Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър

Снимка: Архив

В Сливен екипи на пожарната и полицията имат готовност да оказват непосредствена помощ при инциденти в случай на силен вятър, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.

На територията на града от 10:00 часа на 15 март, с разпореждане на главния секретар на МВР, са разположени екипи на полиция и пожарна безопасност  в районите на три от големите кръстовища - „Дамарски мост", кръстовището на бул. „П. Хитов" и „Ст. Стамболов" и кръстовището на изхода на Сливен по пътя за село Бяла.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

23-годишен застрелян в гърба от съсед

Младеж на 23 г. от пловдивското село Белозем издъхна, след като беше улучен с куршум в гърба от съсед. За убийството в ареста е прибран 48-годишният Иван Ташев.

Шофьор блъсна млада велосипедистка

Джип КИА блъсна 20-годишно момиче от Благоевград с колело. Иинцидентът стана в ранния следобед на бул. Д. Солунски. Велосипедистката Натали П. бе закарана спешно в болницата в Благоевград,

Екссъпруг накълцал жената в Якоруда

Бившият мъж е нападнал и накълцал 24-годишната жена от Якоруда. Тя е настанена в болница. Екшънът се разиграл във вторник около 1,20 ч в дома на жената. Там нахлул 34-годишният Ю. Ю.

Разярен любовник строши врата и телевизор на гаджето си

Разярен любовник изкърти входната врата и счупи телевизора на гаджето си. Ядосаният мъж нахлул в дома на приятелката си на улица "Боровец" в Смолян около 23 часа в понеделник.