Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър

Снимка: Архив

В Сливен екипи на пожарната и полицията имат готовност да оказват непосредствена помощ при инциденти в случай на силен вятър, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.

На територията на града от 10:00 часа на 15 март, с разпореждане на главния секретар на МВР, са разположени екипи на полиция и пожарна безопасност  в районите на три от големите кръстовища - „Дамарски мост", кръстовището на бул. „П. Хитов" и „Ст. Стамболов" и кръстовището на изхода на Сливен по пътя за село Бяла.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Пребиха непълнолетно момче пред магазин в Сандански

Пребиха непълнолетно момче пред хранителен магазин в Сандански. Инцидентът станал около 17.45 часа, съобщава struma.bg. На място има полиция и линейка.

Гл. секретар на МВР Георги Костов представи новия директор на ОД - Благоевград

Главният серетар на МВР комисар Георги Костов представи пред състава днес новия директор на ОДМВР-Благоевград - Христо Разсолков. "Благодаря за оказаното доверие.

Реставрират църквата Св. Йоан Неосветени в Несебър

В Несебър беше даден официален старт на проекта за консервация и реставрация на средновековната църква от 14-и век „Св. Йоан Алитургетос”, известна още като „Св. Йоан Неосветени“, съобщава Нова ТВ.

Пребиха варненец с брадва

Варненец е бил пребит с брадва, съобщиха от Областната дирекция на полицията в морската столица. Боят е станал в петък, но от МВР разгласиха днес за инцидента.

Превъртял потроши аптека с чук

23-годишен жител на Хасково побесня и буквално помля аптека в търговския комплекс на "Кауфланд" в града. Инцидентът стана към 12,30 часа пред стотици свидетели в търговската верига, съобщиха очевидци.

Екоминистерството: Има сиви дюни на територията на къмпинг "Юг"

Наличие на сиви дюни на територията на морския плаж на "Къмпинг Юг" и на самия къмпинг "Юг" установи съвместната проверка на междуведомствената работна група,

Спряха регистрация на коли в КАТ Пловдив, има арестувани служители

Регистрацията на автомобили в пловдивския КАТ е преустановена от 11 ч. Десетки автомобили чакат на опашка. Служители от гишетата обяснили на изнервените шофьори,