Истина или лъжа: Заради лошия късмет на Стефан Щерев “Падащи звезди” вън от ефира на БНТ

СТЕФАН ЩЕРЕВ

Срещнах Стефан оня ден и си вързах червен конец. Това е редовната реплика в актьорската гилдия, когато някой срещне колегата си Стефан Щерев. По ред причини той си е навлякъл славата на голям карък и всички гледат да странят от него, пише жълто издание.

Последното му шоу "Падащи звезди" по БНТ падна с гръм и трясък от ефира под претекста, че тече предизборна кампания, което не би трябвало да пречи на шоу с развлекателна тематика. От ръководството на медията нямат и намерение да го връщат на екран.

Ето какво каза самият Щерев.

Лъжа е, това са пълни глупости. Не ме притеснява, че пишат такива измислици, а че се прави внушение за мен самия, каза вчера актьорът и водещ на "Падащи звезди" по БНТ.

Той обясни, че предаването е слязло от ефир не заради нисък рейтинг, а заради наближаващите избори и течащата предизборна кампания. "Падащи звезди" и "Срещу новините" са вътрешнополитически предавания и не са на екран, за да не се възприеме който и да е материал от тях като агитация. Веднага след като минат изборите, ние пак започваме работа и се връщаме по БНТ", каза Щерев.

Освен работата му в телевизията той ходи на различни кастинги за филми. "Не мога да обявя за кои точно, когато станат нещата, тогава ще ви разкажа", беше лаконичен актьорът.

 

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 1

Сортирай по:

0
ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ! НЕ Я ГЛЕДАМ!

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Балканци навлизат в наши филми, дори Арманд Асанте играе турчин

Участват и звездите Удо Кир и Катерина Дидаскалу След 10 ноември 1989 г. киното в България изпада в будна кома. Киноцентърът “Бояна” се разпада, няма пари, няма идеи, няма и зрители,

Само български ученици на Александрина Милчева ще участват в бенефиса й

Александрина Милчева има ученици от цял свят, но само български нейни възпитаници ще участват в бенефисното ѝ представление. То ще бъде на 27 септември от 19 ч в Софийската опера и балет и се

Рени ще живее две седмици в Израел и две в София

През последните години близките на Рени забелязват промяна у нея. Пръв видял, че майка му е различна и че блясъка в очите ѝ го няма, големият ѝ син Борис.

Нина Добрев влиза в ролята на стюардеса, след като се отказа да бъде вампир

След като няколко години игра вампир, канадската актриса от български произход Нина Добрев ще се превъплъти в образа на стюардеса. Тя се отказа да играе в следващите сезони на “Дневниците на

Откриха изчезналия син на Том Ханкс

В началото на август синът на Том Ханкс и съпругата му с български корени Рита Уилсън изчезна безследно. Тези дни най-накрая се разбра, къде той се е намирал.

Киноцентърът продуцира документален филм за младите таланти на България

“Ню Бояна” обяви конкурс за нов документален филм, посветен на младите български таланти по света. Това стана ясно по време на 16-ия международен фестивал на червенокръстките и здравни филми в Камчия.

Stick men се снимаха с фенове след концерта в София

Легендарният басист Тони Левин, Пат Мастелото на барабани и китаристът Маркус Ройтер събраха феновете си в кино “Люмиер” в четвъртък вечерта. Близо час след шоуто зрителите още се редяха за