Пожарна и полиция ще оказват помощ в Сливен при силен вятър

Снимка: Архив

В Сливен екипи на пожарната и полицията имат готовност да оказват непосредствена помощ при инциденти в случай на силен вятър, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Сливен.

На територията на града от 10:00 часа на 15 март, с разпореждане на главния секретар на МВР, са разположени екипи на полиция и пожарна безопасност  в районите на три от големите кръстовища - „Дамарски мост", кръстовището на бул. „П. Хитов" и „Ст. Стамболов" и кръстовището на изхода на Сливен по пътя за село Бяла.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 0

Сортирай по:

Добави коментар

Добави коментар

Питейната вода на Кърджали все още е негодна

Водата във "ВиК"-мрежата на Кърджали, Момчилград и 35 села в района все още е негодна за пиене, съобщиха от Районната здравна инспекция. Причината е, че в събота към питейния язовир "Боровица" е постъ

Пиян мъж гони с нож деца в русенско село

Пиян мъж заплашил с нож деца в русенското село Базън, съобщава "Дарик". Инцидентът е станал в градинката пред кметството.  Нарушителят е 48-годишният В.Н. от село Ветрово.

Обраха рускиня край Бургас

3035 евро, 500 рубли, 1 200 лв., мобилен телефон, два айпада и две дебитни карти са били откраднати от руска туристка в бургаско, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. Кражбата е станала около полунощ.

Хиляди празнуват Рамазан байрям в Кърджали

Хиляди мюсюлмани стекоха рано тази сутрин в 240-те джамии в Кърджалийска област, за да отбележат големия религиозен празник Рамазан байрям. Най-многобройни бяха богомолците в централната джамия на Кър