Калин Михов: Ако Лара Банева е похитена от българи, няма да я наранят

Снимка: Йордан Симеонов

Почеркът при похищението на дъщерята на Евелин Банев-Брендо е малко по-различен от другите отвличания. Преди 2-3 години се използваше по-малко насилие, докато сега похитителите са били въоръжени. Това каза пред БНР бившият началник на сектор "Наркотици" в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) Калин Михов.

„Явно, че те са очаквали, че може да възникне такова нещо и това е най-неприятното в случая, че вероятността да се получат жертви е била предвиждана от похитителите и то в присъствието на малко дете", посочи експертът.

Той заяви, че е възможна и версията чрез отвличането на дъщеря му Лара да се цели Брендо да бъде предупреден да не говори.

„Лошото е, че различните престъпни групировки по света са с различен манталитет. Предполагам, че ако е чисто българска групировката, няма да има опасност за живота на детето", каза още Михов.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 2

Сортирай по:

22
Властта да премине ЧАС ПО СКОРО В РЪЦЕТЕ НА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ ПАТРИОТИ с ИЗЯВЕНО БЪЛГАРСКО СЪЗНАНИЕ. Тогава за седмица - две НАЦИОНАЛНОТО Правителство, подкрепено от Въоръжени Национални Групи Граждани (по места) ЩЕ ЛИКВИДИРАТ мутрите веднъж завинаги. Безпощаден ТЕРОР срещу мутри, силови от държавна сигурност и спекуланти от всякакъв калибър! Подкрепяйте Българската Полиция, която има народностен характер и подавляващото и мнозинство са синове и дъщери на Българския Народ! Да живее Нова България!

8
как може да се приказват такива глупости, веднага след случката. Къде ги намирате такива малоумници бе Хора? - тоя Юнак ако е полицай - изгонете го, поне да не става Палячо. Ако това ни е поицията .... , жалко

Добави коментар

Добави коментар

аватар

"168 часа": 402-ма от името на държавата в бордове

402 души са представителите на държавата във всички управителни съвети на акционерни дружества, в които тя е собственик или има някакво дялово участие.

Плевнелиев: Възлагаме военни поръчки само на фирми от НАТО

Откриха щаба на пакта без министър Ненчев, бил на среща на ЕС в Люксембург Военните повече не бива да възлагат поръчки за нови способности на ненатовски производители на оръжие.

ЦИК: Ако НС реши, села с над 100 души няма да гласуват

Ако парламентът реши, има време да се промени законът и села с над 100 жители да не избират кмет. Сега обаче законът изисква там да има избори. Това заяви говорителят на ЦИК Цветозар Томов по повод

Унизиха Кунева

Борисов я успокои: Ще има закон след 3 месеца Депутатите отхвърлиха антикорупционния закон на вицепремиерката Меглена Кунева. “За” гласуваха 101 депутати от ГЕРБ и РБ.

Само в "24 часа": Гонка на каналджии край Царево, удрят полицейска кола

Джип, натъпкан с бежанци, е блъснал полицейска кола при гонка на каналджия край Царево тази нощ, научи "24 часа". Инцидентът е станал малко след 3 часа, когато полицаи засичат джип,

Ремонтират историческата гара "Трапезица" във Велико Търново

Започна ремонтът на сградата на железопътната спирка "Трапезица". Дейността по историческата постройка е възложена от Национална компания "Железопътна инфраструктура".

"168 часа": Тайни подривни послания в песни на Емил Димитров

И в естрадните хитове на Емил Димитров комунистическата власт е съзряла подривни послания, много по-опасни от хумористичните песнички на Сашо Сладура.