Правят концерт в памет на Поли - балерината, която загина в САЩ

Приятели на 22-годишната балерина Полина Кадийска, която миналата година бе убита от пиян шофьор във Филаделфия, правят спектакъл в нейна памет. Представлението “Приказка за Поли” ще бъде на 20 март от 19 ч в Музикалния театър в столицата.

Ще се включат балетите на Софийската опера, на Музикалния театър, “Арабеск”, ученици от Хореографското училище, от школата на Маша Илиева и студиото на Красимира Колдамова, а също и студенти от Нов български университет. Постановката е на Светлин Ивелинов и Анна Пампулова.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Жени Калканджиева чака сама в двора влизането на Линдарева

Съквартирантите в "Образцовия дом" са в шок от влизането в Къщата на Зорница Линдарева. Албена Вулева захапа любовницата почти веднага и разкри пред останалите участници коя е тя.

Германец пее на български в “Х Фактор”

Германецът Франк се обясянява в любов на сцената на “Х Фактор”. Направи го с една от най-хубавите български песни – “Телефонна любов” на Васил Найденов.

Веско Ешкенази взе 300-годишната си цигулка от ремонт

Веско Екшенази свири на цигулка на почти три века. Моделът е “Гуарнери Дел Джезу” от 1738 г. и изисква специална поддръжка. Затова музикантът се беше разделил със своята почти за цяло лято.

Силвестър Силвестъров потвърди: Развеждам се с Мария, връзката ни се изчерпа

Актьорът Силвестър Силвестъров потвърди слуховете, че се развежда с Мария Силвестър. Пред Нова тв той призна, че отдавна са разделени, не живеят заедно и всеки е поел по своя път.