавера. А вие яжте овес.

700
Когато Бойко зачеркна далаверата край белене, аз заявих, че той ще има проблеми тепърва, защото руската енергийна мафия е безскрупулна! Сега ще ви дам и следващото действие- ако ГЕРБ спечели изборите и състави кабинет отново руската енергийна мафия ще направи опит за физическото отстраняване на Борисов! Запомнете какво съм ви казал!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Агенцията по храните да прати наблюдател, предлага наследник на Ботев, задържан заради супа за бедните

Агенцията по храните да прати наблюдател-доброволец да гледа как правим супата, предложи по Би Ти Ви Боян Ботьов, прапраплеменик на Христо Ботев. Той бе задържан от полицията,

Петкова: Имаме два плана, ако настъпи промяна в доставките на газ

Имаме два различни плана, които могат да бъдат въведен в действие, в случай че настъпи промяна в доставките на газ към България. Това каза министър Теменужка Петкова по повод това възможна ли е нова

Ексдепутат: Васил Илиев бил убит, защото искал да прави банка

С Васил Илиев се познавахме още от спортното училище в "Олимпийски надежди", аз бях щангист, той беше борец, разказа пред Би Ти Ви Христо Марков, който беше депутат във Великото народно събрание от

Радан Кънев: Ченалова брани мафиотския интерес в съдебната система

Главният прокурор може да започне операция "Чисти ръце", смята лидерът на ДСБ Румяна Ченалова брани мафиотски интерес, не е толкова смела да говори тези неща без огромен гръб зад себе си,

Бъчварова: Борбата с контрабандата с акцизни стоки е сред главните приоритети

Противодействието на контрабандата с акцизни стоки е един от главните приоритети на правителството – мотивите за това са както фискални, така и принципни.

Мая Манолова ще се срещне със студенти от Пловдивския университет

По покана на студенти от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”, омбудсманът Мая Манолова ще се срещне с учащите в учебното заведение от 13,00 часа.

Ангелкова: Случващото се на геополитическата сцена дава положителен тласък на туризма ни

"Това, което се случва на геополитическата сцена в момента дава положителен тласък на българския туризъм", заяви министърът на туризма Николина Ангелкова в предаването „Събуди се” по Нова телевизия.