За отвличане, побой и сексуална гавра осъдиха Квиц на пробация

Районният съд в Козлодуй. СНИМКА: 24 часа

Известният с многобройните си криминални прояви из Врачанско собственик на автокъща в с. Гложене Цветомир Ценов-Квиц се размина само с пробация за отвличане,блудство и насилие, според решение на районния съд в Козлодуй.

През ноември м.г. Квиц заедно с приятеля си Димитър Димитров -Мишката отвлекли насила 18-годишният Светослав Тодоров от Гложене и 25-годишният Ивайло Гърлов от Козлодуй, които също са стари познайници на местната полиция. Отвлечените били затворени във фургона на автокъщата и Квиц ги обвинил, че при поредния си удар обрали негов приятел и съдружник от селото.

За наказание затворените насила първо били пребити от бой, а после любителят на извращенията Цветомир Ценов ги принудил да блудстват помежду си. Още докато траела гаврата, полицията атакувала автокъщата в Гложене и задържала извратеняка Квиц.

След като остана за постоянно в ареста докато приключи разследването по случая, Цветомир Ценов сключи споразумение със съда в Козлодуй и призна изцяло вината си за извращенията с двамата крадци. Председателстваният пък от съдийката Жаклин Димитрова състав пък му даде наказателна присъда пробация за 7 месеца и 5 дни.

В съдебното решение се уточнява, че 3 дни пробация се равняват на 1 ден задържане в ареста. Така след 73 дни зад решетките Квиц се оказа на свобода вече изтърпял и наложеното му съдебно наказание.

Пазарувай в MediaMall.bg - книги, музика, филми и абонаменти

Коментари 4

Сортирай по:

15
Тоя Квиц не за първи път се отървава лека, егати правосъдната система!

18
ТОЗИ КВИЦ ЯВНО Е БИЛ В ПРОБАЦИЯ СЪС СЪДИЙКАТА.... АМИ ТО ВЕЧЕ НИЩО НЕ МЕ УЧУДВА ЩОТО ПРЕДИ ВРЕМЕ МВР БЕ ПРАТИЛА ПОЛИЦАЙКА ДА РАЗСЛЕДВА ИЛИЯН ВЕРСАНОВ А ПЪК ТЯ СИ ЖИВЯ С НЕГО НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ ДОКАТО ШЕФОВЕТЕ СЕ УСЕТЯТ ЧЕ ИМАТ КЪРТИЦА В МВР...

42
Sram! Niamam dumi s koito da izrazia kolko se sramuvam ot gospoja "sadiikata"

68
Браво на съдийката,Следващият път нея да я вкара във фургона.

Добави коментар

Добави коментар

аватар

Варненец направи сам 1000 м алеи за пешеходци

Нова 100-метрова пътека започна бай Илия Костов, варненецът, който стана известен с това, че сам майстори алеи за пешеходци във варненския квартал "Възраждане".

Вижте кадри от боя в Марчево (видео)

Днес бяха разпространени екслузивни кадри от боя в гърменското село Марчево, след който се стигна до сблъсъци и напрежение в региона. Видеото е от охранителна камера.

Свещеник: Грешно е да се слага на гробовете храна

Дори и на Задушница вярващите допускат много грешки и без да съзнават, извършват езически ритуали. Това твърди пред "Марица" известният свещеник от Пловдив отец Еленко Йосифов.

Мъж от Марчево е бит от роми в опит да предпази свещеник в църквата

43-годишният Иван Щурков от село Марчево е бил бит от роми в опит да предпази от грабеж отец Георги, свещеник в църквата „Свети Георги Победоносец” от село Марчево.

МВР: 7 циганчета откраднали храна и 3 лв. от църквата в Марчево (обновена)

Около 12,30 часа днес на тел.112 е получен сигнал, че от маса на храм, находящ се в гробищния парк в с. Марчево, община Гърмен, група от седем момчета на възраст от 10 до 13 години,

Бъчварова в Гърмен: Правим щаб и съвместни екипи с областния управител

"Съвместни екипи да се организират и да извършват проверки от утре в Гърмен и района", каза министър Румяна Бъчварова на среща с кмета Минка Капитанова, областния управител Бисер Михайлов,

Роми в Гърменско нападнаха църква и ограбиха свещеник

Свещеник е бил нападнат и ограбен от група цигани в гърменското село Марчево. Те са издебнали точно момент, в който наоколо не е имало полиция. Днес на Черешова Задушница, по обяд,