"Енерго-Про": 28% по-ниски сметки за февруари

Намаление от близо 28% на сметката за февруари спрямо тази за януари за втората група клиенти със срок на плащане 15-то число отчитат от "Енерго-Про".

За последната група клиенти със срок за плащане 25-то число на месеца се очаква най-голямо намаление в сравнение с останалите две групи, твърдят от дружеството.

Един от факторите, който оказва влияние върху намалението на сметките за електроенергия за февруари спрямо тези за януари, е отчетният период. През месец януари за клиенти със срок на плащане 15-то число, той включва средно 33 дни, а за февруари - 27 дни.

Клиентите могат да получат информация за стойността на сметката си както и за индивидуалния си отчетен период на интернет страницата на компанията, на денонощния телефон 0700 161 61 или в центровете за обслужване на клиенти.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 9

Сортирай по:

212
Около палатите на политиците се насочете.Ще ги изпуснете усещам.Завиват проблемите със срещи разни други простотии.Бойко с теб сам ПИЧ. Ще се върна в България само заради това .Не е нужно да знаеш кой сам.Тук в Чикаго говнярите ръсат простотии но като има лека подгревка млъкват.

226
Абе народе,не можахте ли да разберете че изхоза е един бой по монополистите щом не икат да пуснат кокала.Взривяване на тръвопостове.Няма начин да не потеглят но разумно.да няма жертви .Кадето има фабрики или обекти на политици тръвопоста долу.Абе мнго сам далеко .Но иде време.

-113
До mar1na Не се прави на глупава! Моята сметка я засичат на 21 и още не е излязла. Ако при вас засичат на 13 (от 13 януари до 13 февруари) сметката е февруарска, но повечето дни са през януари. Винаги е било така, даже по комунистическо време.

512
Не вярвам на тези измамници!EVN и сие ограбихте бедния български народ.Много жалко че управляващите не предприемат нищо и гледат как монопола смуче кръвта на народа.

214
Върнете ни парите,които ни откраднахте.

262
Народът каза; "МОНОПОЛИТЕ ВЪН"!

223
И другата простотия... как така това е февруарска сметка, като електромерът ни е засечен "между 7 и 13 февруари", според страницата на Енерго-про?

223
И с 28% спад, пак не разбирам как може сметката ми да е над 100 лв. за 2 седмици. През останалото време, вкъщи не е имало никой и всички електроуреди (с изключение на хладилника) са били изключени.

203
Глупости! Нашата е с 2% нагоре!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Кунева ще иска достъп до банкови тайни

Не може да се привнася механично опит отвън, каза тя по отношение на Моника Маковей Националният съвет за борба с корупцията ще има много широки правомощия при инициирането на проверки по висшите

От понеделник затварят за 15 дни тунела при "Алея Яворов" за ремонт

Тунелът от бул. “Цариградско шосе” към бул. “П. Яворов” ще бъде затворен за 15 дни в понеделник. Оттогава, но за целия юни ще бъде затворено и северното платно на булеварда между бул. “П.

95% от кметовете на ГЕРБ - с нов мандат

Партиите на Борисов и Радан Кънев се сближиха в Пловдив - заедно на бар 90-95% от кметовете на ГЕРБ ще повторят мандатите си. Това заяви в Пловдив зам.

Само в "24 часа": Вече стягат референдум, вот 2 в 1 наесен

Президентът и мнозинството в парламента започнали тази седмица да подготвят допитването. Твърдо единият въпрос ще е дали гласуването става задължително В деня на местните избори през октомври със

Биляна Йотовска и Димитър Димитров: Няма нищо притеснително от добре развита мускулатура

МИЛЕНА МОДЕВА - В България от доста години в някои среди мускулестите фигури и релефни форми бяха модерни сред мъжете. Напоследък обаче тази мода стана доста масова. Какво, мислите, се промени?

Купете си вестник 24 часа - вече и със sms

В MediaMall.bg вече може да закупите вестник "24 часа" в PDF формат - като изпратите sms на стойност 1,20 лева. Също така от MediaMall.bg може да се закупуват архивни броеве на вестника до 3 месеца

Нито един адвокат не иска случая срещу лекарката, отнесла се лошо с родилката от Тетевен

Оставки и проверки заради разкрития на "Господари на ефира" по случая с нечовешко отношение към родилка и починалото й бебе в тетевенската болница, съобщава Нова телевизия.