Под легло на каравана крият над половин милион къса контрабандни цигари (снимки)

Снимки Агенция "Митници"

Над половин милион къса контрабандни цигари, укрити в каравана, разкриха митническите служители на граничен пункт "Капитан Петко войвода". Това съобщиха от Митница Свиленград.

Огромната контрабанда е пресечена след съмнения на служителите, че във влизащата в страната туристическа каравана, управлявана от гръцки гражданин, има специално изграден под леглото тайник.

Това съмнение се потвърждава при рентгеновата проверка на караваната. Последвал демонтаж и от тайника са извадени 508 000 къса цигари без бандерол от марките „RGD Magnum" и „JIM slims".

По случая работи разследващ митнически инспектор.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

1
Тия пък кретени, намерили кога да набират точки. Остовете тоя народ да се напуши, пък и вие да занесете некое друго евро в къщи. А и колко народ въобще нямаше да протестира ако имаше цигарки в къщи!?

Добави коментар

Добави коментар

Разбиха група за поръчкови престъпления в Пловдив, 4 арестувани

Пловдивската полиция разби група, съпричастна към извършване на тежки престъпления на територията на областта. В списъка й са опит за убийство, палежи, уреждане на взаимоотношения със силови методи.

Психично болната от с. Червен бряг скрила новороденото под леглото в леген, мъртво е

35-годишна психично болна родилка вдигна на крак полиция и медици в дупнишкото с. Червен бряг. Около 17,30 ч родителите на родилката подали сигнал в полицията, че дъщеря им и внучето са изчезнали

Майката на пребитата до смърт Пламена: Баща й да лежи до края на дните си!

Делото срещу 38-годишния Пламен Петров, който на връх Великден миналата година преби до смърт 7-годишната си дъщеря Пламена, започна днес, съобщава ruse-news.com.

Повдигнаха обвинения на седем от групата на Черния Роди

Специализираната прокуратура повдигна обвинения на седем от общо 9-има участници в организирана престъпна група, създадена с цел убийства, телесни повреди и принуда.

Съд: Всички подсъдими за строеж убиец на столичен булевард са невинни

Всички подсъдими по делото за рухнал строеж на столичния булевард "България" са невинни. Решението е на Софийски градски съд от днес, съобщи bTV. Трагичният инцидент се случи на 27 декември 2004 г.

Разбиха цех за фалшив алкохол в София

Преди няколко дни служители на Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС), съвместно със служители на Агенция „Митници”, са провели операция за пресичане на незаконна дейност на лица,

14 месеца условно получи Асен Бербатов за дрога

Една година и два месеца условно с 3-годишен изпитателен срок за разпространение на дрога, е присъдата на брата на футболната ни звезда Димитър Бербатов - Асен. Той сключи споразумение с прокуратурат