Племенникът на Фатик е загинал при катастрофата в "Княжево"

Снимка: Булфото

Племенникът на убития през 2003 г. Филип Найденов-Фатик е загинал при тежката катастрофа в столичния кв. "Княжево" снощи, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на свои източници.

Общо трима души загинаха при тежката катастрофа в София в четвъртък вечерта. Две леки коли са се ударили на булевард „Цар Борис III". При инцидента на място са загинали 20-годишният шофьор на едната кола и негов приятел, а шофьорът на втория автомобил умира в болницата.

Според източници на телевизията, водачът на БМВ-то е Исмет Тюркмен, племенник на небезизвестния Фатик. Загиналото момче е син на Дениз Тюркмен и сестрата на Фатик.

Самият Дениз Тюркмен пък беше изгонен от България като опасен за националната ни сигурност и му бе забранено да влиза в страната за 10 години.

Причините за катастрофата все още се изясняват, полицията разследва случая.   

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 4

Сортирай по:

3
масовата употреба в особено големи дози на: самонадеяност безотговорност безумие алкохол високи скорости превърна улиците ни в най-смъртоносните зони гъмжи от ненормалници и дрогирани отрепки дето нямат грам мозък да се сетят че горепосочените неща убиват и осакатяват

0
Кажи го на шофьора на пасата и на майката на 17 годишното момче ...

0
Кажи го на шофьора на пасата и на майката на 17 годишното момче ...

101
Е НЕМА ЛОШО ТАКА И ТАКА СЪДЪТ НЕ РАБОТИ

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Да направим музей на Опълчението

У нас има всякакви музеи, дори на социалистическото изкуство. Няма обаче музей на Опълчението. Документите и експонатите за този героичен епизод от българското минало са пръснати по регионални сбирки

Ботеви четници в опълченските дружини

Освен Петър Левски в Българското опълчение се включват и други юнаци от четата на Христо Ботев. Христо Иванов Хаджикирков от Сопот е заловен и осъден на “вечни окови”.

Ето как вадят тялото на Вероника от реката (Шокиращо съдържание - снимки 18+)

Тялото на 23-годишната Вероника Здравкова бе извадено от река Янтра и бе откарано за аутопсия. От МВР потвърдиха, че трупът е на студентката.Родителите на Вероника Здравкова - Надя и Трайчо Трайкови

МВР потвърди: Намереното тяло в Янтра е на Вероника Здравкова

Тялото, намерено по-рано днес във водите на р. Янтра в района край жп гара Велико Търново, е на обявената за общодържавно издирване студентка Вероника Здравкова.

Първо в 24 часа: Родителите на Вероника дойдоха край реката, изключват самоубийство

Родителите на Вероника Здравкова - Надя и Трайчо Трайкови пристигнаха край реката, където бе намерено тялото на дъщеря им. Линейката с тялото й обаче вече беше отпътувала.

Шефът на бюджетната комисия в ЕП подкрепи промените в закона за Сметната палата

С приетите промени в закона за Сметната палата България се върна към европейския модел на работа в одитната институция. Това заяви председателят на Комисията по бюджетен контрол в Европейския

Първо в 24 часа: Извадиха от реката тялото на Вероника и го откараха за аутопсия

Току-що линейка натовари тялото на 23-годишната Вероника Здравкова и го откара за аутопсия. Автомобилът първо затъна в калта и затова извозването на трупа се забави.