Правят концерт в памет на Поли - балерината, която загина в САЩ

Приятели на 22-годишната балерина Полина Кадийска, която миналата година бе убита от пиян шофьор във Филаделфия, правят спектакъл в нейна памет. Представлението “Приказка за Поли” ще бъде на 20 март от 19 ч в Музикалния театър в столицата.

Ще се включат балетите на Софийската опера, на Музикалния театър, “Арабеск”, ученици от Хореографското училище, от школата на Маша Илиева и студиото на Красимира Колдамова, а също и студенти от Нов български университет. Постановката е на Светлин Ивелинов и Анна Пампулова.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Българка в Канада получи 1 млн. долара наследство

Българка от Гоце Делчев, която от 16 г. живее в Канада, получи 1 млн. долара наследство от богатата германска съпруга на покойния си чичо. Парите са част от 10-те милиона,

Актьорът Илия Добрев: Как се играе светец като Дякон Левски...

- Защо семейството ви се мести от Хасково, където сте роден, в Димитровград? - Връщате ме толкова години назад. Бил съм много малък. А решението на родителите ми да напуснат родното Хасково и да се

10 версии защо e заловен Левски

Hай-спорният епизод в българската история е залавянето на Васил Левски на Коледа преди 142 г. Как така този Апостол на свободата и демон на три империи (Турска,

Д-р Адам Персенски през седмицата е зам.-министър, през уикенда оперира в Ардино

Всяка събота и неделя д-р Адам Персенски пътува до болницата в Ардино и оперира. През останалите дни от седмицата е зам.-министър на здравеопазването.

Джъстин Бийбър се отдава на лукс в ново имение

Канадският певец Джъстин Бийбър ще се раздели с апартамента, в който до сега е живял и ще се премести в луксозно имение в "Бевърли Хилс", чийто наем струва 35 000 долара на месец.

Българска "самодива" от Елена превзе световни класации за романи

Романът “Самодива” на българката Краси Зуркова има печатно и вече електронно издание. Премиерата беше преди 40-ина дни в центъра на Лос Анджелис, в една от 20-те най-красиви книжарници в света.

Невероятно! Фънки кара смарт

Колата фотьойл - така приятелите на Димитър Ковачев-Фънки наричат любимия му автомобил. За града музикантът и съсобственик на “София мюзик ентърпрайсис” си е купил малък, двуместен “Смарт”.